Gerçekten haklisiniz hatta geçen psikoloğumla da aynı şeyi konuştuk.Normal de kime kirildiysam söylerim ama bu insanlar o anlayışa sahip değiller.Psikologum bile bana hak verdi.Yani olayı kavgaya döndürürler.Ama yarın kahvaltıdan sonra çıkacağım çocuklarla akşam döneceğim.Yatili olayida başka ilde yaşayınca mecbur oluyorsun.Yani kusura bakmayinda rahatsiz oldugunuz seyleri soylemeyip sonra dert yaniyorsunuz.
Hani yeni evli olsaniz anlarim 3 tane cocugunuz var .
K.validenize acik acik soyleyeceksiniz.kırın kavga edin demiyorumda anne boyleyken boyle demek cok zor degil bence.
Gittiniz bu muameleye maruz kaldiniz derdinizi anlattiniz cozmediler diyelim bir daha yatili kalmaya gelemeyeceginizi soylersiniz tamamdir.
Ki kaldi ki zaten yatili olayinida hic sevmiyorum birde 3 cocuk eyvah eyvah yanii..
Kardeşini çağırmak ne alaka zaten onu da anlamadım. Siz zaten kaç kişi gidiyorsunuz ekstralara ne gerek var.Yok bizimki de kardeşiyle bizi kaynastirmaya çalışıyor.
Bize baska oda vermek istemedi ben zorla büyük olanı teyzenin yanına gönderdim.Pencerenin altinda kanepe gece buyuk oglum yanima gelirse düşebilir.Ben anlamadım
Sonuçta küçük oda ne kadar küçük olabilir ki
Siz açın pencereyi kapıyı Bebek'le
Çocuklar da teyze ile oturma odasında yatsın
Ya da siz Bebek ve küçük çocukla yatın eşiniz salonda kızınız da teyze ile yatsın
Eğer salında değil de oturma odasında oturuluyorsa çocuklar küçük odada yatsın demek makul uykuları erken gelir diye
sonuçta iki kanepe bir yer yatağında 3 çocuk ve sen sığarsın
Eşin de yatar diğer odalardan birinde
İşte bende onu anlamıyorum bir de mesafeli davranıyorum ona ragmen bizden önce damlıyor.Kardeşini çağırmak ne alaka zaten onu da anlamadım. Siz zaten kaç kişi gidiyorsunuz ekstralara ne gerek var.
Tek zibin olmasina ragmen kuzum terledi iste vicdan iste insan nasıl soğutulur.
Değişikler gerçekten, kolay gelsin. Ama rahat değilseniz eşinizle konuşun geri dönün evinize. İnsan o kadar çocukla evinde rahat edemez bir de küçücük odada zor yani.İşte bende onu anlamıyorum bir de mesafeli davranıyorum ona ragmen bizden önce damlıyor.
Yani kusura bakmayinda rahatsiz oldugunuz seyleri soylemeyip sonra dert yaniyorsunuz.
Hani yeni evli olsaniz anlarim 3 tane cocugunuz var .
K.validenize acik acik soyleyeceksiniz.kırın kavga edin demiyorumda anne boyleyken boyle demek cok zor degil bence.
Gittiniz bu muameleye maruz kaldiniz derdinizi anlattiniz cozmediler diyelim bir daha yatili kalmaya gelemeyeceginizi soylersiniz tamamdir.
Ki kaldi ki zaten yatili olayinida hic sevmiyorum birde 3 cocuk eyvah eyvah yanii..
Bu ilkse kesinlikle söylememe rağmen bunu yaptıysa diyelim bu gece kaldım ama daha fazla kalmazdim kahvaltıdan sonra yola düşerdim neden gidiyorsunuz diye sorarsa da biz kalabalığız küçük oda da rahat uyuyamadık derdim direkt. Yakın olan teyze niye yatıya kalıyo onu anlamadımSelam kızlar çok canım sıkıldı sizin fikirleriniz önemli belki abartıyorumdur.Önce kendimizden bahsedeyim biri 8 yaşında biri 3 yaşında biri 6 aylık 3 çocuğumuz var. Bugün kv evine geldik 3 günlüğüne.Kv 5 dk uzakliklaktaki kız kardeşini de yatıya çağırmış.Kv evi 3+1. salon ve oturma odasında 2 kanepe 2 koltuk var.Birde küçük oda var 2 dar kanepe var.Kv bize küçük odayı hazırlamaya başladı 5 imiz o odada yatacakmışız.Bende dedim ki biz de 2 çocuk küçük oda da yatar biz bebekle oturma odasında yatarız diye düşündük dedim(evimizde de çocuklar zaten kendi odalarında yatıyorlar).Bana yerde senle bebek yatar yada oğlumla bebek yatar diğerleri kanepede dedi.Ben de çocuklar deli yatıyor bize huzur vermiyor cocuklardan biri bile geldiginde gece yanimiza biz kalkıyoruz dedim ama umursamadı.Bizi resmen küçük odaya tıktı çok sıcak zaten pencerede açamayız dedim.Ve ben aşırı sinir oldum o kadar yatacak yer varken bunu yapması canımı sıktı.
Edit:Geçen yılda başka şehirde eltimin evinde kv kp ve teyze buluştuk yatılı.Diger gün pikniğe gittik sofra kuruldu masaya bende oglanla biraz ötede ağaç altında oynuyordum bana kv dediki;Sen burda ye dedi.tabii ben eşime hemen söyledim biz biraz üç oturduk masaya
Bize baska oda vermek istemedi ben zorla büyük olanı teyzenin yanına gönderdim.Pencerenin altinda kanepe gece buyuk oglum yanima gelirse düşebilir.
Ben de eşimle aynı oda da hatta aynı yatakta yatma taraftarıyım her zaman da böyle oldu.Ben diğer çocuklari başka odaya göndermek istedim ama kv bize yer gösterdi.Ben de kıza söyledim odaya geçtiBen şimdi için söyledim pencereyi açın diye
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum biz bursadayız gece pencere açık yatılmaz hava artık geceleri serin zaten
Kv vermek istemedi diyorsunuz da o ailecek yatsınlar modunda ben sizin de eşimle aynı odada yatmalıyım fikriniz olduğunu düşündüm
Yani salonda zaten kimse yok alsın çarşafını gidip yatsın annesi gece kalkıp dürtecek değil ya
Selam kızlar çok canım sıkıldı sizin fikirleriniz önemli belki abartıyorumdur.Önce kendimizden bahsedeyim biri 8 yaşında biri 3 yaşında biri 6 aylık 3 çocuğumuz var. Bugün kv evine geldik 3 günlüğüne.Kv 5 dk uzakliklaktaki kız kardeşini de yatıya çağırmış.Kv evi 3+1. salon ve oturma odasında 2 kanepe 2 koltuk var.Birde küçük oda var 2 dar kanepe var.Kv bize küçük odayı hazırlamaya başladı 5 imiz o odada yatacakmışız.Bende dedim ki biz de 2 çocuk küçük oda da yatar biz bebekle oturma odasında yatarız diye düşündük dedim(evimizde de çocuklar zaten kendi odalarında yatıyorlar).Bana yerde senle bebek yatar yada oğlumla bebek yatar diğerleri kanepede dedi.Ben de çocuklar deli yatıyor bize huzur vermiyor cocuklardan biri bile geldiginde gece yanimiza biz kalkıyoruz dedim ama umursamadı.Bizi resmen küçük odaya tıktı çok sıcak zaten pencerede açamayız dedim.Ve ben aşırı sinir oldum o kadar yatacak yer varken bunu yapması canımı sıktı.
Edit:Geçen yılda başka şehirde eltimin evinde kv kp ve teyze buluştuk yatılı.Diger gün pikniğe gittik sofra kuruldu masaya bende oglanla biraz ötede ağaç altında oynuyordum bana kv dediki;Sen burda ye dedi.tabii ben eşime hemen söyledim biz biraz üç oturduk masaya
Ben gayet açıkça hepsini söyledim burda yatamayız sığmayız sıcak yada çocuklar diğer oda da yatsın diye ama duymamazliktan geldi daha ne diyeyim?Aynen. “1.5 saattir odadan çıkmıyorum. Anlamışlar mıdır?” demek çözüm değil. Niye açık açık söylemiyor hiç anlamadım.
Ben de eşimle aynı oda da hatta aynı yatakta yatma taraftarıyım her zaman da böyle oldu.Ben diğer çocuklari başka odaya göndermek istedim ama kv bize yer gösterdi.Ben de kıza söyledim odaya geçti
Çakmak nerdeydi yaBugün kp kızıma, zırlayıp duracak bu al götür dedi diye kızımı ona göstermeme kararı aldım ben:/ (yani temelli değil ama aklını başına alana kadar)
Sizin yerinizde olsam evi ateşe verir çıkardım herhalde:////(ateşe vermek mecazi anlamda tabi
Eşimle ayrı yatmak değil mevzu beşimizin yer varken sıkıştırılmaya çalışılması.Iki buyuk cocuk evimizde de ayri odalarda yattigi icin ikisinin baska bir oda da yatmasi benim için sorun değil.Eşinle ayrı yatsan ne olur
Ben Kv nin sırf bunun için size o odayı verdiğini tahmin ettim ve haklı çıktım
Sonuçta yabancı evde çocuklar küçük, yanlarında bir yetişkinle yatmaları daha uygun
Bebek de küçük sizin yanınızda olmalı
iki küçük küçük odada yatarsa oturma odasında siz salonda teyze yatacak da bu arada nerede oturulacak
Genelde oturulan oda erkeklere ayrılır toplu misafir olunca, çocuklar bebekler kimsenin ihtiyaç duymayacağı odada yatırılır
Kv evinde çocukla kalmadım hiç ama annemin evinde kaldım çocuğuma uygun yerde yattım eşimle 3-5 gün ayyy yatmayı da dert etmek hiç aklıma gelmedi
Farklı sehirdeyiz mecbur yılda 3 5 günde olsa görüşmek gerekiyorCesaretine hayran kaldım ben bir bebekle rahat edemiyorum sen üç cocukla gidiyorsun. Annem yatak odasını verir bize oğluma katlanır yatak aldı onuda yere atıyoruz anca öyle rahat edıyorum ona her zaman gitmem kalmaya. Evim daha rahat
Eşin farkına varıyorsa ne alaÇakmak nerdeydi ya
Aslında böyle yapmaları işimede gelmiyor değil hani ilk yıllar hem onlar gelirdi hem biz sık gider uzun kalırdık.Simdi eşim hareketlerini gördükçe çok görüşmek istemiyor düşünün adam koca 30 günlük yıllık izninden 3 gün ayırdı yapılan muameleyi gördü.Simdi bu yüzdende onlarla yüz göz olup eşimle kötü olmak istemiyorum.Bundan sonra daha da mesafeli olacağız dahası nasıl olur onu da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?