Kv bize yerleşmek için yer mi yapıyor?

Kadın kendi huzurunu dusunerek adami kapi disari edip gelip senin huzurunu bozamaz.. Dunyada bi tek o yaşamıyor, onun huzur beklentisi varsa milletin de var.. Esinle ilişkinizi bilemiyorum ama ben taviz verme derim..

müsait olduğun bir zaman kv oturmaya git
konu illa ki açılacak iyi de babam eve dönsünde sen nerede kalacaksın kim temelli evine alır onu düşündün mü de sen diken üstünde duracağına o düşünsün sende dersede benim borcumdan dolayı biz kendimize zor yetiyoruz de
ya da maddiyattan yan Allah tan sadece bizbizeyiz bir çocuk daha eve biri daha gelse yapamayız de gül sende ona işle
yanlız kv aşırı ymuşaklaşıyor evi satmaması için önlem alın
aile şerhi falan koydurun

Biri anası diğeri babası oğlu ne yapabilir ki bu durumda , eşinizde çıkmazın içinde kalmış . Canım anam modunda olması bence çok normal , siz olsanız eğer haklı ise anneninizin yanında durmaz mıydınız ?

Eşiniz ne kadar bencil ya hu..
Ne demek size sormadan eve annesini getirmek?
Eve soğan , patates mi alıyor?
Bence siz net bir şekilde tavrınızı belli edin. Siz susup çekindikçe, bunlar daha fazlasını da isteyecek.

Eşine açık açık söyle canım ben kendi düzenimi kurdum bu şekilde huzurluyum annen ve baban bakıma muhtaç durumda değiller keyfe keder bu durumu yapıyorlar ben annen ve ya babanla yaşamak huzurumu bozmak istemiyorum benim evime karışmadan ailene istediğin destekte bulun ama iş bana gelirse bizimde yok yere aramız bozulacak bunu bil de

nedir bu çektiğin ya kaç keredir burda konu açıosun gerçekten kayınvalidene şaşırıyorum ayıp bişi ya. madem boşa sat ev böl parasını ikiye ver kocanın parasını yani. kalanıylada alsın giriş katta bi daire otursun elden ayaktan düşmüş değil ki gelip size veya diğer oğluna yerleşicek yanii.. hani yaşlı olur eli ayağı tutmaz anlarım. açık açık de gelcek olursa düzenim var böyle böyle yapalım die. benimde kayınbaba dünden razı bugünlerde sürekli bi söylenti içinde. kaynanam biz olmayınca çok çeşit yemek yapmıyor salata falan elinden ameliyyt oldu die falan ama kıvırcğı doğramayaacak kadar değill isterse yapar yani bi kıvırcık doğra bi domates içine soğanı kayınbabamda doğrarda yok yapmıyor etmiyr. e biz gidince herşey 4 4 lük oluyor bend tabi yapıorm ediorm sürekli kayınbabam sen bize hep gel bizde kalın falan diyor şakayla karşık. dün akşamda aynısını diyince valla ben gelemem sürekli aradada siz gelin bizde yiyin yemeğe dedim artık. eşimde baba yakında 4+1 de yaşıcaz herhalde dedi. nie olmasın diyor kayınbaba. gel gel bak beni kızdırma dubleks alırım dedi bana. valla oturcaksanız alın ben öyle şeye gelemem ddim gülerek. madem o şaka yapıyor bende yapıyorm napayım. herkesn bi düzeni var hiçte oturamam öyle ikiside sağ elden ayaktan düşmüş değiller ki. şaka şakada bi yere kadar ama. çok canım sıkıldı 3 -5 die aynı mevzu dönüyor. hani desem ki öylede yapabiliriz verelim evleri kiraya yada satıp alalım desem razılar dünden valla. eşime dedim artk dün gece böyle diyolar bak hep şaka şaka die ama ben kabul edecek değilim haberin olsun dedim. iyiyiz iyiyken kötü olmayalım herkesn bi düzeni var dedm. güzelce konuş sende yoksa gelir kalır habern olsunn

Eşiniz ne kadar bencil ya hu..
Ne demek size sormadan eve annesini getirmek?
Eve soğan , patates mi alıyor?
Bence siz net bir şekilde tavrınızı belli edin. Siz susup çekindikçe, bunlar daha fazlasını da isteyecek.
Yok yanlis anlamissiniz. Kv dedi ben size gelirim baban da eve donsun babana boyle soyle dedi. Esim babasini aradi baba eve donecekmissin dedi. Annem bize gelecek demedi. Kvnin uydurmasi. Davet eden bile olmadi. Yerini yapiyor. Biz esimle mutlu olunca kvye batiyor. Eve yeni bisey alsak kiskancliktan huzurumuzu bozuyor.

Bana kalırsa önce işinizle konuşun ciddi ciddi. Birlik kalma niyeti varsa şimdiden unutsun. Yetmezse kv deyle konuşun.daha kötü ne olabilir ki.

Katılıyorum. Sizin konuda da iyi demişsiniz.

Dun benim kp de bigun evine cagirdin mi beni sokakta kaliyorum diyor. Kaliyorum dedigi yere gittik aradik defalarca yok. Bizi kandiriyor akli sira. Esimle ne zaman konussalar etrafta ses yok. Belli ki evde. Muhtemelen kardesinde kaliyor. Su an pusuya yatmis para bekliyot bizden. Kv evini satmamak icin kocasina birakacakmis. Bunun amaci ne anlamadim. Evini terkedip bize yerlesecekmis evinde bosanacagi kocasi yasayacakmis. Sat ver parasini kurtul ama yok hayatimizin icine etmeden rahat etmeyecek. Plani akil alir gibi degil. Biz evlenirken hicbirisi de bi yardim yapmadi. Vardi da yapmadilar. Bir dugun bile yapamadik. Ne gerek varmis dugune. Iki sene borc odedik biz. Simdi islerimizi yoluna koyduk kazancimiz artti ama hepsini turnaklarimizla kaziyarak yaptik. Herkes bi beklenti icine dustu. Tam duzenimizi huzurumuzu kurduk derken kv bosancam diye tutturdu.

Esime dedim ki madem seni kardeslerini dusunuyordu annen yillar once bosandaydi da babandan siddet gormeseydin dedim. Bana hak verdi esim. Annesine soyledi bunu. Ama oglum seni kacirir bana gostermezdi o zaman dedi. Simdi kv yine mazlum yine fedakar oldu.

Kv kendi kvsiyle anlasamadigi icin esimi bes yasina gelene kadar babannesine birakmis. Sadece haftasonlari alirmis. Ama ogluyla vakit geciremedi diye yine kv mazlum.

Kadinin elle tutulur anneligi bile yok ama oyle bir oyuncu ki. O kadar masumki cocuklarinin ozellikle de esimin gozunde. Ben bu oyunu nasil bozabilirim. Allah askina bi akil verin. Sinirlerim alt ust oldu. Kadin alttan alta hayatimin icine siziyor.

Bugun anahtar gobegi alip evinin anahtarini degistircez. Kocasi eve gelirse diye onlem almak istiyormus. Evde tek basina bisey olsa duyan olmazmis. Catladim artik ya.

Bende aynı şeyi düşündüm ya. Bi işler çeviriyorlar olan konu sahibine olacak.
Ikisi de bizden ne koparirsa derdinde. Kp sizden bisey istemiyorum diyordu esime. Annen hakkimi versin diyordu. Esim annem veremez deyince o zaman sen vereceksin yoksa kotu seyler olacak diye tehdite basladi.

Kv ben size geliyim baban eve donsun diyor.

Evimize bisey alsak yada yeni bi kiyafet alsam yada yuzumuz gulse hep sorum cikartip gundemde kaliyor kv. Bu bosanma olayi da oyle patlak verdi. Bir senedir cekmedigim sikinti kalmadi sehir disinda calistigim icin. Simdi evime donme zamanim geldi kv bosancam diye tutturdu. Ben yokken de esimle gorusmez annesi. Ben gelirim sabahin korunde arar. Tum haftasonu defalarca arar. Planimizi bozar. Bize gelir.

Evette eşiniz de tavrını koysun ya hu. Diyemiyor mu, bizim ev pek uygun değil vs diye..

Katılıyorum. Sizin konuda da iyi demişsiniz.
mecbur bıraktılar demeye her geldiğimde şaka şaka olmuyor artık şakayı geçti yani bu konuşmalar. valla kendi aneme gidiorm inanın rahat edemiorm kaldıki beraber yaşıcaz eşimin ailesi ile düşünemiorm bile şuan :) ama torunları olcak mesela doğumda gelsinler kalsınlar isterim banada yardımları olur. sonrasında aradada 2 3 gün arada gelsnler hiçç bişi demem değişiklik olur karşı değilim ben öyle şeylere çok ama abartmadan kimsenin düzeni bozulmadan en azından tatlı gelip tatlı gidelim sürekli hale gelcek beraber yaşıcak bi durum yok. eşimde bende çalışıyrz arada kalmalarında sorun yaşamam annem bakıcak çocuğa oda dinlenmş olur hem arada. ama gelip haftada 3 gün kalalımda olursa onada razı gelemem malesef akşam gelnce eşimle çocuğumla mı vakit geçircm onlarla mı olcz yani. işte varya insanları böyle herşeyi düşünmeye mahkum bırakıyolar yanii herkes bi durmasını bilse sorun olmazda nerdeeee

Esim bisey demiyor annesine ama surekli gelip kalsa sanirim dayanamaz. Bizim huzur kalmaz o ayri. Simdi soyle bisey var. Biz evde acik secik giyiniyoruz. Ben kisa sort dekolte ip askili tisort filan. Esim de rahat ve acik giyinir. Banyo yaparken kapiyi bile kapatmayiz mesela. Simdi kv gelse misafirlikte gibi mi yasayacagiz. Esime sarilip koltuga uzanip tv seyredemeyecek miyim. Sinirlenince tavir yapmicam icime mi atcam. Esime hava hos ama benden once onun kabul etmemesi gerekir. Eve gelip annesi cok otursa mesela sikilir esim. Hatta bi keresinde gec oldu anne hadi eve goturuyum seni demisti.

canım kv den çok çok kurnaz belliki. başta kv min yaptıkları dediklerine karşı eşim beni savumuyordu ama bazı şeylere kendi gözüyle şahit olmaya başladıktan sonra beni anladı. benm kp kv yi aldatmış önceden mesela ama ayrılmamşlar evde sıcak bir ilişkileri yoktu herşeyde eşime anlatıyodu gerçi hala öylede. neyseki işte bu olanlar edenler söylenenleri abartmaya başlaynca falan banada laflarını aileme laflarını vs duyunca eşimde değişti. annesi hep çilekeş onlar için eşine dayanmış mazlum cefakar biriydi gözünce. halada öyle. ama sonradan benm yaşadıklarımı ve onun laflarını duyunca babasına hak vermeye başladı annesinin sivri dilinin onlarıbu raddeye getirdiğinin ve bizede aynısını yaptığı için evimize kadar etkilendiğinin annesinin lafı altında kaldığını farkettiği an geri çekilmeye başladı.. yani gözüyle görmesi lazım canım sen o ortamı istesende bazen yaratamazsın ama Allah büyükya elbet görür.
tek yapacağın eşinle konuşup ev üstüne evin olmayacağını söylemek ve o şekilde yaşayamayacağını belirtmek. çok çok istiyosa 1 sokak üst veya alttan alır bi ev yine kndi evinde olur kapın ayrı olur en azından kmse kmseye karışamaz. başka çaren yok konuşmaktan başkaaa

aynen bizde öyleyiz ben açıktım kapandım ama evde son model açığımdır yazın hep öyleyim kışında aynı. e ben kayınbaba yanındada başım açıktır ama sonuçta kendi evimde olsa usturuplu oturuyosun giyiniyosun onlar olunca. banyoda aynı şekilde kapısı kapanmaz evde eşimde çok rahattır eve geliriz ordan veya kendi annemden hemen bi soyunur dökünürüz ay valla evimiz ne rahat deriz hep. dublekste olsa triblekste olsa olmuyor olmazda yani. ev hali herşey olur gülersn söylersn bulaşık yıkarsın eşin gelir sarılır vs bunların kimse ailesinin yanında yaşayamayaz. eskiler nasıl kalıodu demesinler eskiyle şimdiki devir bir değil malesefff.. eğerki elden ayaktan düsselerde bakmasan bende bakmasam haklılar deirm ama sağlam insansın sonuçta herkes kendini idare edebilir bi mecburiyeti yok kimsenin kimseye.. eşinde istemiosa rahat edemiyosa usluplüce konuşman yeterli olcaktır canım benim çok stres yaşadın bu ara biraz rahatla bu kadar stres hasta yapar insanı Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…