Kv Eşime Düşkünlüğü Midemi Bulandırıyor

Okudum açıklamayı. Sizde daha bağımsız bir çocuk yetiştirirseniz daha rahat edersiniz. Naçizane fikrim. Konu açılıyorsa yorumlara da açık olunacak.

Yo gayette iyi biliyorum kendimi ve Kvmi. Gayette aramız iyi. Diğer türlü kv de gördüm zararları kendilerine oldu hep. Burada bahsedilen Kvnin de zararına olacak. Ayrıca yorumun neresi belden aşağı? Küfür aşağılama hiçbir şey yok. Sosyal platformdaysanız bunun bilincinde olacaksınız. Annem 30 yıllık gelin; yengem ve teyzem de. Anneannem de babaannemde gayet aklı başında kadınlardı. Oğullarının ÇOCUK değil ADAM olduğunu farkedecek kadar. Oğlunuza bağımlı ise evlendirmezsiniz bu kadar. Yanınızda olur sürekli ama gelininize hiçbir şey dayatamazsınız. Açılan konuları okuyun. Evlilikerin çatırdama faktörü hep bu sebep. Anneannemin ve babaannemim hem onların hem gelinlerin işini kolaylaştırdı. Belki kulağınızda kalır. Artık lütfen bana yazmayın. Belli ki düşünce yapımız çok farklı.

Okudum açıklamayı. Sizde daha bağımsız bir çocuk yetiştirirseniz daha rahat edersiniz. Naçizane fikrim. Konu açılıyorsa yorumlara da açık olunacak.
Daha nişanlı evli bile değilsin çocuk büyütmeyi senden ögrenecek değilimki o dönem ergenlik sorunları çoktan geçti o şimdi kariyerli ve çok karizmatik bir genç oldu (çok merak etmişsinya eski konumu yazayımda rahat et).. bu arada hiç bir konu bile açmaya cesareti olamayanlar milletin açtıgı çok eski konulara bile böyle hala futursuzca yorum yapıyor Mune .. Çok yorum yapmak istersen eski konuma yapsaydın oradan yazardım sana, ne çok ortalık karıştırma hevesliymişsin @Seridina daha yazma bana seninle seviyesiz münasebete girmem

Hanımefendi eğer siz oğlunuzun büyüdüğünü ve evlendiğini kabul ederseniz kaynanam kim demez kimse. Emin olun gelininiz size daha çok yaklaşır. Ben de normalde mesafeli bir tipim ki kaynana fobim vardı. Şu anda gayet iyiyiz kendisiyle.

Evet nişanlı bile değilim çünkü hayatımda daha önemli şeyler vardı. Sizin aksinize evlilik ve çocuk hayatımın odağı değildi. Bu arada benim elimden de binlercesi geçti. Öğretmenim çünkü. O yaş grubuyla çalışıyorum üstelik. Aile tutumlarının çocukları nasıl etkilediğini yakından görüyorum. Annesinden ve babasından bir çocuğun nasıl etkilendiğini farkediyorum. Gayet iyi biliyorum yani o yaş grubunun özelliklerini. Kaldı ki üslubunuz çok rahatsız edici. Ben size sen bile demezken sizin yazdıklarınıza bakın. Hiç hoş değil. Aradaki farkta bu sanırım. Ayrıca tartışır gibi yazan da sizsiniz şu anda. Ben gayet net ifade ettiğimi düşünüyorum kendimi. Ortalığı karıştırmadım fikrimi söyledim. Konu açmadım çünkü gerek duymadım. Konunuzu görmedim şimdi gördüm. Başka da diyeceğim bir şey yok. Sizi gözardı ediyorum ki en sağlıklısı bu sanırım. Boşu boşuna kimse banlanmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Donuna ne anası nede sen karışabilirsin. Adam ne renk istiyorsa onu alır giyer.
Kese işi bana çok ters gelmedi aksine senin adamın banyosuna girmen daha tuhaf olur annesinin yanından.
Olgunlaşamamışsa beraber olgunlaşın işte ham meyve ne güzel

O açıdan hiç bakmadım. Yanlış mı anlaşılır diyorsunuz yani?

Benim kv de keselemeyi çok sever, oğlunu da beni de keseler. Hiç gocunmam valla. Kv hem oğluna hem bana da don almışlığı var. Bir sürü donum kv hediyesidir. Kadın seviyor bizi napsın.
Siz de çok takmayın, kötülükten yapmıyordur elbet, sevdiğindendir o.

benimde kv de çok düşkün oğluna ama bu tarz şeyler
hiç duymadım çorap vs alırda çamaşır aldığını görmedim
yada biz alırsak karışmaz ki yanında hiç almadık gerçi.
kese konusuna gelince eşim 1 kere dedi hastaydı anne sırtımı keselesene
diye kv dem de eşin yapsın ben giremem sıcağa dedi yapsaydı bozulurmuydum
bilmem sonuçta çıplak durmıcak ya sorun yapmazdım heralde.ama her yere peşinize
takılıyosa bence fazla yüz vermeyin arada dışarı çıkarabilirsiniz tabi bizlerde anneyiz
zaten sana uzakmış fazla takılma bence yakınında olsa daha çok çekerdin emin ol ona gititğinde
hizmetini yap yemek vs hazırlayıp beraber yiyin oğlunla görüşsün etisn karışmayın size geldğinde yine
aynı şekilde kafanızı başka şeylere yorun bence.benm kv onları yapmıyo ama emin ol daha farklı şeyleri var
o yüzden halinize şükredin..birde benim çok yakınımda aramızda 2 sokak var sadece birde çocuğuma bakıyo
hepten tavırları farklı..

E ESELA1 neden surekli muneyi cagiriyorsunuz? Karsinizdakini ikna edin hep birilerinden yardim almayin onun ceza almasi hosunuza gidebilir fakat bakin iki gun sonra geldi yine yazdi....yazmayim dedim ama dayanamadim...kusura bakmayin..$ik durmuyor...

Bu sizi hiç ilgilendirmez , etik olmayan şeyi muneye yazdım

kv deye sırtını keseleten gelinler bile varmış bu forumda

ben kendi anneme bile keseletmem ne acayip tarzlar

Sırt keselemeyi normal bulmak ne ya? Koskoca adamın sırtını niye anası keseliyo ki evli olmasa bile abes. Karısı var bin kat abes. Ben de sinir olurum herkesin bir özeli vardır saçmalamayın hanımlar
gelinler de kv lere sırtlarını keseletiyorlarmıs

kv kendini oğluna adamış
eşin kendisini annesine adıyor mu yoksa takmıyormu burda oda önemli

Yaaaa şaka gibi

Koca insanlarisiniz niye annenizin sizi keselemesine izin veriyorsunuz bence böyle şeyleri çok normal gibi anlatıp ne var ki demeyin

Bence karı-koca sizin birbirinizi keseleme vaktiniz gelmiş annenizin değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…