- 24 Aralık 2014
- 5.418
- 7.298
- 398
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
Merhaba, eşinizin ailesinin evinde ne kadar iş yapıyorsunuz? Yemek vs yapıyor musun inanın bu ayarı tutturamiyorum. Yapmıyorum gibi geliyor sofra kurmayanve kaldırmaya yardım ediyorum ama işin açığı yapmayı sevmiyorum
Bi kere evini süpürdüm. Gidersem akşamdan giderim yemek yapmış olur ben sofrayı kaldırırım bulaşıkları hallederim. Çay koyarım yada kahve. 3 yıllık evliyim. Kayınvaldem 54 yaşında. Hamileyken taşındım , doğum öncesi temizliği gibi şeylerde bir kere yardıma ihtiyacın var mı diye sormadı. O yüzden yapacağım bundan ötesine geçmez.Merhaba, eşinizin ailesinin evinde ne kadar iş yapıyorsunuz? Yemek vs yapıyor musun inanın bu ayarı tutturamiyorum. Yapmıyorum gibi geliyor sofra kurmayanve kaldırmaya yardım ediyorum ama işin açığı yapmayı sevmiyorum
Yok kadınlar toparliyor, erkekler yiyip yiyip kenara geciyor. Ben kendi yedigimi ictigimi kaldirirm dedim diye bana "sofra kaldirmak zor gelmemeli" dediniz.Bayanlardamı çekiliyorlar köşelerine yoksa..
Sadece samimi olana gidilmiyor ki daha protokol ziyaretler de olabiliyor ayrıca müsait olmayabilir vs. Ben sormadan girmem herkesi de dibime köşeme sokmuyorum. Evime gelmiş ama biliyorum arkamdan konuda ak ya da yüzüme akıl öğretecek. Gerek yok hallederim diyorum illa ısrar ederse de geriliyorumİstemeyene denk gelmedim ben. Evine gittiğim, evimize gelen insanlar samimi olduğumuz arkadaşlarımız ya da ailemizdir zaten. Teklif edecek kadar mesafeli olduğum birini evime davet etmem, davete icabet etmem. Bahsedilen de kayınvalide evi zaten. Anne izin verirseniz sofrayı ben toplayayım denmez.
Nerelisin? gelinlere senin ordan bakim aradığım kan bu:)) tebrikler yani ne bilim insan da çok şey beklemez de milleti gözleyen de tuhaf ölçü mölçüYılda 2-3 kere kayınvalideme gidiyorum, gidince 1 hafta kadar kalıyoruz. Ev kalabalık oluyor, gorumcelerimde geliyor ve sağolsunlar çoğu işi onlar hallediyor. Çok nadir yemek yapmışımdır ama tuvalet banyo temizliği de dahil yapıyorum. Benden bişey bekleyen yok ama kendi adıma rahat edemem, oturup beklemek falan yapıma ters. Kendi evimde ne yapıyorsam kvdemin evdeki düzenini bozmadan yapmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?