Kv Eşime Düşkünlüğü Midemi Bulandırıyor

Kv yi savunanlar olmus sasirdim gercekten. Savunanlarin kvsi tatile peslerine takilsa ne dusunurlerdi acaba? Tabi ki gelicek benden once annesi vardi mi diyecekler. Inandirici degil!!
Arkadaş kayınvalideyi niye savunmayalım gelsin o da tatile gelsin ne olmuş yani

Evli barkli bir erkeğin annesi bile olsan geLip iç çamaşırı rengini seçmesi çok yanlış bu birincisi ikincisi ise koskoca adama kese yapayım ne demek ya bu ne biçim edepsizlik bence kaynaniz çok görgüsüz bir kadın aranıza mesafe koyun

Biz de erkek evlat bir sure sonra es ile yer degistiriyor. Sensiz yasayamam yasam sebebim evimin diregi namusumun bekcisi kocasindan umidi kesen oglundna medet umuyor. Donunu secmesi de bundan. Donuna kadar hakimim sende kimsin yeni kadin? Olayı cinsellik seviyesine getirmek duzeysizlik olur. Ama ortada bir asirilik oldugu asikar.

simdiye kadar donunun rengini secen ve keseleyen bir insan olarak annelik ic gudusuyle hareket etmis sanirim bu konularda ama tatil konusunda anca beraber kanca beraber kismi gercekten sacma burdan kadinin don rengine karismasinin da sadece annelik ic gudusu olmadigini cikarabiliriz sanirim ama senin yapacak pek biseyin yok zaten olsaydi o kadin oyle davranma hakkini kendinde goremezdi is esinde bitiyor

Arkadaş kayınvalideyi niye savunmayalım gelsin o da tatile gelsin ne olmuş yani

Ayrica yapmayin Allah askina ya. Bi tatile gidiceksiniz esinizle basbasa olmak varken kv ile tatili kim tercih eder? Siz ediyosaniz tebrik ederim valla yataginizi da 3 kisilik alin araniza kv yi alip yatarsiniz

Ayrica yapmayin Allah askina ya. Bi tatile gidiceksiniz esinizle basbasa olmak varken kv ile tatili kim tercih eder? Siz ediyosaniz tebrik ederim valla yataginizi da 3 kisilik alin araniza kv yi alip yatarsiniz
Ne kadar ayıp bir yorum hiç yakıştıramadım yorum yapan arkadaş yazmışki yüzvermezsin gider ne demek bu bir anneye ne demek ya sende öyleyse üç kişilik yat diyen arkadaş sende eve bile alma kadını sokağa bırak bende seni tebrik ederim evliysen kaynana yazık Zaten gelir mi kadıncağız öyle birinin oğluyla mı evlisniz zaten o zaman çok yazık anasına bak oğlunu al gelmek istiyorsa teklif edersin içinden geliyorsa gelir sırtımda mı taşayacaksın zaten anneler düşünür balayı falansa e normal gideceksende ne var gelse

Son düzenleme:

Soylenenleri carpitiyosunuz. eve alip kvye hizmet etmek baska, henuz 1 yillik evliyken kv ile tatile gitmek cok baska seyler. Kvnin tatile gelmesi mecburiyet mi? Olayi baska yere cekiyosunuz. Kv ye yeri geldiginde hizmet edilir bas ustunde de tutulur. Ama bu tatil olayi cok baska

Yazdıklarımın devamını oku

Yoksa o kaynana sen misin

Zaten Yen'i evliysen kadın gelir mi öyle birinin oğluyla evlenmek baştan hata balayı falan bitmiş normal tatil sende anne sende gel diyorsan o da geliyorsa kadına yüzvermemek ne demek yorumu yapan arkadaş açıklasın

Yazdıklarımın devamını oku

Evet okudum. Ve tekrarliyorum. 1 yillik evliysem muhtemelen esimle gidecegimbir ya da ikinci tatilimdir. Eger kv gelmesi zaruri degilse gelmesini tercih etmem. Kvnin de anlayisli ve dusunceli olup yeni evli ciftlerin basbasa tatil yapmalarinin daha guzel olcagini dusunmesini beklerim. Ayri gayri olmaz ben de gelirim gibi bi tepki hos degil. Insallah sizin kvniz istediginiz gibi tatillerinizde yaninizda olur uzulmeyin

Sen benim yazdıklarımı okumuyor musun balayı falansa gelmez zaten Öyle bir kadının oğluyla mı evlisin ki düşüp peşine gelsin olurda içinizden gelir buyur ederseniz gelmesinde sakınca yoktur yüz vermemek ne dir ben bunu anlamAdımmmmmm

Ben yuz vermemek gibi bi kelime kullanmadim zaten. Ayrica balayi olsun olmasin farketmez sonucta yeni evliler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…