Kv Eşime Düşkünlüğü Midemi Bulandırıyor

hayır birde normal diyenler bebeğin altını babası bile olsa değiştirmemeli de diyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumlara çok şaşırdım .
Annesi zamanında değil donunu seçmek altınıda değiştirdi yıkadıda ama ozaman mecburen yaptı bunu
Evli barklı kazık kadar adamın donunun rengine karışmak normal mi ? Oldu olucak kv gelin kapışsın gelin kocasına pembe deri tanga istesin kv paçalı don olur mu ?

Yada hanımlar siz banyoya girin külodunuzla babanız keselesin eşinizde salonda oturup size kahve yapsın

Sonrada gidip babanız donunuzun rengine karar versin nede olsa yıllarca bezinizi donunuzu babanız aldı

Ayyy buna çok guldum

Helal olsun size zaten olması gereken bu ben eminimki anlayış ve iyi niyetinizin mükafatını mutlaka alacaksınız.. Sevgiler..
Allah razı olsun Amin ınşallah.
Zaten iyi niyetim nolursa olsun beni mukafatlandiracaktir Allahım in izniyle. Onlar bilmesede olur Allah bilsin.

Ooo konu kaç sayfa olmuş

Yeğenim 5 yaşlarında annesi banyoda yıkamaya çalışınca bile kızıyor babam yıkasın sen bakma ayıp diyor

Kocaman adamları bi zahmet analari yıkamasın birlikte tatil planı yapılmasın karı-koca rahat bırakılsın ama don almaya bir şey demiyorum artık :)

Ama gelinler de k.validelerine sapık muamelesi yapmasın o kadarına gerek yok bazı anneler çocuklarına yapışık oluyor misal benim k.valide :)

Sözlüsün demek uzaktan davulun sesi hoş gelir bir evlende 5_10 yıl devirde sonra böyle ahkam kesersin..ayrıca benim geçmiş konularımın bu konuyla ne alakası varki okuyup okuyup belden aşagı yorumlar yapıyorsun.. Benim açmadıgım bir konu için sürekli benim konularımın karıştırılması çok ucuz bir yöntemm..sevgili Mune kendi açmadıgımız konularda sadece yorum yaptık diye sürekli konularımın eleştirilmesi hiç hoş değil, nihayetinde benimle yakından uzaktan alakasız bir konu.. . Böyle durumlarlada biz değerli yorumcuların önü tıkanıyor, lütfen bu konudaki görüşünüzü bildirin..selamlar, sevgiler Mune

Normal görenlere şaşırıyorum cidden:)
Ay ben de sizin gibi gelinlere şaşırıyorum vallahi bi de pişkinsiniz.Düşkünlüğünden şikayet etseniz annesi hayatımıza müdahele ediyor deseniz hak vericem ama siz olayın başka kısmındasınız.Ne ima ettiginizin farkına varın elin adamına mı don beğendi de mideniz bulandı yoldan cevirdigi adamı keseleyeyim dedi de mi igrendiniz.Anne yahu bu kocanızı evladı olarak görüyor erkek olarak değil.Tuhaf olan da hatta sapık düşünen de sizsiniz.Karısı oldunuz diye kadın elini etegini çekecek değil ya oğluna düşkünlüğü degisecek de degil begenmiyosanız evlenmeyecektiniz.Evlenmişsiniz cok midenizi bulandırıyolarsa boşanıverin.Had bilmek önemli

Don rengi bana normal geldi. Neden çünkü benim annem o konularda takıktır mesela bir şey alırken makinede yıkaması nasıl olur neyle yıkanır rengi solar mı filan onu düşünür mutlaka. Ama kese konusunda haklısın kocaman adamın sırtını anası keselemez. Kv evindeyken ben girip kocamın sırtını da keseleyemem bana ayıp geliyor, bir kere keselenmese ölmez heralde. Arkadaşımda da duymuştum kv girip Kp in sırtını keseledi demişti bana ayıp geliyor evde başkası varken göstere göstere girip kese yapmak filan.

Buna gelenek mi diyelim yoksa kadinsal ve hormonsal bir durummu onu tam bilmiyorum. Fakat dikkat edersek taa osmanliya uzanan hamam goruntulerin de kadinin esinin sirtini keseledigini gormusuzdur. Simdiye kadar cok dusunmemistim fakat aklima geldi kocaman kiz ken bile annemin bana seslendigini animsadim sirtini keseleyimmmi deyisini:) canim anacim yaaa ..buradaki sorun ise iki kadinin 1 erkege aski sozkonusu burada hangi taraf iyiyse o kaybedecek kaygisi olmadan. Olayi en saglikli bir bicim de halletmeleri..

Benim annem kardeşlerimi keselemez mesela çünkü onlar istemezler. Don rengine gelirsek benim kv de eşime boş bulunup bak şundan da al dedi ve ben hic takmadim
Kendi annem olsa söylemez ama insanların yetiştirme tarzi filan farkli olabiliyor. Bizde ben gormememe ragmen yadirgamadim sizde ani teokilerden kacinin

Ben ailemde hiç görmedim öyle bir şey o yüzden evde biri varken karı koca girip kese yapmak bana tuhaf geliyor.tabi ki senede bir iki eşimin sırtını keselerim o da beni keseler bu genelde birimiz hastaysak, sivilce vs bir sorun oluşmuşsa ya da gerçekten ciddi bir keseye ihtiyaç duyduysak olur.onun dışında uzun kesemiz ve fırçamız var onunla halletmeye çalışırız. Aman herkes kendi işini halletsin valla yeri geliyor kendimi zor yıkıyorum.
Bir de anne oğul da olsa iki yetişkin. Ben annemi bazen keselerim artık yaşlanıyorlar zorlanıyor ama babamı keselemek bana mı düşer erkek kardeşime mi? Elden ayaktan düşünce durum farklı tabi ama çok şükür sağlıklı insanlarız aile de olsak mahremiyete dikkat etmek gerekiyor

Bir kutu zanax al kayınvaldene içir melek gibi olur. Yada madem bu kadar oğluna hizmet etmeye uğraşıyor aklını kullan ve gönüllü bir hizmetli bulmuş kabul et, annecim de ben karnıyarığı senin gibi yapamıyorum, dolma saramıyorum oğlun senin ysptığını beğeniyor de tüm evin yemeğini yaptır, bi çocuk doğur ver o baksın sen gez toz, kocanın tüm giyimini donunu o alsın ne güzel işte, tatile de götürdüğünde çocuklara obakar sen de kocanla gezersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…