Söyledim haklisin ne yapayım diyor.Olay çıkmasın diye dönmek istemiyorum.Ama odaya attım kendimi şimdiden bebekte ben de yanıyoruz.Eşinize söylediniz mi? Ben olsam evime dönerdim.
Bende bir daha gelmem dedim eşime haksiz mıyım acaba diye düşündüm o yüzden size sordum.Ben olsam otele giderdim. Bir daha da gitmezdim.
Oldu ama belli etmiyor onlara içerde onlarla oturuyor.Böyle muamele gördüğüm evde kalmazdım. Eşiniz rahatsız olmadı mı?
Yaa işte her gelmemizde her piknigimizde onu da çağırıyor.O da oturma odasında yatacakmış ferah ferahKız kardeşi nerede yatacak. Yakın mesafede yatılı misafirliği anlamam mümkün değil.
3 gün kalmayın. Mümkünse dönün.
Her gelmemiz de çağırıyor mecburî kaynaşmaBir gece kalıp sabahına “rahat edemiyoruz böyle, gidelim” derdim eşime. Gereksiz bi toplaşma olmuş, siz gidicekken teyze ne gerek yani.
Çocukları yanına postalayınYaa işte her gelmemizde her piknigimizde onu da çağırıyor.O da oturma odasında yatacakmış ferah ferah
Bu geceyi atlatın sabah dönün bence . Tepkinizi göstermelisiniz daha iyi bir davranış bekliyorsanız.Oldu ama belli etmiyor onlara içerde onlarla oturuyor.
B
Her gelmemiz de çağırıyor mecburî kaynaşma
Haksız değilsiniz, yatıya gittiyseniz başka bir şehirden gidiyorsunuz. İnsan misafirini rahat ettirmek ister. Daha önce gittiğinizde de mi böyleydi? Şöyle yapsanız gece rahat edemedik diye salon yada oturma odası hangisi boşsa eşinle oraya geçin yatın.Bende bir daha gelmem dedim eşime haksiz mıyım acaba diye düşündüm o yüzden size sordum.
Yaa birde bu yıl 2. Gelişimiz onda da 2 gun kalmistik tum odalar dolu diye oturma odasinda 5 imiz kalmıştık ama sorun etmemistim çünkü odalar doluydu.Haksız değilsiniz, yatıya gittiyseniz başka bir şehirden gidiyorsunuz. İnsan misafirini rahat ettirmek ister. Daha önce gittiğinizde de mi böyleydi? Şöyle yapsanız gece rahat edemedik diye salon yada oturma odası hangisi boşsa eşinle oraya geçin yatın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?