Kv bize yerleşmek için yer mi yapıyor?

Aynen katılıyorum..insan evinden başka bi yerde nasıl rahat eder ki. İstediğim zaman kocama sarılıp şakalaşamayacaksam, çocuğumla oynayamayacaksam, ya da yorulunca uzanıp keyif yapamayacaksam orası benim evim diyemem ki.insanlar bencilliği bi kenarı bırakıp karşımdaki insan ne hisseder ne ister diye düşünse siz de bu kadar düşünmemiş olurdunuz.zaten. Uzun olmuş ya kusura bakma konu sahibi
Madem bu kadar oğluna deli oluyordu evlendirmeseymiş bari. Eşinizle acilen konuşun bence, ona göre hareket edersiniz. Burda yuva yıkan çok kv okuyoruz. Çalışıyorsunuz zaten üzmekten istemem ama herşeye de hazırlıklı olsanız iyi olur.

Esiniz canim anam diyor diye ona takilmayin bence,evet herkesin anasi cani.

Esiniz alsin anasini babasini karsisina konussun. Ne yapacaklar,neyi nasil bolusecekler anlassinlar. Her evden ayrilan cocuguna gitmiyor.

Esiniz canim anam diyor diye ona takilmayin bence,evet herkesin anasi cani.

Esiniz alsin anasini babasini karsisina konussun. Ne yapacaklar,neyi nasil bolusecekler anlassinlar. Her evden ayrilan cocuguna gitmiyor.
Benim kv evi satmamak icin bize gelecekmis kocasi da eve donecekmis. Efsane yaklasima bak. Daha iyi cozum bulunamazdi. Biz hic gel filan demedik. Hatta esim neden ablama gitmiyorsun dedi annesine gecenlerde. Gorumcemle kv ayni mahallede oturuyorlar. Zoruna gitti herhalde kvnin. Bize gelmenin yolunu yapiyor.

3 gun sonra kocasiyla barisir o. Kafaniza takmayin. Gelmek isterse hayir dersiniz olur biter. Esiniz gitsin babasina ev tutsun.

3 gun sonra kocasiyla barisir o. Kafaniza takmayin. Gelmek isterse hayir dersiniz olur biter. Esiniz gitsin babasina ev tutsun.
Bana da oyle geliyor yani insallah oyle olur ama kp barismam gelmem diyor. Adamin derdi de ev degil maalesef. Toplu olarak 100 bine yakin nakit istiyor. Kredi cekin diyor. Hepsi ayri telden caliyor. Biz olunce ev size kalacak simdi parasini ver diyor esime. Esim bana bisey kalmasin hicbirseyinizi istemiyorum diyor. Babasi da o zaman git evi kizilaya bagisla diye tutturdu. Midem bulaniyor artik. Dun esimi is yerine gidip rezil etmekle tehdit etti. Bu adamin bir kurus geliri yok bu arada. Sanirim kardesinde kalip ondan para aliyor.

Annesi sokakta kalacak değil mecbur başında bir ev gerekli. Anneolarakta oğlunun yanına gelmek en doğalı.Yaşlanınca hepimizin başına neler gelecek biliyor muyuz. .

Annesi sokakta kalacak değil mecbur başında bir ev gerekli. Anneolarakta oğlunun yanına gelmek en doğalı.Yaşlanınca hepimizin başına neler gelecek biliyor muyuz. .
Annesinin sokakta kalacak bi durumu yok ki. Evi var. Bize yerlesmek icin bahane ariyor. Agzimizi ariyor.

Pek anlamam mal mulk islerini ama yeni yasadan once ev alindi diye kimse esini evden atma hakkina sahip degildir bence. Cunku orasi hane halkina ait ortak mulk olarak gecer. Yine de yanlis yonlendirmeyeyim sizi,bir avukata ucret karsiligi danisin bence. Kv belki kpinize kira vermek zorunda kalabilir. Bu durumda isiniz kolaylasir. Onunde sonunda eve doner o adam,hatta kaynana zorla cagirir bakin gorun birbirlerine blof yapiyorlar cunku.

Ama dedigim gibi,ev meselesini bir arastirin. Kimse kimseyi evden kovma hakkina sahip degil aile mulku olunca.

Kv arastirmadan bu islere girisir mi hic. Sormus ev kvnin uzerine ve yeni yasadan once alindigi icin bosanma durumunda kp hak iddia edemeyecek. Kpnin derdi de bu zaten. Evi sattirip hakkini baski kurarak almaya calisiyor. Kanuni bir dayanagi yok zaten. Kv baban eve gelsin ben size geliyim dedi dun. Boyle cozum bulmus kendince ama kp asla gelmem diyor. Bakalim ne olacak. Kp para alamayinca mecbur doner mi donerse kv bize gelmek ister mi gercekten bilmiyorum.

Kusuruma bakmayın, benzer durumları kendi anne-babamla yaşamış biri olarak tek taraflı bakıyorsunuz mevzuya.

Aynı konu sizin ailenizden yana olsaydı tepkiniz ne olacaktı?
Belli ki yaşananlar normal bir psikoloji ile yaşanmıyor.
Niye bu kadar kayınvalidenize ve eşinize yükleniyorsunuz?

Diyelim ki bir şekilde ev satıldı, kayınvalideniz ortada kaldı (evsiz barksız) git ne halin varsa gör mü diyeceksiniz?
Eşinizin annesi o, farkındasınız değil mi?
Yapılanlar mantıksız olabilir, eşiniz bu konuda sağlıklı adım atamıyor olabilir, burada "eş" olarak,
iyi ve kötü gün dostu olarak, eşinize destek çıkıp mantıklı yollar üretmelisiniz.
Neden öyle neden böyle diye hem kendinizi hem eşinizi yoracağınıza, bence biraz olaya tarafsız bakın.

Sizin anneniz aynını yaşasa "bana gelmeye yol mu yapıyor" demezdiniz eminim.
Biraz vicdanlı olalım.
Yarın öbür gün bizlerde kayınvalideler olacağız unutmayın!

Anladim,kp kesin eve geri doner bence. Bunca sene oturmuslar simdi mi oturamiyorlar ne mantiksiz. Ya da bosanacaklarsa da kpe bir ev tutsun esiniz. Cepten para vermek kvyi evinizde cekmekten daha iyidir bana gore. Kpinizin hic bir geliri yok mu? Dava acsa nafaka istese bence kvnizin odu patlar aslinda cok eglenceli bence kenardan izleyin derim. Esinize de tembih edin kimseyi eve yerlesirmesin

Sen eşine demedin mi annen buraya gelmek için yol yapıyor ama öyle bir şey asla olmaz baştan söyliyim diye. Şimdiden kartını açık oyna kv ile uğraşma direk eşinle konuş ve net ol.

Soyle birsey var. Kv evini satip kpnin istedigi parayi verip kendine yeni bir ev alabilir. Hatta kalan parayi bankaya yatirip faizle kendi evinden cok daha guzel bir evde kirada oturup uzerine ekstra 1000 tl para kalabilir aylik. Esim hepsini hesapladi anlatti annesine ama kabul etmiyor kadin. Yeter ki evim satilmasin ben sizde oturuyum babaniz eve donsun evde yasasin diyor ki kp bunu da kabul etmiyor cunku nakit harcayabilecegi para istiyor. Allah askina ne dolaplar donuyor burda bana nasil takilabildiniz. Kimse sokakta kalmayacak ama kv ev satilmasin diye bize yerlesme plani yapiyor. Tek derdi oturmaktan bile vazgectigi evi satilmasin.

Sen eşine demedin mi annen buraya gelmek için yol yapıyor ama öyle bir şey asla olmaz baştan söyliyim diye. Şimdiden kartını açık oyna kv ile uğraşma direk eşinle konuş ve net ol.
Kv melek esimin gozunde. Dogrudan esime bunu soylemem kavgaya davetiye cikarmak olur. Farkli sekillerde anlatmaya calisiyorum. Dogrudan bunu soyleyip dikkatini o yone cekmek de istemiyorum. Kv cilekes bir melek cunku. Ona hersey hak.

O zaman eşinize destek olup yol gösteren olacaksınız.
Hesaplar dönüyordur, her zaman döner.
Hep dönecek ve hiç bitmeyecek.
Ama çözümü "tü kötü kayınvalide" değil malesef.

Çözüm eşinize destek olmanızda.
Aynı şeyi siz kendi annenizden ve babanızdan yaşasaydınız ne olacaktı?
Tamam yaşamıyorsunuzdur, ancak yaşamayacağınızın garantisi değildir.

Eşinizin de bu kadar anlayış göstermesini beklerdiniz değil mi?

Bu da sizin için geçici bir süreç inanın, geçecek bu günleriniz.
Kendinizi ve eşinizi yok yere yıpratmayın diyorum sadece.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yahu eşiniz niye arada kalıyor ki? Boşanıyorlarsa mal paylaşımını da kendileri yapsın bizahmet. Ben karışmam desin. Kv gelmek isterse de ben sana çözüm buldum kabul etmedin şimdi çözümünü kendin bul beni karıştırma desin. Muhtaç değil ki bunlar evleri var paraları var. Hem boşanma davası açıldı mı ki? Kv dava açmadıysa boşanmaya niyeti yoktur size yerleşip keyfine bakacak demektir oyuna gelmeyin.

Yok acmis davayi kv. Geri donerler mi bosanmadan bilmiyorum. Kpnin tek derdi para kvnin derdi de evi ve oglu. Ne olacak nereye varacak bilmiyorum. Icim sisti kvnin yakinmalarini dinlemekten. Isim rahat diye onu bile kiskaniyorlar. Yillarca uzun mesailerde calistim simdi de baska sehirde cakisiyorum ama yine kiskaniyorlar anlayamiyorum yemin ederim

Sen bu işlere el atmazsan bir cirkeflik yapmazsan senin yuvan yıkılacak...

Buradan büyük resimden bu gözüküyor, bilginiz olsun...

Valla benim bile içim şişti. Dediğim gibi boşanıyorlarsa mal paylaşımı kendileri yapsın. Kv kocasını o kadar düşünüyorsa evi satıp kp in hakkını versin. Oh valla evi satilmasin kp açıkta kalmasın kendisi de size yerleşsin. Hem karnım doysun hem pastam dursun. Çok sinir bozucu. Bence eşiniz bir süre sonra kendisi de sıkılıp eh yeter be kendi anlaşmanızı kendiniz yapın diyecektir. Olmadı siz de alttan alttan işleyin hayatım sen de çok strese giriyorsun biraz kendini düşün kendileri halledebilir bu işi çok yoruyorsun kendini sana üzülüyorum falan diyin. Bu işin sizin meseleniz olmadığını işleyin kafasına.

Kayinvalide yeğenine biseyler diyecek eşime böyle de diyecek ben de susucam. Ara kayinvalideni ben evli olduğum müddetçe sizinle yaşayamam, evliliğimi bozmaya da niyetim yok başka çocuklarınız üzerinden yapın planınızı bize dokunmayın ddusun yakamizdan der kapatırım. Net. El atmazsanız işler daha da karisacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…