Kv Eşime Düşkünlüğü Midemi Bulandırıyor

Oğlumu ele büyütüyorum ben gelin gelince geri planda olucam,oğlumla eskisi gibi ana oğul olamıycam bu sitede bunu çok iyi öğrendim

Hic gulecegim yoktu.
Ele buyutecegim derken? Siz ne icin buyutuyorsunuz ki oglunuzu?
Geri planda olacagim demek sacma degilmi sizce? Tam kaynana adayisiniz resmen.
Oglunuz icin, esi ayri yerde annesi ayri yerde olur umarim ilerde. Cunki sagliklisi boyledir. Kendiniz bu ayrimi yapamiyorsunuz sanirim.

Son düzenleme:
Oğlumu ele büyütüyorum ben gelin gelince geri planda olucam,oğlumla eskisi gibi ana oğul olamıycam bu sitede bunu çok iyi öğrendim
Ele büyütmek diye düşünürsen zaten gelinin asla sahiplenip kızın gibi göremezsin ve hep sorun yasarsin.elbette ele büyüteceksin aileden biri ile evlenecek değil :)

Eskisi gibi de olamayacaksın tabi cunku siz kabullenemeseniz de 'paşalarınız' büyüyor

Tabiki evi yuvası ayrı olucak eğitimi evliliği için para biriktiriyorum ev işi yaptırıyorum öğretiyorum şimdiden bağımsız olması için 4 yaşında uzaktan gözlüyorum o alışveriş yapıyor paşa muamelesi yapmıyorum da gelinimde o benim kaynanamda kim demesin inşallah :)

Konuyla alakasız, üstelik yorum yapan birinin açtığı konuların dahil edilmesi de hoş değil tabii, ayrıca herhangi bir üye herhangi bir sorun sıkıntısı için konu açtığında hepimiz yaşam biçimi, kendi geleneklerimiz ve yetiştirilme tarzımıza göre yorumluyoruz, görüş ayrılıkları yüzünden tartışma çıkması da garip geliyor bana, herkes fikrini yazıyor sonuçta.

Bu arada şu evlada banyo yapma olayını da farklı mecralara çekmeyelim lütfen, bir anne kızını veya oğlunu yıkarken başka duygularla yapmıyor annelik duygularıyla yapıyor ama ben gerçekten belli bir yaştan sonra çocuklarımızı yıkamayı uygun bulmuyorum, bunun altında bir mana yok, kendi işini kendi görebilen, özgüvenli bireyler olabilmeleri anne babaya bağımlı olmamaları için banyo yaptırmak, yataklarını toplamak veya ne bileyim derslerini onların yerine yapmak, oyuncaklarını toplamak gibi eylemlerin yanlış olduğunu uzmanlar dahi söylüyor, çocuklara konuşmaya başladıklarından itibaren sorumluluk hissi vermemiz öğütleniyorken erişkin birini yıkamak onu bağımlı bir kişilik yapar.

Birde dikkat ediyorum bu mesele hep erkek annelerinde oluyor, hiç evlenmiş kızının sırtını keseleyeyim mi diyen bir anne vakası duymadım sitede, çifte standartta var tabii şöyle ki bir kadın kocasından bakkala gitmek için bile izin istediğinde, kocam çalışmamı istermiyor, evden çıkmama icin vermiyor, yanımda kayınvalidem olmadan çarşıya gitmeme kızıyor dediğinde aaaaa olur mu öyle şey vay kötü koca diyor bağımlı eş olan kadına kızıyoruz ama anneye bağımlı erkeğe bazı şeyleri mübah görüyoruz.

Çok konuştum kaçıyorum, tartışmayın düşüncelere saygılı olun hanımlar

Son düzenleme:
Kız erkek fark etmeksizin tuvalet eğitimi verir gibi banyo yapmayı öğretmeli anne babalar.
Herkes ergenlikten önce kendi işini görebiliyor olmalı. Evlenecek kadar büyümüş adamın sırtını anasına keseletmesi normal değil. (Bakıma muhtaçlık yoksa)

Hanımlar yine ben sıktım belki ama ilaç isimleri verip olmadık yöntemler önermeyin lütfen.

Teşekkür ederim Mune gayet adaletli ve üyeleride koruyan bir sistem.. Sevgiler selamlar Mune .........Ayrıca @Seridina munenin açıklamasını iyi oku bir dahaki yorumlarına üyelerin geçmiş konularını karıştırma, tabiki benimkinide.. Geçmişe geçmiş derler By by...

Yetiştirilme tarzı ve hayata bakış açısına bağlı bir durum bunu değiştirmek zor bence ama inş siz başarırsınız. Erkeğin özgüvensiz ve bağımlı olmasını sağlar bence.

Ama ben simdi oğlumu everince keseleyemicemmi :) Hayın gelinler :)

Ya biraz örf adet aliskanlik heralde. Kv cok sever kendini keseletmeyi bana da surekli kız seni bi keseleyim ben der durur :) ben kendi ailemde görmedim duymadim ama kadin seviyo yani bu isleri. Hatta esim dalga gecer bazen annemi hamama keseci olarak katmali der Kadin yikama arıtma isini seviyo :)

Benim yanim da dese ki oğlum seni keseleyim, hemen derim al oglunu yıka pakla öyle gönder yanima
Hıc demedi ama esim de kabul etmez birde benim kv cok yapicidir bizim iliskimiz de cok şükür.

Bu aliskanlik cokta takilmayin bence sizin sinir oldugunuzu farkediyosa özellikle de yapabilir kimi oglunu kıskanıyo falan yani bilemicem ama kendinizi üzmeyin görmemezlikten gelin hic yoktan kv yaninda.

Bende gelinim ama bazı gelinler gerçekten olayı abartiyorlar. Eşimin annesi eşime iç çamaşır rengi seçebilir, alabilir de. Sırtını keseleyebilir. Istediği zaman sarılıp öpebilir. Size eziyet etmediği muddetce eşinizle ilişkisine karisamazsiniz. 1 yıllık eşin gelip 30 yıllık anneyi dislamasi bana çok itici geliyor.
Kadın mide bulandıracak birşey yapmamis. Yazık arkasından bu tarz laflar kullanmayın.

Evladin yoksa anlayamazsin kadıncağızi
Onun gözünde o hala küçük ayakli oglu
Ama o da abartmis kese mese don mon tatile gelmek istemeler.
Sen de haklisin
Oglununda bi ıngaaa demedigi kalmis

Bence de abartmiyorsunuz, evlenicek yasa gelmis adam sirtini da kendi keselesin. Evladi onun keseler diyenlere katilmiyorum, belli bir yastan sonra kendimize ait ozel alanlar olmali, cocukken bile 7-8 yasindan sonra yalniz basimiza banyo eder olduk. Esinizin buyumesi kayinvalidenizin de buyudugunu acilen kabullenmesi lazim.

Gümbür gümbür geliyor yeni nesil
Demekki bu yaşlarda çekirdekten yetişmeye başlıyorlar
Bazı erkek evlat sahibi annelerde zihinsel fonksiyonlar farklı işliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…