- 7 Temmuz 2016
- 908
- 615
- 53
- 35
- Konu Sahibi eceslemnaz
Bence esinize acik acik söyleyin böyle olacaksa, bosanalim. Annesine gelincede karsina alip bi güzel icini dök. Benim evime glz dikme de, bildigin icini kus yani anca ondan anlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence konusma. Cocuk degil, yetiskin bir adam. Ailesine yararlanmak icin seni ezip geciyor.
Burnu sürtsün biraz. Sen ailenin hizmetcisi degil, onun esi oldugunu anlasin. Anlamiyorsa evet bosanmaya kadar gitsin ve gidip kendisi biricik babasina baksin. Sakin taviz verme canim. Dogru yoldasin.
k
katılıyorum bu yoruma. bu ne ya siz de gidin onlarda yaşayın o zaman. herkes kendi evinde yaşasın bu ne? ayrıca size sormadan etmeden evde o kadar süre kalacak diye emrivaki yapması doğru değil. sen de söyle kv na bu sebepten tartıştık bu evlilik bu tarz sebeplerden kötüye gidiyor diye. hala bir evliliği bu şekilde riske atabiliyorsa da durma zaten bunlardan adam olmaz. bilerek yapıyor çünkü belli
siz de ağır bir tepki koyun o zaman. ailenizin yanına gidin tartıştık böyle oldu filan. kv ye de söyleyin biz tartıştık diye ama tepki vermedikçe katlandıkça artarak devam ediyor bu sorunlar.akşam konuş
bilerek yaptığından eminim zaten bu hastaneden çıkınca bana gelme konusunda eltim konuşmuştu gitmeyin çocukların arası bozulur diye kv bozulursa bozulsun gidicem demiş artık doğru yalan bilemiyorum.o yüzden ayrılma durumuna bile gelsek,kendi istediğinin olmasını isteyen bir kadın.ama kim sorsa onlar iyi güzel geçinsin de biz katlanırız die millete söylenen biri
eden rahatsız olsun ki??? Akşamdan akşama eve geliyordur, evde ne pişecek diye dert etmez, kv-kp geliyor tayt giymeyeyim eşofmanım da kirli sepetindeydi tüh demez.... erkeklere göre dünya güzelEşim rahatsız olmuyo kalsınlar nolucak sanki deyip duruyo..ama ben taviz vermek istemiyorum çünkü yüz verince astarını isticekler biliyorum.
N
eden rahatsız olsun ki??? Akşamdan akşama eve geliyordur, evde ne pişecek diye dert etmez, kv-kp geliyor tayt giymeyeyim eşofmanım da kirli sepetindeydi tüh demez.... erkeklere göre dünya güzel
Çaya diye gelip yatıya kalmak da iyiymişEşinizle konuşun, gerekirse kavganızı da edin. 15 dakikalık mesafede yatıya mı kalınır? Siz müsait değilseniz annesine başka zaman diyecek olan eşiniz. Açık açık konuşun, sizinle konuşmadan kimseye sizin adınıza söz vermesin.
Bence kayınvalideden çok eşinizle muhatap olun. Eşiniz engellemedikçe siz kötü olursunuz.söyledim kayınvalideme uzun olmasın diye araları atladım hep..kv mi arayıp benim haberim yokken plan program yapmışsınız orası benim evim bana sordunuz mu kendi kafanıza göre iş yapıosunuz kabul etmiyorum yatma mevzusu bitti artık dedim..baya da sert bi uslupla söyledim..kadın bana tamam dedi ama hergün eşimi arayıp size gelcez biz diye baskı yaptı..gerçi başarılı olamadı..gelemedii. benim daha nasıl anlatmam gerekiyo bilmiyorum..tutup kolundan atmama mı bekliyo heralde
tamam da bir kadın çıkıp da 15 dakikalık mesefede oturan annesi zorunlu bir durum olmadıkça hayatta yatıya kaldırmaz. böyle bir durum normal de biz kabul etmeyince mi kötü oluyoruz. onların bunu istemesi anormal olan. haklı olan haklılığını söyleyemiyor ya. ayıp yani evin 15 dakika mesefede gelmişsin gelin evinde kalıyorsun. bu ne anlamıyorum. bu annelerde hep suç başkasıyla evlendiğini sindiremeyeceksen yapma çocuk. özellikle erkek çocukŞimdi empati yaparsak :/ eşim bnm ailemi ıstemeseydı boşanma sebebi olabilirdi bnm için.
Sende empati yap
Şimdi empati yaparsak :/ eşim bnm ailemi ıstemeseydı boşanma sebebi olabilirdi bnm için.
Sende empati yap
Ya konuda haklıda hastaykende istememiş konu sahıbı :/ bilemedım şimcik .ne dıycemitamam da bir kadın çıkıp da 15 dakikalık mesefede oturan annesi zorunlu bir durum olmadıkça hayatta yatıya kaldırmaz. böyle bir durum normal de biz kabul etmeyince mi kötü oluyoruz. onların bunu istemesi anormal olan. haklı olan haklılığını söyleyemiyor ya. ayıp yani evin 15 dakika mesefede gelmişsin gelin evinde kalıyorsun. bu ne anlamıyorum. bu annelerde hep suç başkasıyla evlendiğini sindiremeyeceksen yapma çocuk. özellikle erkek çocuk
valla haklısınız. o evde tek başına yaşamıyor. tek başına misafir de kabul edemez. e ben de tam aynı güne başka bir iş planladım o zaman gece yatıya arkadaşıma gidiyorum hadi bakalım. siz oturun koyun koyuna :)ben istemiyo değilim gelsin gitsinler çaya yemeğe..tabikide gelicekler..benim derdim yatma kalkma meselesi ve en büyük problemim bana haber vermeden kendi kafasına göre evime gelip kalması helekii işim var müsait değilim dediğim halde..
yoksa ben de çok isterdim eşimin ailesi gelsin yemeğimizi yiyelim çayımızı içelim..
onu ben de bilemedim :)Ya konuda haklıda hastaykende istememiş konu sahıbı :/ bilemedım şimcik .ne dıycemi