• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV dolandırıcı çıktı

jotani

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
117
4
33
Merhaba arkadaşlar daha önce de bir konu açmıştım benim bir görümcem var 40 yaşında daha önce evlenip boşanmış kendinden on yaş küçük bir adamla nişanlandı adam ve ailesi görümcemin gerçek durumunu bilmiyorlar benim cimri Kayınvalidem altındaki arabayı damadına verdi oğlan ve ailesine mükemmel bir sofra kurdu görümcemin Kayınvalidesi nişan da baygınlık geçirdi bunlara hakaretler etti kadın ama kaynanam hiç orali olmadı hakaretlere gülücüklerle cevap verdi ve son beni şok eden gelişme görümcem hamileymiş evlenmeden hamile kalmış ne olacak bu işin sonu çok merak ediyorum sizce ne olur kızlar

Kv halleder onu da bastırır kızı sonuçta :) rezillik çıkmasın da

Merhaba arkadaşlar daha önce de bir konu açmıştım benim bir görümcem var 40 yaşında daha önce evlenip boşanmış kendinden on yaş küçük bir adamla nişanlandı adam ve ailesi görümcemin gerçek durumunu bilmiyorlar benim cimri Kayınvalidem altındaki arabayı damadına verdi oğlan ve ailesine mükemmel bir sofra kurdu görümcemin Kayınvalidesi nişan da baygınlık geçirdi bunlara hakaretler etti kadın ama kaynanam hiç orali olmadı hakaretlere gülücüklerle cevap verdi ve son beni şok eden gelişme görümcem hamileymiş evlenmeden hamile kalmış ne olacak bu işin sonu çok merak ediyorum sizce ne olur kızlar
dolandırıcılık bu işin neresinde?

Bir nefeste yazmış gibi yazmisin...nişanlı ya araba vermesi, gorumcenin KV bayılması vb...bunları anlmadım yani burada sorun nedir.

40 yasında kadın o düşünsün hamileliğini

Simdi aaa niye hamile kalmis mi diyelim..

Bütün bunlarin KV dolandırıcıyla ilgisi nedir?

Nerden bilelim ne olacagini ha su var ki gizli hicbisey kalmaz ama gercekleri ogrenince ne olur bilemem de niye bu kadar dert edindin ki bunu kendine bosver gitsn

Başlık ve konu içeriği birbirinden çok farklı dolandırıcılık deyince insanın aklına hırsızlık vb olaylar geliyor.

ya ne güzel işte :),, ben hazır paket diyorum,,, damatda şanslı hamileliğin en zor dönemi (ilk 3 ay) ayrı geçiyor,,,,
ayy çok sevindim görümcen adına,,, 40 yaşında olmasına rağmen de hamile kalmış,,, sağlıkla sıhhatle kucağına alır bebeğini ,,,

hee yaa bende merak ettim dolandırıcıkla ne alakası var. hem kime ne kimin ne olduğundan size bi zararları var mı varsa onu takın yoksa bunları niye takıyorsunuz. takılacak birşey bulamadınız durun bişi bulayım ben de kv yi görümceyi şikayet mi edeyim dediniz

KV kızını hiç evlenmemis ve 33 yaşında tanıtmış aileye oğlanada rüşvet olarak araba verdi aile vazgeçmeye çalışırken görümcem hop hamile kaldı ve bunları organize eden kaynanam

O sizin gorumceniz degilmi cocukla beraber sakliyolarsa geçmişi size ne düşer sen söyle
ayrica o sizin gorumceniz neden kötülüğunu istiyorsunuz

Size ne bize ne onlar almış onlar vermiş herkes halinden memnun 40 yaşında kadın hamilede olabilir. Evleniyor sonuçta. Nedememizi istiyorsunuz.gorumcenizi mi kotuleyelim dedikodusunumu yapalım nedir yani

KV kızını hiç evlenmemis ve 33 yaşında tanıtmış aileye oğlanada rüşvet olarak araba verdi aile vazgeçmeye çalışırken görümcem hop hamile kaldı ve bunları organize eden kaynanam
E buna işgüzarlık denir dolandırıcılık değil. Hamile bırakan kv olmadığına göre sorun yok!

KV bana o kadar kötülük yaptı ki anlatamam ne nisanimda ne düğünümde hicbirsey yapmadi bana sahte takı taktı kendi dolabindaki eski t shirtüne cengelli iğne ile etiket takıp bana yutturmaya kalkti bu iş burnundan gelsin istiyorum

KV bana o kadar kötülük yaptı ki anlatamam ne nisanimda ne düğünümde hicbirsey yapmadi bana sahte takı taktı kendi dolabindaki eski t shirtüne cengelli iğne ile etiket takıp bana yutturmaya kalkti bu iş burnundan gelsin istiyorum
Görümcenin ne sucu var?

görümcen sana bi kötülük yaptı mı ?

Back
X