Kv bize yerleşmek için yer mi yapıyor?

Ay kadın beni bile delirtti burada sordu mu kalmamı ister misiniz diye oğlunun evi diye rastgele ömürlük kalma planı mı yapılır

Yeni moda da, oğulları evlenince boşanmaya karar veren kv deler. Aynı modelden bende de var. Oğulları kabul etmediği için paşa paşa evinde oturuyor şimdi.

Ay kadın beni bile delirtti burada sordu mu kalmamı ister misiniz diye oğlunun evi diye rastgele ömürlük kalma planı mı yapılır
Yok canim sormadi tabiki. Diyor ki anne baba eve alinir alinmaz mi. Babaniz normal birisi olsa alirdiniz ama normal yasanacak birisi degil ki diyor.

Yeni moda da, oğulları evlenince boşanmaya karar veren kv deler. Aynı modelden bende de var. Oğulları kabul etmediği için paşa paşa evinde oturuyor şimdi.
Valla esim de hem annesine hem babasina saydirdi bugun. Yeter artik ne derdiniz varsa halledin dedi ikisine de ayri ayri. Benim evimde huzurum kalmadi. Karimla evimde huzurla oturamayacak miyim ben dedi. Baya bagirdi ama cileden cikardilar esimi. Babasi tehdit etti. Annesi napcaz oglum diye yapisti. Ne olacak bilmiyorum.

Size de gecmis olsun. Bizi dusunen kimse yok ya. Kendi huzurlari olsun diye bizim huzurumuzu bozuyorlar.

Size de gecmis olsun. Bizi dusunen kimse yok ya. Kendi huzurlari olsun diye bizim huzurumuzu bozuyorlar.
Teşekkür ediyorum. Evliliğimin ilk seneleri çok zordu. Sürekli huzursuzluk, kavga ister istemez evime yansıyordu. En sonunda oğulları resti çektide duruldular. Onların dertlerini çekmekten ne evliliğimin cicim aylarını yaşadım ne hamileliğimin keyfini çıkardım. Şimdi hiç umrumda değil.

Kv melek esimin gozunde. Dogrudan esime bunu soylemem kavgaya davetiye cikarmak olur. Farkli sekillerde anlatmaya calisiyorum. Dogrudan bunu soyleyip dikkatini o yone cekmek de istemiyorum. Kv cilekes bir melek cunku. Ona hersey hak.

kv nize söyleyin o zaman
eve biri daha gelse 2 günden fazla kalsa maddiyattan çuvallarız
yatıya gelenide alamam zaten hastalık mecburiyet olmadığı sürece herkes kendi evinde kalsın de
eşin olmadığı bir zamanda

Böyle durumlarda sessiz kalmayın sonuçta sizin de eviniz orası, sizin hayatınızı etkileyecek konunun konuşulmasında sizin de söz hakkınız olması lazım.
Direk eşime söylerdim annen yerleşirse ben giderim bu kadar diye.
Öyle canım istedi burada oturacağım dedi diye bu kararı onların ağzına bırakmazdım ben olsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…