- Konu Sahibi turuncupipet
-
Oğlumu ele büyütüyorum ben gelin gelince geri planda olucam,oğlumla eskisi gibi ana oğul olamıycam bu sitede bunu çok iyi öğrendim
Ele büyütmek diye düşünürsen zaten gelinin asla sahiplenip kızın gibi göremezsin ve hep sorun yasarsin.elbette ele büyüteceksin aileden biri ile evlenecek değil :)Oğlumu ele büyütüyorum ben gelin gelince geri planda olucam,oğlumla eskisi gibi ana oğul olamıycam bu sitede bunu çok iyi öğrendim
Tabiki evi yuvası ayrı olucak eğitimi evliliği için para biriktiriyorum ev işi yaptırıyorum öğretiyorum şimdiden bağımsız olması için 4 yaşında uzaktan gözlüyorum o alışveriş yapıyor paşa muamelesi yapmıyorum da gelinimde o benim kaynanamda kim demesin inşallah :)Ele büyütmek diye düşünürsen zaten gelinin asla sahiplenip kızın gibi göremezsin ve hep sorun yasarsin.elbette ele büyüteceksin aileden biri ile evlenecek değil :)
Eskisi gibi de olamayacaksın tabi cunku siz kabullenemeseniz de 'paşalarınız' büyüyor
Sözlüsün demek uzaktan davulun sesi hoş gelir bir evlende 5_10 yıl devirde sonra böyle ahkam kesersin..ayrıca benim geçmiş konularımın bu konuyla ne alakası varki okuyup okuyup belden aşagı yorumlar yapıyorsun.. Benim açmadıgım bir konu için sürekli benim konularımın karıştırılması çok ucuz bir yöntemm..sevgiliMune kendi açmadıgımız konularda sadece yorum yaptık diye sürekli konularımın eleştirilmesi hiç hoş değil, nihayetinde benimle yakından uzaktan alakasız bir konu.. . Böyle durumlarlada biz değerli yorumcuların önü tıkanıyor, lütfen bu konudaki görüşünüzü bildirin..selamlar, sevgiler Mune
Erkeklere evlenmeden once anne/es arasindaki kopru olma gorevi ogretilmeli ki;
Millet uzaya cikma derdinde, biz de hala erkegin donunu Kim almali???
Donsuz kalsinlar nasil fikir
Teşekkür ederimKonuyla alakasız, üstelik yorum yapan birinin açtığı konuların dahil edilmesi de hoş değil tabii, ayrıca herhangi bir üye herhangi bir sorun sıkıntısı için konu açtığında hepimiz yaşam biçimi, kendi geleneklerimiz ve yetiştirilme tarzımıza göre yorumluyoruz, görüş ayrılıkları yüzünden tartışma çıkması da garip geliyor bana, herkes fikrini yazıyor sonuçta.
Bu arada şu evlada banyo yapma olayını da farklı mecralara çekmeyelim lütfen, bir anne kızını veya oğlunu yıkarken başka duygularla yapmıyor annelik duygularıyla yapıyor ama ben gerçekten belli bir yaştan sonra çocuklarımızı yıkamayı uygun bulmuyorum, bunun altında bir mana yok, kendi işini kendi görebilen, özgüvenli bireyler olabilmeleri anne babaya bağımlı olmamaları için banyo yaptırmak, yataklarını toplamak veya ne bileyim derslerini onların yerine yapmak, oyuncaklarını toplamak gibi eylemlerin yanlış olduğunu uzmanlar dahi söylüyor, çocuklara konuşmaya başladıklarından itibaren sorumluluk hissi vermemiz öğütleniyorken erişkin birini yıkamak onu bağımlı bir kişilik yapar.
Birde dikkat ediyorum bu mesele hep erkek annelerinde oluyor, hiç evlenmiş kızının sırtını keseleyeyim mi diyen bir anne vakası duymadım sitede, çifte standartta var tabii şöyle ki bir kadın kocasından bakkala gitmek için bile izin istediğinde, kocam çalışmamı istermiyor, evden çıkmama icin vermiyor, yanımda kayınvalidem olmadan çarşıya gitmeme kızıyor dediğinde aaaaa olur mu öyle şey vay kötü koca diyor bağımlı eş olan kadına kızıyoruz ama anneye bağımlı erkeğe bazı şeyleri mübah görüyoruz.
Çok konuştum kaçıyorum, tartışmayın düşüncelere saygılı olun hanımlar
Bencede normal degıl kazık kadar adamı keselemek nedır ??)otursun bıraz rahat bıraksınBana hiç normal gelmiyor anneminde iki erkek evladı var hiç böyle şeyler yapmaz
Gümbür gümbür geliyor yeni nesil
Hic gulecegim yoktu.
Ele buyutecegim derken? Siz ne icin buyutuyorsunuz ki oglunuzu?
Geri planda olacagim demek sacma degilmi sizce? Tam kaynana adayisiniz resmen.
Oglunuz icin, esi ayri yerde annesi ayri yerde olur umarim ilerde. Cunki sagliklisi boyledir. Kendiniz bu ayrimi yapamiyorsunuz sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?