- 30 Ekim 2018
- 377
- 165
- 18
- 36
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Ben sana çok üzülüyorum ya senin kv değişik hesaplar peşinde ve bunu ince ince işleyerek yapiyoBir gunde iki konu aciyorum ama bu sefer de esimin taraf karisti.
Ben icinden cikamiyorum artik.
Kv kp bosanacaklar. Kv kocasini sokaga atti. Adam normal degil. Kv de katlanamiyorum sana deyip evden kovmus. Polis cagirmadan git evden demis. Kp cikip gitti. Iki aydir gundemimizde baska konu yok.
Simdi de babasi esimi taciz edip duruyor. Durmadan arayip mesaj atiyor. Annenle konus evi satsin bana para versin hakkimi istiyorum deyip duruyor.
Esim annesini aradi. Beni rahat birakmiyor kendiniz halledin dedi. Ama kp kv ile konusmuyormus. Ara oglum babani konus dedi kv. Annem bize gelip kalacak sen de eve dön evde kal de dedi. Defalarca tekrarladi bunu soyle babana diye. Kvyi ne esim ne ben bize cagirmadik. Kendi kendine gelin guvey oluyor. Bu arada kv bize ev aldirmaya calisti kpye ama basaramadi.
Esim babasini aradi konustu. Adam sadece para istiyor. Annem nasil para versin sana diyor. Eve don kal annem eve cagiriyor dedi. Annem bize gelecek demedi. Adam kabul etmiyor. Sadece para istiyor. Esime küfretti babasi esim de kapattı telefonu.
Annesi aradi tekrar ve tekrar. Babanın mesajlarını bama gönder diye ısrar etti. Ugrasamam anne dedi esim. Anlattirdi babasıyla ne konuştuğunu kv. Dert yandi. Esim halen canım annem Allah a emanet ol kendine iyi bak diye kapattı telefonu. Hayatımızın içine ettiler en basta da kv. Halen esim canım anam modunda. Bıktım yemin ederim. Ne yapacağım ben.
Ve esim halen canim anam modunda. Kadin gelip yerlesecegim size dese ki alttan alta diyor esim hicbirsey demiyor. Ben ne yapacagim bu aileyle. Huzur filan kalmadi bizde.Ben sana çok üzülüyorum ya senin kv değişik hesaplar peşinde ve bunu ince ince işleyerek yapiyo
Esim babasina annemin bi emekli maasi var sana nasil para versin dedi. Kp de sen bakacaksin o zaman icabina diyor. Bu isin sonu kotu olacak diye mesaj atiyor.Ben sana çok üzülüyorum ya senin kv değişik hesaplar peşinde ve bunu ince ince işleyerek yapiyo
satsın evi versin adamın parasını, adamada yazık değilmi...Bir gunde iki konu aciyorum ama bu sefer de esimin taraf karisti.
Kv kp bosanacaklar. Kv kocasini sokaga atti. Adam normal degil. Kv de katlanamiyorum sana deyip evden kovmus. Polis cagirmadan git evden demis. Kp cikip gitti. Iki aydir gundemimizde baska konu yok.
Simdi de babasi esimi taciz edip duruyor. Durmadan arayip mesaj atiyor. Annenle konus evi satsin bana para versin hakkimi istiyorum deyip duruyor.
Esim annesini aradi. Beni rahat birakmiyor kendiniz halledin dedi. Ama kp kv ile konusmuyormus. Ara oglum babani konus dedi kv. Annem bize gelip kalacak sen de eve dön evde kal de dedi. Defalarca tekrarladi bunu soyle babana diye. Kvyi ne esim ne ben bize cagirmadik. Kendi kendine gelin guvey oluyor. Bu arada kv bize ev aldirmaya calisti kpye ama basaramadi.
Esim babasini aradi konustu. Adam sadece para istiyor. Annem nasil para versin sana diyor. Eve don kal annem eve cagiriyor dedi. Annem bize gelecek demedi. Adam kabul etmiyor. Sadece para istiyor. Esime küfretti babasi esim de kapattı telefonu.
Annesi aradi tekrar ve tekrar. Babanın mesajlarını bama gönder diye ısrar etti. Ugrasamam anne dedi esim. Anlattirdi babasıyla ne konuştuğunu kv. Dert yandi. Esim halen canım annem Allah a emanet ol kendine iyi bak diye kapattı telefonu. Hayatımızın içine ettiler en basta da kv. Halen esim canım anam modunda. Bıktım yemin ederim. Ne yapacağım ben.
Var hem de ayni sokakta oturan bi cocugu var mesela. Ama ona gitmeyecek bize gelecekmis. Bizim ev 20 dk mesafede. Bela oldu kari koca basimiza. Gram nese huzur kalmadi evimizde.Kv başka çocuğu yok mu?
Evi satmak istemedigi icin zaten bunlarin hepsi. Ikisi de mal mulk duskunu. Elde bi ev bi araba var. Ev yeni yasadan once alinmis. Kvnin uzerine. Bosanma durumunda paylasilmayacak yani. O yuzden kp cirkeflesti. Kv de asla satmaz. Ev satilmasin diye bizde kalacakmis kv. Bosanma davasi actigi kocasi da bizi rahat biraksin diye eve donsunmus geri. Her turlu bize bela. Kp esimden annesini para vermesi konusunda ikna etmesini istiyor. Tek dert para. Kv iyice esime duskun oldu. Hayatimizin icine ettiler el birligiyle. Dert dert dert. Baska bisey yok. Esim halen canim anam deyip duruyor.Eşin avukat mı?
Niye evi satsın parasını versin diyor kp?
Açsın boşanma davası zaten o dediğini beyan eder orda.
Kv ile de konuşursan anne satma evi sonra nerde kalcan gül gibi evin var de bence.
Neden kafasına göre plan yapıyor ki kv de de tuhaf.
Bu arada gecen dedim ki kvye. Evi satsan ne olacak ne onun isine yarayacak ne de senin. Evinden oldugunla kalacaksin. Sen de evsiz kalacaksin dedim. Kv yalniz kaldikca bize sardi. Hayatimizin ortasina kurulsa rahatlayacak. Gecen gun torununa ben bugun dayinda kalacagim diyor bizden icin. Bunu her gorusmede soyler oldu.Eşin avukat mı?
Niye evi satsın parasını versin diyor kp?
Açsın boşanma davası zaten o dediğini beyan eder orda.
Kv ile de konuşursan anne satma evi sonra nerde kalcan gül gibi evin var de bence.
Neden kafasına göre plan yapıyor ki kv de de tuhaf.
O zaman şey deBu arada gecen dedim ki kvye. Evi satsan ne olacak ne onun isine yarayacak ne de senin. Evinden oldugunla kalacaksin. Sen de evsiz kalacaksin dedim. Kv yalniz kaldikca bize sardi. Hayatimizin ortasina kurulsa rahatlayacak. Gecen gun torununa ben bugun dayinda kalacagim diyor bizden icin. Bunu her gorusmede soyler oldu.
Ikisi ayri ayri is ceviriyor. Bize bela oldu ikisi de ayri ayri. Nasil bas edecegim bulamadim daha. Of.Sizi hatırladım ve benim bir teorim var. Kv ve kp ikisi dümen çeviriyor bana kalırsa. Bunun avukatı var mahkemesi var değil mi? Gözünüzü dört açın
Kari koca basiniza cok corap orecek bunlar ben sana deyim. Kv kesin biseyler pesinde. henuz kk olarak bunu cozemedik ama burdan kacmaz az kaldi cozecegiz benceIkisi ayri ayri is ceviriyor. Bize bela oldu ikisi de ayri ayri. Nasil bas edecegim bulamadim daha. Of.
Ben Balikesirden eşimi arar "bu meselelerden dolayi sinirlerim çok bozuk....hafta sonu İstanbul a gelmek istemiyorum.Sen gel " derim.Hersey olacağına varicak.Esin "çilekeş anasını" yakında evinize alır.Nasilsa sen hafta içi Balıkesir'de çalışıyorsun diye eve çökmeye kararlı bu kadın."karıkoca calisiyorlar bize ev alsinlar" diye de plan yapıyor olabilir.Ama seni düşünmedikleri kesin.Lutfen kendini üzme ,hirpalama....işin gücün,kalacak ayrı düzenin var.Esin bir ay sonra "onlar benim ailem " diyecek.B planı yapman lazimIkisi ayri ayri is ceviriyor. Bize bela oldu ikisi de ayri ayri. Nasil bas edecegim bulamadim daha. Of.
Cunku cani anasi? Ne yapsin bu durumda annesine kotu mu davransin? Eve cagirmamis yanlis birsey yapmamis. Birazda onlarin ana ogul oldugunu unutmamak lazimBir gunde iki konu aciyorum ama bu sefer de esimin taraf karisti.
Kayınvalide size yerleşirse aynen şunu yap: eşine valizi ver. Git canın ananla kendi evinizde yaşa. Bana bulaşmayın de. Bitti gitti.Bir gunde iki konu aciyorum ama bu sefer de esimin taraf karisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?