- 21 Nisan 2011
- 1.489
- 1.176
- 333
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Arkadaşlar artık o kadar çok bunaldım ki bu kadından nasıl kurtulucam hiçbilmiyorum. Uzakta olmamıza rağmen burnumuzdan getirir. Memlekete gitsek iğrendiriyor.
Pazara gittiğimiz bir vakit eşim kendine iç çamaşırı bakıyordu yanına gittim kaynanam hemen gelip şu rengi al demez mi dondum kaldım ben karısıyım ya ben sen kocamın iç çamaşırının rengini napıcaksın
Eşim ilk memlekete geldiğimizde annesi duşa gir seni keseleyim dedi ben yine şok yüzünebakakaldım aa doğru ya gelin vardı diyor benim yüzüne baktığımı görünce ki bir yıllık evliyiz
Anne dedim oğlunla tatile gidicez anca beraber kanca beraber diyor
Her olayda tepki versemde sorun eşimde eşim iyi hoştur ama olgunlaşmamış kendi düşüncesinden ziyade annesininkiyle hareet ediyor
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim siz olsanız naparsınız
Bu arada eşim kv tek erkek çocuğu
Çok güzel özetlemişsiniz ..Sizden önce annesi vardı.ne bu evlendiği için tapusu artık benim düşüncelerine girip anayı oğuldan ayırma telaşı anlamıyorum.donunun rengini seçmiş aman ne büyük olay.bence boşanmalısın
Herkes farkli bi tepki veriyor goruldugu uzere.cogunun grlin oldugunu varsayarsak.gelinler farkli farkli olduguna gore demekki kv lerde farkli farkli.annenizle kiyaslamaniz olmaz.rengini belki kir gostermez filan diye oyle demistir.sizde gulerek anne bu guzel degil su daha guzel diyebilirdiniz.bu ulkede bi gercek var babalar kizci anneler oglanci olur.istisnalar olsada.Bana hiç normal gelmiyor anneminde iki erkek evladı var hiç böyle şeyler yapmaz
Bizimde bi komşu vardı oğulları koca adamdı sırtını yıkamaya girerdi.bekar olmalarına rağmen bize de acayip gelirdi.hele ki siz evlisiniz.çok saçma olmuş.Bana hiç normal gelmiyor anneminde iki erkek evladı var hiç böyle şeyler yapmaz
sizin annenizin abilerinizle olan ilişkisi ile k.vnin eşinizle ilişkisi aynı olmayabilir. bu sizinkinin normal onlarınkinin anormal olduğunu göstermez. açıkçası beni tatile gidicez demenize verdiği cevap yerine aşırı rahatsız eden bişey olmadı. Sonuçta sexy iç çamaşırı alınmıyor ya orda yorum yaparsa yapsın. kese meselesine gelince benimde karşılaştığım bişey değil ama demekki onlar hep yapmışlar. bunu keseyi ben yaparım die ego savaşı haline getirmeye gerek yok. bence insanları sınırlarınıza çok girmedikleri sürece oldukları gibi kabul etmekte fayda var.inanın bu hayatı sizin için daha yaşanılır bir alana getiriyor.
iki kız annesiyim yorumum üstteHayretlerle okuyorum:) olayı normal karşılayan genelde erkek anneleri olmuş
Arkadaşlar artık o kadar çok bunaldım ki bu kadından nasıl kurtulucam hiçbilmiyorum. Uzakta olmamıza rağmen burnumuzdan getirir. Memlekete gitsek iğrendiriyor.
Pazara gittiğimiz bir vakit eşim kendine iç çamaşırı bakıyordu yanına gittim kaynanam hemen gelip şu rengi al demez mi dondum kaldım ben karısıyım ya ben sen kocamın iç çamaşırının rengini napıcaksın
Eşim ilk memlekete geldiğimizde annesi duşa gir seni keseleyim dedi ben yine şok yüzünebakakaldım aa doğru ya gelin vardı diyor benim yüzüne baktığımı görünce ki bir yıllık evliyiz
Anne dedim oğlunla tatile gidicez anca beraber kanca beraber diyor
Her olayda tepki versemde sorun eşimde eşim iyi hoştur ama olgunlaşmamış kendi düşüncesinden ziyade annesininkiyle hareet ediyor
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim siz olsanız naparsınız
Bu arada eşim kv tek erkek çocuğu
bende 2 tane var 6 yaşındakini ben yıkıyorum ama 10 yaşındaki kendi yıkanıyor olması gerektiği gibi..
bu forumda 13 yaşındaki oğlunu yıkıyor diye topa tutulan kadında oldu.
5 yaşındaki oğlunu boynundan öpüyor diye topa tutlanda ..
ama kazık kadar adamın sırtını keselemek annesi ne olsun..
ama ağlaşmaya gelince kocam ana kuzusu diye ağıt yapmak normal..
siz banyoda babanıza sırtınızi keseletir misiniz (soruyu gördüğünüzde eminim içinizden ne munasebet diye gecirmissinizdir)
Hayır değil mi
o zaman koskoca adam da annesine keseletemez
ayrıca orta yaş mutsuz Türk anneleri kocalarindan gormedikleri ilgiyi erkek çocuklarından alacak şekilde davrandiklari için bu kadının da normal bir anne edasıyla davrandığını düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?