- Konu Sahibi turuncupipet
-
Baba adam mı yiyormuş :))) anne olunca kutsal baba olunca öcü mü, çocuğu yapmak için erkek ve kadın gerekiyor, 9 ay karnımızda taşıyoruz diye babaların çocuklar üzerinde söz hakkı yok diyemez, baba olmayı itibarsızlaştıramayız, ben kızımın sırtını bile keselemeye çekinirim, hadi çekinmedim diyelim kızım kıyametleri koparır ne yapıyorsun anne diye, evlenmiş barklanmış kazık kadar oğlumun sırtını keseleyeceğim vıyyyy
Düşkünlüğü anlarım herkes evladına düşkündür de banyoya sokup sırt keselemek fazla gelir bünyeme, karşımızdaki çocuğumuzda olsa erişkin bir birey, çocuk muamelesi yapmanın anlamı yok, banyo sonrası bebe yağıyla masaj yapıp pişik olmasın diye pudralasın birde.
Konuya daldım neden daldım? Tartışmayın demek için ama içeriğe takıldım :))
Muhtemel benim kv profilinde olacak bu insanlarhayır birde normal diyenler bebeğin altını babası bile olsa değiştirmemeli de diyor..
Ayyy buna çok guldumKadinin onca senelik oglu, senin 1 senelik kocan.
Don rengini secsin nolcak?
Avret yeri kapaliysa sirtina kese atsin nolcak, onca sene kesesini siz mi attiniz?
Benim esimde anneci, benimde oglum var.
Boyle elin kirk kat yabanci kadini gelip " kv midemi bulandiriyor m" diyecek, onun agzina tuvalet terligini yapistiririm kusura bakmayin
Allah razı olsun Amin ınşallah.Helal olsun size zaten olması gereken bu ben eminimki anlayış ve iyi niyetinizin mükafatını mutlaka alacaksınız.. Sevgiler..
Sözlüsün demek uzaktan davulun sesi hoş gelir bir evlende 5_10 yıl devirde sonra böyle ahkam kesersin..ayrıca benim geçmiş konularımın bu konuyla ne alakası varki okuyup okuyup belden aşagı yorumlar yapıyorsun.. Benim açmadıgım bir konu için sürekli benim konularımın karıştırılması çok ucuz bir yöntemm..sevgiliYoo. Sözlüyüm. Kv ile de gayet mesafeliyim. O da beni öyle kabul etti. İlk andan söyledim bunu ona. Kimsenin de derdi tasası yok. Aileden önemli kimse yok evet ama üzgünüm evlenince o aile biz oluyoruz. Kimse annesini babasını atmıyor ama herkes durduğu yeri bilecek. Hep yazıyorum. Oğlunuzdan yarılamayacak gibiyseniz evlendirmezsiniz olur biter. Kaldı ki diğer konunuzu da okudum. Gördüğüm kadarıyla bu kadar bağımlı olmanız oğlunuza iyi gelmemiş. Benim kv yaram yok ama sizin eşinizin ailesi ile ilgili yaranız olmuş ki konu açmışsınız. Ha bu arada kv kıskançlığıdır. Zamanla alışacak Kvsi oğlunun yanındaki hayat arkadaşına.
Ay ben de sizin gibi gelinlere şaşırıyorum vallahi bi de pişkinsiniz.Düşkünlüğünden şikayet etseniz annesi hayatımıza müdahele ediyor deseniz hak vericem ama siz olayın başka kısmındasınız.Ne ima ettiginizin farkına varın elin adamına mı don beğendi de mideniz bulandı yoldan cevirdigi adamı keseleyeyim dedi de mi igrendiniz.Anne yahu bu kocanızı evladı olarak görüyor erkek olarak değil.Tuhaf olan da hatta sapık düşünen de sizsiniz.Karısı oldunuz diye kadın elini etegini çekecek değil ya oğluna düşkünlüğü degisecek de degil begenmiyosanız evlenmeyecektiniz.Evlenmişsiniz cok midenizi bulandırıyolarsa boşanıverin.Had bilmek önemliNormal görenlere şaşırıyorum cidden:)
Buna gelenek mi diyelim yoksa kadinsal ve hormonsal bir durummu onu tam bilmiyorum. Fakat dikkat edersek taa osmanliya uzanan hamam goruntulerin de kadinin esinin sirtini keseledigini gormusuzdur. Simdiye kadar cok dusunmemistim fakat aklima geldi kocaman kiz ken bile annemin bana seslendigini animsadim sirtini keseleyimmmi deyisini:) canim anacim yaaa ..buradaki sorun ise iki kadinin 1 erkege aski sozkonusu burada hangi taraf iyiyse o kaybedecek kaygisi olmadan. Olayi en saglikli bir bicim de halletmeleri..Don rengi bana normal geldi. Neden çünkü benim annem o konularda takıktır mesela bir şey alırken makinede yıkaması nasıl olur neyle yıkanır rengi solar mı filan onu düşünür mutlaka. Ama kese konusunda haklısın kocaman adamın sırtını anası keselemez. Kv evindeyken ben girip kocamın sırtını da keseleyemem bana ayıp geliyor, bir kere keselenmese ölmez heralde. Arkadaşımda da duymuştum kv girip Kp in sırtını keseledi demişti bana ayıp geliyor evde başkası varken göstere göstere girip kese yapmak filan.
Ben ailemde hiç görmedim öyle bir şey o yüzden evde biri varken karı koca girip kese yapmak bana tuhaf geliyor.tabi ki senede bir iki eşimin sırtını keselerim o da beni keseler bu genelde birimiz hastaysak, sivilce vs bir sorun oluşmuşsa ya da gerçekten ciddi bir keseye ihtiyaç duyduysak olur.onun dışında uzun kesemiz ve fırçamız var onunla halletmeye çalışırız. Aman herkes kendi işini halletsin valla yeri geliyor kendimi zor yıkıyorum.Buna gelenek mi diyelim yoksa kadinsal ve hormonsal bir durummu onu tam bilmiyorum. Fakat dikkat edersek taa osmanliya uzanan hamam goruntulerin de kadinin esinin sirtini keseledigini gormusuzdur. Simdiye kadar cok dusunmemistim fakat aklima geldi kocaman kiz ken bile annemin bana seslendigini animsadim sirtini keseleyimmmi deyisini:) canim anacim yaaa ..buradaki sorun ise iki kadinin 1 erkege aski sozkonusu burada hangi taraf iyiyse o kaybedecek kaygisi olmadan. Olayi en saglikli bir bicim de halletmeleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?