canım ben az da olsa söylüyodum bazı durumlarda mecbur kalıyosun ama içi boş bi şekilde söylüyodum tabikide 1 ay kadar oldu biz bi tartıştık hanımefendi o günden beridir trip atıyo güya bana zırt pırt arardı şükürler olsun hiç aramıyo artık oğluna aramıyo sormuyo die şikayetlenmiş o da senin hatan yüzünden diyince hiç bişey diyemedi o gün bugündür hiç anne demiyorum sizli bizli zaten pek de görmedim 2 kez filn gördüm o da bana kızım derdi o olaydan beridir demiyo ismimle hitap ediyo ...
hiç gocunmuyorum kızı deilim zaten o da içi boş söylüyodu ismimi söylemesi benim için çook daha iyi oluyo bende birinin yanında mecbur kalınca artık x anne getirmiş x anne almış sanki bi lakap gibi
eşimde çok şükür bişey demiyo erkekler zaten anlamazki böyle seyleri bi gün olur ki derse bilirim o zamn anasının doldurduğunu
hiç gocunmuyorum kızı deilim zaten o da içi boş söylüyodu ismimi söylemesi benim için çook daha iyi oluyo bende birinin yanında mecbur kalınca artık x anne getirmiş x anne almış sanki bi lakap gibi

eşimde çok şükür bişey demiyo erkekler zaten anlamazki böyle seyleri bi gün olur ki derse bilirim o zamn anasının doldurduğunu