çok ilginç yorumlar yazılmış gerçekten Konu sahibi derdini açmış,yok nasıl avukatmış böyle mi yazı yazılırmış Benim çok fazla avukat arkadaşım var günlük konuşmalarda ve yazışmalarda dilekçe yazar gibi konuşup yazmıyolar.Bu kompleks neden anlamadım doğrusu :44:
Konuya gelince öncelikle Allah sabır versin kimse kaynanası ile birlikte oturmak istemez çok çok haklısınız heleki sorunlu ve henüz oturmamış bi evliliğin üstüne bide bu sorunu ekleyince patlamanız gayet normal Size sonuna kadar hak veriyorum ama bunları kendi kendinize düşünüp kendinizi yemeyi bırakın.Eşinizle açık açık konuşup bu kadar sorumluluğu tek başına kaldırmak istemediğinizi söyleyin.Kvalideniz daha 43 yaşında ofiste işlerinize yardım etmesini istemişsiniz yanaşmamış
Benim annemle babamda ayrıldılar 4 sene önce Annem 47 yaşında haftanın hergünü çalışıyo sırf kirasını faturalarını ödemek için kimsenin sırtından geçinmeye çalışmıyo Bence k.valideniz dediğiniz gibi hiçde saf bi kadın değil gayet uyanık
Mutsuz olacağınız hiç birşeyi kabullenmek zorunda değilsiniz Bi karar verildiyse herkes elini taşın altına koysun Kendinizi ve geleceğinizi düşünün
çok ilginç yorumlar yazılmış gerçekten Konu sahibi derdini açmış,yok nasıl avukatmış böyle mi yazı yazılırmış Benim çok fazla avukat arkadaşım var günlük konuşmalarda ve yazışmalarda dilekçe yazar gibi konuşup yazmıyolar.Bu kompleks neden anlamadım doğrusu :44:
Konuya gelince öncelikle Allah sabır versin kimse kaynanası ile birlikte oturmak istemez çok çok haklısınız heleki sorunlu ve henüz oturmamış bi evliliğin üstüne bide bu sorunu ekleyince patlamanız gayet normal Size sonuna kadar hak veriyorum ama bunları kendi kendinize düşünüp kendinizi yemeyi bırakın.Eşinizle açık açık konuşup bu kadar sorumluluğu tek başına kaldırmak istemediğinizi söyleyin.Kvalideniz daha 43 yaşında ofiste işlerinize yardım etmesini istemişsiniz yanaşmamış
Benim annemle babamda ayrıldılar 4 sene önce Annem 47 yaşında haftanın hergünü çalışıyo sırf kirasını faturalarını ödemek için kimsenin sırtından geçinmeye çalışmıyo Bence k.valideniz dediğiniz gibi hiçde saf bi kadın değil gayet uyanık
Mutsuz olacağınız hiç birşeyi kabullenmek zorunda değilsiniz Bi karar verildiyse herkes elini taşın altına koysun Kendinizi ve geleceğinizi düşünün
aslında siz maddiyata önem veren insanları mesleklerine, hangi okullarda eğitim aldıklarına ve kaç lira maaş aldığına bakarak değerlendirip hayatınıza sokup çıkaran insanlardan değilsiniz eş seçiminizden bu belli oluyor... Diğer konunuzuda okudum ve günümüz insanlarının insanları değerlendirme kriterlerini düşünürsek gönlü kocaman bir kadın olduğunuzu düşünüyorum... ben eminim ki kvdeniz için de yapabilecek bir şeyler bulacaksınız... umarım evliliğiniz de düzelir... iyi şanslar...
tesekkur ederım.umarım bır yol bulabılırım.ama yanasmıyorlar ısım oyuzden zor belkı benımde ne kadar zorlanıcagımı sebeplerımı ıyıce anlarlarsa kv calısmama ınadından vaz gecer...
bence hiç bir şey yapılmasa bile, kayınvalidenizi en azından şu belediye kurslarınıza yazdırın. gündüz gitsin onlarla oyalansın, hem çok etrafa sataşmaz.
ya inanılır gibi değil, aşırı genç çünkü 43 nedir ki kendini başkalarına baktıracak...
tabi mecbur belli bir düzen kurulana kadar yanınızda kalıcak ama..
derneklere üye yapın, sosyal sorumluluk projeleriyle oyalansın en azından.
eşinizle konuşun, bence ona bir hayat kurmak lazım.
onuda dusundum esıme solemıstım annem yapamaz demıstı ama bence annesıne solemek ve tesfıke mecmur kılmak zorunda kalıcam sanıyorum..cunku obur turlu hıc olmıcak...S:
kesinlikle bir gaza getirilmesi lazım.
kendinizi onun yerine koyun, ne kadar cahil, veya ne kadar değişik bir insan olsa bile, yuvası yıkılıyor, 43 yaşında daha oldukça gençken gelin ve evlat evine kalıyor, onlarında yanında sığıntı gibi. onun için çok zordur bence, ona bir hayat kurmak lazım. hem o mutlu olsun oyalansın ki sorun çıkarmasın, hem de sizin yükünüz azalsın.
yaşlı olur, hasta olur ozaman yapılacak bir şey kalmaz. ama bu şekilde ona da yazık
ah bı anlasa...yaslanmadıgını gencecık oldugunu..ya baska bısı var altında dıye dusunmeye basladım artık..hanı ınsanda mahsınluk olur ama o yok cekınme olur yok..bosandıgına uzluyo dıcem kurtulduna sevınıyo aslında..anlamadım cozemedım gıttı...sen bakarsın bana dedı otesımı var hanı sakayla faln degıl cekınerek degıl emın ve emredıcı bır tonla soluyor bunları bıde..:S
Ayyy içim şişti bu kadına ..ne rahat insanlar var yaa..sende deseydin ya sende evimin düzenine ,evladımın bakımına işime gücüme yardım edersin die ....
Kımseye bakmak zorunda degılsınız tabıkı de eskı konunuzu da okudum ana ogul alısmıslar kendılerıne baktırmaya bıde merak ettıgım esım 1300 alıyo demıssın hem sıgorta hemde barmenlık yapmıyomu ıkı ıs 1300 az maas bence
barı bıraktı sadece elınde harclıgı kalmadıgında gıdıcekmıs artık.zaten gıtmesın ne gelen paranın hayrı var nede bereketı...sıgortacılık yogun bır tempo ıstıyo sureklı arastırmak kosturmak zorunda oda zor geldı halıyle...sgortayı bırkıcana bardan uzaklassın demıstım...
benzer bir dert de benim başımda var. kayınpederim 71 yaşında. zamanında inşaat işlerinde çalışmış 9 çocuğu var. çocuklar büyüyünce kızlar halı dokumuş oğlanlar çalışmış geçim üstünden düşmüş. çocukları evlendirirkenden babadan kalan mülkleri satmış. yaşlanıncada 4 oğlan çocuğu var en küçüğü eşim. bakarlar demiş. şimdi tek bekar görümcem kaldı. en son biz evlenirken evde beraber kaldıkları abisi ayrı eve çıktı. sorumluluğu artık bizde görüyorlar. karı koca aylık gelirimiz 4000 civarı. onlar bu paranın harcanmakla tükenmeyeceğini düşünüyor ve kendilerine her ay için para gönderilmesini bekliyorlar. ama bütün aile bu sorumluluğu tek başımıza bizden bekliyorlar. kızlar zaten üstüne hiç alınmıyor. erkek çocukların yapması gerektiğinde tüm aile hem fikir. erkek çocuklarda en büyük ve ortanca askeri ücretli. 2 numara ve eşimmin gelirleri eşit düzeyde. ancak sevgili abisi etliye sütlüye karışmıyor. her seferinde geri çeviriyor ailesini. kayınpederi emekli etmek için uğraştık lakin kanunlar değişti mümkün değil olamiyor. evim yok ailemden gelirim yok evim olsun istiyorum ama 2 aile geçinirken mümkün değil gibi görünüyor. üstüne bekar görümcem evlenirken düğün masrafları da bizi bulacak korkarım. şimdi görümcem çalışıyor yetiştiremiyor biz destek oluyoruz. o evlenince ne yapacağız bilemiyorum. 8 kardeş kenara çekilip herşeyi bizim yapmamızı beklemelerine sinir oluyorum. sizin durumunuzda aynı neden sadece ben. valla arkadaşım bakıyorum tek çözüm görümce evlenince her ay birinde kalmaları iki evi birden geçindirmeye yetişemeyeceğimiz açık. sende ancak o şekilde yaparsan.
arkadaşlar bu ne yahu.... arkadaş derdini anlatmış sen mısın kötu Turkçeyle yazan ne biçim avukatsın demiş herkes. ya sizler avukatların dava dilekçelerini ışık hızıyla okadar duzgun yazdığın ımı zannediyorsunuz. makıne değil onlar. tabıkı once muvekkıl derdini hızlı hızlı anlatırken inanılmaz hızla not alacaksınız. sonra onu dava dilekçesine dökerken uzerınde çalışacaksınız. uslubunuza dikkat edeceksiniz.eeeee burası resmı bı kurummu kı, arkadaş dilekçe mi yazıyorda yok ımla kurallarıyla uslupla uğraşacak. yapmayın ya... onca işinin arasında bi derdimi paylaşayım demiş hop hemen eleştiri
neyse konumuza gelirsek bende olsam benı zamanında aramamış sormamış bir kadın için düşündüğünüz şeyleri düşünürdüm. ustelık mesleğimi ele almış olmama rağmen aileme destek olamıyorken kendı kurduğum ailenın tum yukunun kendi uzerımde olmasını kabullenemezdim. bence yakın oturun ama aynı evde oturmayın sonuçta kayınvalıde genç henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?