eski konularimdan bilen bilir 2 sene kadar ayni binada oturduk zor kactim. bi bahane bulup tasindim. tuturdu yemekler beraber yensin diye kendileri de 5 kisilik aile kp kaynim vs. biz hayir deyince tavir aldi. ziet pirt bize gelip durdu tasindim. ozel hayat kalmadi cunku. neyse 8 - 9 yillik evliyim. bunlar ilk evlendigimde ev aldilar dublex ev gelin ustte siz durun dedi hayir dedi sanki ev ayri ayrica. resmen beraber kalalim dedi yani. gecenlerde ev kiralarida artiyo falan diye konusurken lafa daldi ee gelin ustte durun sende hem ise gir cocuga ben bakarim dedim kucuk cocuklarim var. sinir oldum cevap vermedim. nedir bunun diyorum bu kadar ayni evde kalma istegi tamam kabul etmem ama sinirimi bozuyor. bir keresinde kp le tartimis bunu kendisi anlatti babamda evden git kardesinle kal ozaman demis. kayinvalidemin kardesi yuzunden tartsmislar cunku. kv ise niye oraya gidecegim oglumun evi var dedim diyo bana bastira bastira konusmasi hem. ayrica her yere bizimle gitme istegi var denize gidip geldik gecen senelerde beni goturmediniz dedi herkesin ortasinda orali olmadim bile. bu sene resmen gitmeden basladi beni de goturun hem cocuklariniza bakarim diyo. iyice sinir olur oldum soguttu kendinden. kp boyle degil adam dunya iyisi saolsun.
Son düzenleme: