- 3 Aralık 2011
- 10.444
- 12.562
- 298
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
Kendi annenize ne kadar is yapiyorsunuz?Merhaba, eşinizin ailesinin evinde ne kadar iş yapıyorsunuz? Yemek vs yapıyor musun inanın bu ayarı tutturamiyorum. Yapmıyorum gibi geliyor sofra kurmayanve kaldırmaya yardım ediyorum ama işin açığı yapmayı sevmiyorum
Ben gıtmedım pek buna ragmen mesafeden anlamıyorBenim kaynanam da öyledir hatta bu yüzden onda kalmamı çok ister. Ama ben orda kalırsam aradaki mesafenin azalacağını ve ister istemez kendi evimmiş gibi iş yapacağını bildiğimden. Özellikle mesafeyi korumak için kalmiyorum. Yemeğe gideriz aksama kadar yapmam gerekenleri yaparım bu. Böylece o mesafe ortadan kaybolmaz
Görgü kuralı demeyelim de yani teklif edilir diyelim. Ev sahibi istemiyorsa yapacam diye tutturulmamalı.
Bırde daha ynı gelınsınBayanlardamı çekiliyorlar köşelerine yoksa..
O yüzden sesleri çıkmıyor tabi,gün gelir üsyan bayrakları açılır orada.
Bir kaç kere şahit oldum da ondan biliyorum.
Canı isterse yapıyor birazda tembellil ruhunda var onun.
Kşmse hoşlanmaz bundan.
Ben olsam bende yapmam bana ne evinin işlerinden.
Siz oraya gittiğinizde size iş mi yaptırır. Yanı şunu bu yap anlamndaBen gıtmedım pek buna ragmen mesafeden anlamıyor
Cok asırı arsız bır kadın
Yapmıyorum dedıgm halde baska gıtmemde baska ıs soyler
Onun gözünde gelin hızmetcı
Kendince planlar kurmuş kadıncağız.Bırde daha ynı gelınsın
Amacı orayı benımsememmıs
Iyıce soguttu benı ordan
Yaptırmaya calıstı dıyelım yapmadımSiz oraya gittiğinizde size iş mi yaptırır. Yanı şunu bu yap anlamnda
Aynen esımde dedıkı kötü nıyetlı degılKendince planlar kurmuş kadıncağız.
Kötü niyet daha tehlikeli..Aynen esımde dedıkı kötü nıyetlı degıl
Keske nıyetı kotu olsaydı da yaptırmasaydı dedim
Eşiniz de arkanızdaysa sorun yok. Bosverin bildiğinizi yapinYaptırmaya calıstı dıyelım yapmadım
Ama onlar ıcın cok normal
Ikı gelın var orda surklı yasayan
Ben tas catlsa ayda bır gıdecektım
Soguttu
Ben 2 ayda bir eşimle gidiyorum. Gittiğimde yemek yapılacaksa basit işleri yapıyorum. Salata hazırlama, çay taşıma, masayı silip kurma, çorba karıştırma vs sonrasında masayı hep beraber toplarız. Kv bulaşık mak kendisi yerleştirmeyi ister. Bana koydurmaz. Bana kimse hizmetçi muamelesi yapmadığı için yapabileceğim ne olursa yaparım. Ama misafirliğe gelmiş gelin değil de her işi yapacak hizmetçi gibi görseler içimden gelerek yapmam oyalanırım zaten sinir olurum. Bence her şey karşı tarafın size karşı olan tutumuna bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?