Küçük bebişi ağlat sabaha kadar , teyze belki evine döner rahatsız olup .
Yok her gitmemizde bizden önce oluyor orda bizden sonra gidiyor daha hiç bir pikniğe falan onsuz gitmedik olurmu aaaa!!!!!Gündüz çağırdın iki saat oturmaya, o zaman da kaynaşılır. Ama üç çocuk, siz ve eşiniz varken gereksiz yatıya birini çağırmak. Hele bide küçük odaya sıkıştırılmak. Yani kendi annesi olaa insan “ne gerek vardı” diye tepki gösterir de kv olunca o kadar rahat denmiyor :) rahat etmediğiniz yerde kalmayın
Valla korkarak açmıştım postu taşlanir mıyım diyeGicik bi kv
Eşim gitmez ki ama odadan çıkmıyorum yarında öğlen burda halam var ona gidip mecbur akşam döneceğimBu geceyi atlatın sabah dönün bence . Tepkinizi göstermelisiniz daha iyi bir davranış bekliyorsanız.
Size geldiğinde aynı şekilde davranın. Size tavrı neyse (değil ama hadi öyle diyelim) torunlarına da mı acımıyor.
Bak ev kucuk olsa soylenme bilerek gitmissin derim. Ama o ustune baskasini cagiriyo kalsin diye. Kaciyo mu bacisi? Bu kv in cogu tuhaflasiyo geline gelince. Birde senin ve bebegin yerde yatagina kadar karar vermisValla korkarak açmıştım postu taşlanir mıyım diyebeni anlamanız guzel
Selam kızlar çok canım sıkıldı sizin fikirleriniz önemli belki abartıyorumdur.Önce kendimizden bahsedeyim biri 8 yaşında biri 3 yaşında biri 6 aylık 3 çocuğumuz var. Bugün kv evine geldik 3 günlüğüne.Kv 5 dk uzakliklaktaki kız kardeşini de yatıya çağırmış.Kv evi 3+1. salon ve oturma odasında 2 kanepe 2 koltuk var.Birde küçük oda var 2 dar kanepe var.Kv bize küçük odayı hazırlamaya başladı 5 imiz o odada yatacakmışız.Bende dedim ki biz de 2 çocuk küçük oda da yatar biz bebekle oturma odasında yatarız diye düşündük dedim(evimizde de çocuklar zaten kendi odalarında yatıyorlar).Bana yerde senle bebek yatar yada oğlumla bebek yatar diğerleri kanepede dedi.Ben de çocuklar deli yatıyor bize huzur vermiyor cocuklardan biri bile geldiginde gece yanimiza biz kalkıyoruz dedim ama umursamadı.Bizi resmen küçük odaya tıktı çok sıcak zaten pencerede açamayız dedim.Ve ben aşırı sinir oldum o kadar yatacak yer varken bunu yapması canımı sıktı.
Edit:Geçen yılda başka şehirde eltimin evinde kv kp ve teyze buluştuk yatılı.Diger gün pikniğe gittik sofra kuruldu masaya bende oglanla biraz ötede ağaç altında oynuyordum bana kv dediki;Sen burda ye dedi.tabii ben eşime hemen söyledim biz biraz üç oturduk masaya
Tek zibin olmasina ragmen kuzum terledi iste vicdan iste insan nasıl soğutulur.Bu sıcakta günahtır ya, bebeğe acır bari insan, bu konularda sıkıntılıyım ben bağlasalar kalmazdım
Edit:Geçen yılda başka şehirde eltimin evinde kv kp ve teyze buluştuk yatılı.Diger gün pikniğe gittik sofra kuruldu masaya bende oglanla biraz ötede ağaç altında oynuyordum bana kv dediki;Sen burda ye dedi.tabii ben eşime hemen söyledim biz biraz geç oturduk masaya. Dusunun bana verdigi değeri ben herseye ragmen gene geldim alin böyleBu geceyi atlatın sabah dönün bence . Tepkinizi göstermelisiniz daha iyi bir davranış bekliyorsanız.
Size geldiğinde aynı şekilde davranın. Size tavrı neyse (değil ama hadi öyle diyelim) torunlarına da mı acımıyor.
Yaa zaten yer olmasa bir sey demem bayramda da hepimiz aynı oda da kaldık ama yer olmasına rağmen bunu yapması sinir bozucu.Bak ev kucuk olsa soylenme bilerek gitmissin derim. Ama o ustune baskasini cagiriyo kalsin diye. Kaciyo mu bacisi? Bu kv in cogu tuhaflasiyo geline gelince. Birde senin ve bebegin yerde yatagina kadar karar vermis
Aynen bir daha gitmezdim ben sanirim : (Yaa zaten yer olmasa bir sey demem bayramda da hepimiz aynı oda da kaldık ama yer olmasına rağmen bunu yapması sinir bozucu.
Yok bizimki de kardeşiyle bizi kaynastirmaya çalışıyor.Kayınvalide dediğin oğlunu ve ailesini rahat ettirir ama bu nasıl bi model anlamadım.
Tek zibin olmasina ragmen kuzum terledi iste vicdan iste insan nasıl soğutulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?