Kv gelin ile aynı bileziği takar mı?

Milletce ne tiyip iciyoruzda bu halde herkes gelin olunca noluyor niye bu kadar kv lerden nefret ediliyor anlamadim

Milletce ne tiyip iciyoruzda bu halde herkes gelin olunca noluyor niye bu kadar kv lerden nefret ediliyor anlamadim

Bana takilan bilezik hediyedir. Kime nasil bana bunu takma veya bana takarsan kendine alma falan diyebilirim ki?
Herhangi bir sorun gormuyorum.

Bunda kafayı takacak ne var Allah aşkına bilezik işte sanki arkadaşları akrabaları hep kaynanayla bir araya mı gelecek de kıyaslayacak. Ayrıca o bilezikler günlük de takılmıyor bile bekliyor öyle kaldı ki beğenmezse değiştirir bazı kaynanalar bilezik bile takmıyor böyle mevzular sorun edilirse işin içinden çıkılmaz. Siz neden bunu sorun ettiniz ki?

Bütün kayınvalideler kötüdür ve yaptıkları her şeyin altında fesatlık vardır. O bilezikleri de sırf gelinine nispet olsun, hevesi kursağında kalsın diye almıştır. Çünkü kayınvalide olmak bunu gerektirir. Bakın, buradaki bütün oğlan anneleri de o karanlık tarafa geçecekler bir gün.

Yeni evleneceksiniz sanırım. Siz şindiden böyle her şeyi kafanıza takarsanız evliliğiniz size de eş adayınıza da zehir olur. Takıversin ne olacak, sizi el üstünde tutsunlar sevsinler yeter ki. Tek derdiniz de aynı takıları takmak olsun

Benim kv'de benle aynısını takıyor ne var ki bunda bende 3 tane kv de 7 tane var. Gerçi onlar benim bileziklermiş düğünde bana takacakmış

kendisininkini ne kadar begenmis ki, bana da aynisini layik gormus diye dusunurdum. Allah baska dert vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…