kv bosanıyor ama yuk bana kaldı...ne yapacağımı bılemıyorum

elını kımse uzatmıyor bende bole olucaksa neden ben mutsuz oluyım dıorum..herseyı acık acık konusmaktan baska care goremıyorum.dogurdugu oglu bır an dusunmuyor nolcak dıe esım herseyın ustesınden gelıcegını sanıyor..ayrı hayaller ıcınde..kv kendı sorumlulugunuda almak ıstemıyorkı...

aslında siz maddiyata önem veren insanları mesleklerine, hangi okullarda eğitim aldıklarına ve kaç lira maaş aldığına bakarak değerlendirip hayatınıza sokup çıkaran insanlardan değilsiniz eş seçiminizden bu belli oluyor... Diğer konunuzuda okudum ve günümüz insanlarının insanları değerlendirme kriterlerini düşünürsek gönlü kocaman bir kadın olduğunuzu düşünüyorum... ben eminim ki kvdeniz için de yapabilecek bir şeyler bulacaksınız... umarım evliliğiniz de düzelir... iyi şanslar...

elını kımse uzatmıyor bende bole olucaksa neden ben mutsuz oluyım dıorum..herseyı acık acık konusmaktan baska care goremıyorum.dogurdugu oglu bır an dusunmuyor nolcak dıe esım herseyın ustesınden gelıcegını sanıyor..ayrı hayaller ıcınde..kv kendı sorumlulugunuda almak ıstemıyorkı...

tesekkur ederım.umarım bır yol bulabılırım.ama yanasmıyorlar ısım oyuzden zor belkı benımde ne kadar zorlanıcagımı sebeplerımı ıyıce anlarlarsa kv calısmama ınadından vaz gecer...

tesekkur ederım.umarım bır yol bulabılırım.ama yanasmıyorlar ısım oyuzden zor belkı benımde ne kadar zorlanıcagımı sebeplerımı ıyıce anlarlarsa kv calısmama ınadından vaz gecer...

inşallah inat etmekten vazgeçerler...

bence hiç bir şey yapılmasa bile, kayınvalidenizi en azından şu belediye kurslarınıza yazdırın. gündüz gitsin onlarla oyalansın, hem çok etrafa sataşmaz.
ya inanılır gibi değil, aşırı genç çünkü 43 nedir ki kendini başkalarına baktıracak...
tabi mecbur belli bir düzen kurulana kadar yanınızda kalıcak ama..

derneklere üye yapın, sosyal sorumluluk projeleriyle oyalansın en azından.

eşinizle konuşun, bence ona bir hayat kurmak lazım.

onuda dusundum esıme solemıstım annem yapamaz demıstı ama bence annesıne solemek ve tesfıke mecmur kılmak zorunda kalıcam sanıyorum..cunku obur turlu hıc olmıcak...S:

onuda dusundum esıme solemıstım annem yapamaz demıstı ama bence annesıne solemek ve tesfıke mecmur kılmak zorunda kalıcam sanıyorum..cunku obur turlu hıc olmıcak...S:

kesinlikle bir gaza getirilmesi lazım.
kendinizi onun yerine koyun, ne kadar cahil, veya ne kadar değişik bir insan olsa bile, yuvası yıkılıyor, 43 yaşında daha oldukça gençken gelin ve evlat evine kalıyor, onlarında yanında sığıntı gibi. onun için çok zordur bence, ona bir hayat kurmak lazım. hem o mutlu olsun oyalansın ki sorun çıkarmasın, hem de sizin yükünüz azalsın.

yaşlı olur, hasta olur ozaman yapılacak bir şey kalmaz. ama bu şekilde ona da yazık

ah bı anlasa...yaslanmadıgını gencecık oldugunu..ya baska bısı var altında dıye dusunmeye basladım artık..hanı ınsanda mahsınluk olur ama o yok cekınme olur yok..bosandıgına uzluyo dıcem kurtulduna sevınıyo aslında..anlamadım cozemedım gıttı...sen bakarsın bana dedı otesımı var hanı sakayla faln degıl cekınerek degıl emın ve emredıcı bır tonla soluyor bunları bıde..:S

Ayyy içim şişti bu kadına ..ne rahat insanlar var yaa..sende deseydin ya sende evimin düzenine ,evladımın bakımına işime gücüme yardım edersin die ....

Ayyy içim şişti bu kadına ..ne rahat insanlar var yaa..sende deseydin ya sende evimin düzenine ,evladımın bakımına işime gücüme yardım edersin die ....

demek ne mumkun konu oraya gelmeden degısı verıyor...hemn baslıyor ben mı yuk olcam calısıyordun sen ısın gucun saglam senın dıye...

Kımseye bakmak zorunda degılsınız tabıkı de eskı konunuzu da okudum ana ogul alısmıslar kendılerıne baktırmaya bıde merak ettıgım esım 1300 alıyo demıssın hem sıgorta hemde barmenlık yapmıyomu ıkı ıs 1300 az maas bence

Genc ya da yaslı olmak hıcbırseyı degıstırmez ınsan da bıraz gurur olmalı kı ben neden baskalarına yuk olayım dıye dusunebılmelı

benzer bir dert de benim başımda var. kayınpederim 71 yaşında. zamanında inşaat işlerinde çalışmış 9 çocuğu var. çocuklar büyüyünce kızlar halı dokumuş oğlanlar çalışmış geçim üstünden düşmüş. çocukları evlendirirkenden babadan kalan mülkleri satmış. yaşlanıncada 4 oğlan çocuğu var en küçüğü eşim. bakarlar demiş. şimdi tek bekar görümcem kaldı. en son biz evlenirken evde beraber kaldıkları abisi ayrı eve çıktı. sorumluluğu artık bizde görüyorlar. karı koca aylık gelirimiz 4000 civarı. onlar bu paranın harcanmakla tükenmeyeceğini düşünüyor ve kendilerine her ay için para gönderilmesini bekliyorlar. ama bütün aile bu sorumluluğu tek başımıza bizden bekliyorlar. kızlar zaten üstüne hiç alınmıyor. erkek çocukların yapması gerektiğinde tüm aile hem fikir. erkek çocuklarda en büyük ve ortanca askeri ücretli. 2 numara ve eşimmin gelirleri eşit düzeyde. ancak sevgili abisi etliye sütlüye karışmıyor. her seferinde geri çeviriyor ailesini. kayınpederi emekli etmek için uğraştık lakin kanunlar değişti mümkün değil olamiyor. evim yok ailemden gelirim yok evim olsun istiyorum ama 2 aile geçinirken mümkün değil gibi görünüyor. üstüne bekar görümcem evlenirken düğün masrafları da bizi bulacak korkarım. şimdi görümcem çalışıyor yetiştiremiyor biz destek oluyoruz. o evlenince ne yapacağız bilemiyorum. 8 kardeş kenara çekilip herşeyi bizim yapmamızı beklemelerine sinir oluyorum. sizin durumunuzda aynı neden sadece ben. valla arkadaşım bakıyorum tek çözüm görümce evlenince her ay birinde kalmaları iki evi birden geçindirmeye yetişemeyeceğimiz açık. sende ancak o şekilde yaparsan.

barı bıraktı sadece elınde harclıgı kalmadıgında gıdıcekmıs artık.zaten gıtmesın ne gelen paranın hayrı var nede bereketı...sıgortacılık yogun bır tempo ıstıyo sureklı arastırmak kosturmak zorunda oda zor geldı halıyle...sgortayı bırkıcana bardan uzaklassın demıstım...

Esınızle aacık acık konusmaktan baska sansınız yok gbı ya :26:kaldı kı haklısınız bana gore ama karsıda kı anlamayınca bı faydası olmuyor haklı olmanın

konu destek olmak olsa neyse...yaparımda bızımkısı ole yaslıda degıl 43 yasında daha ya..nasıl yapamam calısmam dıyo benımde onu aklım almıo hanı gelır 60 yasına derım bu saatten sonra calısmasın zaten ama yok kı ole bır caba...anlmıyorumkı ben bu ınsanları ben bıle ya abrtıyomuyum dıye dusunup dertlenırken kendı babaları abılerını kardeslerını ıtebılıyorlar..ah o paranın gozu cıksın..benım zoruma gıden bu ben calısıcakmısım ben bakıcakmısım dayatma yapımlası..ben can degılmıyım benım annnemın ne gunahı varda calısıyor ustelık yasıtta sayılırlar..

Resmi kurum değilse anlaşılmaz bir dil mi kullanması gerekir?Ben bir avukatın kendisini iyi ifade edebilmesi gerektiğini düşünürüm.Ve bence bu konu kou sahibimiz için çok önemli, yardımcı olmak istedim.Ben hala aynı fikirdeyim bir kursa gitmeli konu sahibi hanımefendi.Başka biri de olsa Türkçe'nin bu kadar rezil edilişine üzülürdüm merak etmeyin.Bakın ben de buraya yazıyorum, ama gayet anlaşılır ve harf atlamadan, dilimi rezil etmeden ya da en azından buna çalışarak yazıyorum.

kayınvalide gerçekten çok gençmiş
gerçekten zor bir durum sizinkisi
bir evde tek başına kalamaz mı
biraz maddi destek de verirsiniz belki

bir yandan haklısın
kayınvalide ile yaşamak çok çok zor (çok iyi biliyorum altlı üstlü oturduğum halde zor)
en iyisi olsa bile yine zor
ama diğer yandan o zor durumda
senin annen aynı durumda olsa öyle davranır mıydın? biraz empati lütfen.
hem yaşlıların olduğu yerde bereket de olur üzülmeyin ALLAH bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar
hem kardeşleri de varmış dönüşümlü kalsın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…