- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
Kesinlikle ne tepki verecek diye deniyolar, bizimkiler de yapıyor şimdi görümce üniversiteye geçecek eşim diyor ki bizim olduğumuz şehri yazsın sizde taşının çocuklara bakarsınız annesigil de inşallah falan diyo hiç yorum yapmadım sonrasında sen hayırdır ya dedim bi eşime bir daha girmiyor o konuya ben karışmam diyorKv den gerçekten anlattığın gibi iyi biriyse zaten o evde uzun süre kalmaması gerektiğini bilir
Görmüş geçirmiş kaç yaşına gelmiş kadın yeni evli çiftin evine nüfusu ikiye katlayıp yerleşmemeli o kadar iyi niyetliyse
Oğlumun evi diye görümcene cevap verip sana duyurması pek hayra alamet değil yalnız
Zor senin işin
Allah oyle birsey yasatmasin bana , hayatta en son isteyecegim sey herhalde evli oglumun evine yerlesmekAma Peki biz olsak bizde oyle düşünmez miyiz o zaman bi evi yokken şimdi bi evi var ve bunun rahatlığı da var kadında yani ilk aşamada bizde aynı durumda olsak düşünürüz gibi geliyo aklıma
Öyle düşünürüz ama geline de -kp i tanıyorsun bana yaptıklarını biliyorsun. Siz evlenince bana bir kapı açılacak bir cesaretim olacak. Beni bir süre misafir edin ben bu adamdan kurtulayım. Sonra yoluma bakayım- deriz. Sizinki danışıklı dövüşle damat yanında yapamam gelinin yanı varken diyor. Doldurmak istemedim ama böyle:/Ama Peki biz olsak bizde oyle düşünmez miyiz o zaman bi evi yokken şimdi bi evi var ve bunun rahatlığı da var kadında yani ilk aşamada bizde aynı durumda olsak düşünürüz gibi geliyo aklıma
Canım takip et konuşmaları laf dokunduruyorlar mesela demiş sana ben damatta kalamam derken senin vereceğin tepkiyi bekliyor aslında ilk kez mi konuşuluyor bu konu yıllardır kötüymüş aralarıPeki böyle bişey varsa ben erkenden nasıl anlayabilirim
bunu yapmayı deneyeceğimBence kısa bir süre kalıp kendi evlerini tutup sizin evden ayrılsınlar. Ev üstüne ev olmaz iyiyken kötü olursunuz.
Ah ben eşime desem kesin kavga ederiz eşinin kıymetini bilKesinlikle ne tepki verecek diye deniyolar, bizimkiler de yapıyor şimdi görümce üniversiteye geçecek eşim diyor ki bizim olduğumuz şehri yazsın sizde taşının çocuklara bakarsınız annesigil de inşallah falan diyo hiç yorum yapmadım sonrasında sen hayırdır ya dedim bi eşime bir daha girmiyor o konuya ben karışmam diyor
Canım ilk sene bende senin gibiydim o sertlik olayı zamanla yer değiştiriyor fedakarlık yaptıkça kabadayılaşıyosunbunu yapmayı deneyeceğim
Ah ben eşime desem kesin kavga ederiz eşinin kıymetini bil
esin ne diye kavga eder senle?Ah ben eşime desem kesin kavga ederiz eşinin kıymetini bil
Eşin de öyle sandığın kadar anacı ve sert adam falan değilbunu yapmayı deneyeceğim
bunu sormak isterim kendisine ama olaylar cok taze...Allah oyle birsey yasatmasin bana , hayatta en son isteyecegim sey herhalde evli oglumun evine yerlesmek
Ben kvnizin yerinde olsam zaten coktan bosanmistim , esiniz madem bu kadar annesine duskun neden evlenmeden once cekip almamis annesiyle kardesini o evden? Neden babasindan kurtarmamis?
işte bizimki yoluma bakayım demiyo bakalım durumlar neyi gösterecek eşim bi barut gibi konuşmaya gelmiyo zaten işim gerçekten çok zorrrrÖyle düşünürüz ama geline de -kp i tanıyorsun bana yaptıklarını biliyorsun. Siz evlenince bana bir kapı açılacak bir cesaretim olacak. Beni bir süre misafir edin ben bu adamdan kurtulayım. Sonra yoluma bakayım- deriz. Sizinki danışıklı dövüşle damat yanında yapamam gelinin yanı varken diyor. Doldurmak istemedim ama böyle:/
ya bu denli iç yüzünü bilmiyodum olayların ama eşim babasından yıllardır nefret eder onu bilirim ama benim bunu bilmem bişey ifade etmez gibi ben eşime istemiyorum desem sanki sen git kapı orda diyecekmiş gibi geliyoCanım takip et konuşmaları laf dokunduruyorlar mesela demiş sana ben damatta kalamam derken senin vereceğin tepkiyi bekliyor aslında ilk kez mi konuşuluyor bu konu yıllardır kötüymüş araları
Zaten yıllardır fedakarlık yapa yapa kalbim hep kırık buruk kaldı insanlara karsıCanım ilk sene bende senin gibiydim o sertlik olayı zamanla yer değiştiriyor fedakarlık yaptıkça kabadayılaşıyosun
bunu yapmayı deneyeceğim
. kv hemde dedi ki görümceme damat istemez beni görümcemde istemezse ceker gider dedi
esin ne diye kavga eder senle?Ah ben eşime desem kesin kavga ederiz eşinin kıymetini bil
Aynen canım çocuk yokken bu kavgayı et bakalım ne diyecek çocuk olursa rahatça diyebilir bu lafları çünküesin ne diye kavga eder senle?
o gidemez sen git der mi mesela?
şimdi bunu kendisine sorarım ama kesin kavga ederiz en iyisi ben dilimi tutayımEşin de öyle sandığın kadar anacı ve sert adam falan değil
He sana ayar vermek için ters yapıyordur o ayrı
Yeme o ayakları
Gerçekten ters adamdı madem dikilseymiş babasının karşısına ezdirmeseymiş anasını
Ya da gerçekten anacıydı madem 20 yıl çekmesine izin vermeseymiş de çekip alsaymış anasını
Umarım sıkılır ama sanmam bende yapabileceğimi sanmıyorum görümcem bende 2 ay kaldı tartıştık gitti ay nasıl rahatladım yok bu iş bana göre değil ama Rabbim beni seçmiş nabayımEşiniz ayrı eve şimdilik karşı olabilir ama muhakkak kendisi de sıkılacaktır.
Yani öyle olmasını umarım.
Size yakın ufak bir ev tutarsınız yaşarlar.
Veya boşanma olursa mal paylaşımı filan derken belki bir ev sahibi olur valideniz.
Hiç belli olmaz hayat.
Hele bi sular durulsun, herkesin aklı başına gelsin değişir kararlar.
Yıllarca çekmiş kadın artık tahammül edemiyor olabilir veyahut yıllardır alıştım yine en iyisi kocamın yanıymış deyip dönedebilir evine. Belli olmaz o işler
Siz uzun vadeli plan yapmayın.
Şimdilik açın evinizi. Ama ilerisi için oralı olmayın.
Vicdansızlık mı bu bilmem ama ben yapamazdım temelli birlikte yaşayamazdım Allahım büyük konuşmayayım.
suan gece bişey diyemiyorum ama kanım çekiliyor sanki ya bu durum hiç hoşuma gitmiyor eşim çok zor biri nasıl basarcam ben bu işi barıssalar daha mı iyi olur bilemedimKavga etmekten neden korkuyorsun? Eşine muhtaç mısın? Seni yok sayıp 4 kişi hayat kurma planı yapan bir eş var karşında. Kayınvaliden de aynı. İkinize ait evi sadece oğlunun sanıyor farkında mısın? Burası ikimizin evi diyeceksin. Eşin sana soracak istiyor musun 4 kişi olmak diye? Sorulmuyorsa o ev zaten kıyamet yeri olmalı. Eşin bulmuş diş geçirecek kızı üstüne yürüyor söyleyim. Sen de kendi aileni getir eve yerleştir madem öyle kafana göre hareket etmek serbestse. Biraz dişli ol. Kendini ezdirme. En fazla 1 ay duruma bak sonra evi ayırmanız gerektiğini söyle. Koy tavrını. Şu durum boşanma sebebi bile sayılır bence.
işte bende bunu diyecek yürek yok ben desem kavga ederiz ve ben kavgadan hiç hoşlanmam edersem de ağır kavga ederim ama insallah o rahatsız olurda giderValla bana da pek iyi niyetli gelmedi kv ve görümceniz. Bende sizin gibi düşünürdüm hep ama insan bazı şeyleri gördükçe artık hissedebiliyor karşı tarafın niyetini. Sanki sizin evlenmenizi beklemiş de gelmiş gibiler. Bir daha konu açılırsa eşiniz yokken anne burası sizin de
eviniz tabiki kalın şimdilik ama size de bir düzen kurarız, ev üstüne ev olmaz deyin.
Eşinize de yavaştan verin bu sinyalleri ve deyin ki baştan böyle bir şey demedin bana. Ben birlik oturmam bir çözüm bul buna deyin. Bakalım ne diyecek size, şimdi siz alttan aldıkça o da asla annemle kardeşim ayrı eve çıkamaz diyor ama görümceniz yakında evlenirse annesi tamamen size kalır dikkat edin. Hep derler ya fazla acımayın acınacak duruma düşersiniz diye. Benim kv de tek yaşıyor, bana habire komşular diyor ki oğluna kızına yerleş diyorlar ama ben yapamam diyor. Baktım sanki bana yolunu yapıyor tepkimi ölçmek için, dedim anne ev ev üstüne olmaz direk. Yumuşak konuşsam sanki olumlu bakmaya başlayacak gibi geldi çünkü. O kadar da iyidir kayınvalidem çoğu konuda ama yine de o bile böyle düşün.
Ahahah siz de anneye cok düşkün olan zümredensiniz galibaşu cümleyi ben üstüme alınırdım şahsen .Daha ortada damat bile yok.
Ya suan tabiki oyle ama ilerleyen zamanda nasıl olacak Peki sürekli fikri beni korkuttu rahat edemem ben yazın şort giyemem mesela evde gecelik giyip kapıda eşimi karşılayamam onunla içimden geldiği gibi kavga edemem eee benim çocuğum olunca onu nereye yatırcam çocuk odasını ona verdik şimdiden hatta ikisine geleceği düşünüyorum ama yasayacağım bile malumSiz yeni evlisiniz.
Kendinizce şaşkınsınız belki.
Söylemişsiniz zaten kadın yıllarca eziyet görmüş.
Kendi yerinize koyun..
Kadının halinden kadın anlamalı zaten.
Eşinizde asla salmam,bırakmam gibi cümleler kuruyorsa evlattır yüreği sızlar.
Şuan çok sıcak olaylar ve birbirlerine sıkı sıkı sarılacakları zaman.
Elinizden geldiği kadar sizde evlatları gibi olmaya çalışın.
Umarım bilinçli bir annedir sıkıntı yaşamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?