- 19 Kasım 2013
- 18.810
- 33.918
- 798
Hasta ve yaşlı değilse neden uzun süre gelip kalıyor bende bunu anlamıyorum.Tamam gelsin kalsın ama maksimum 1 hafta kalsın oda maksimum yani.@fozgeb arkadaşım teşekkür ederim öncelikle. gel
Hayatım yalnız yaşamıyor bu arada. erkek kardeşi ile yaşıyor. bide anlatinca dışardan öyle gözüküyor. kayinvaldem taş gibi Streç kot giyen bir kadın. makyajlı fönlü her daim. görsen ona değil bana acirdin.
geldigi zaman bol bol iliskiye girin sakir sukur gece yikanin birdaha gelmezSevgili kk arkadaşlarım,
Çok kv konusu var bende. Çok yazdım buraya. Özetle kv dem başka şehirde yaşıyor, kocasıda 10 yıl önce vefat etti. Yaşadığı şehirde bir kızı ve torunları var. Onlarla çok gidip gelmiyor. Hal böyle olduğu için çok sık bize geliyor. Oğluna ve torununa çok düşkün. Herşey tamam kabul edilebilir. Eşim de anneesini her gün arar sorar. Bize davet eder, hatta yasadığı şehre gidip arabayla alır getirir. En son geldiğinde 3 hafta kaldı.
Ama bende yılların birikimi olsa gerek öyle bir korku oluştuki her an yine gelecek ve haftalarca bizde kalacak gibi kabus yaşıyorum. Çünkü eşim annesinin geldiğinde yattığı odasını öylece koruyor. TV si digitürkü her daim aktif dursun istiyor. Ben tutumlu biriyim .Bunu ödemeyelim dedim bugün, kapatalım hayır annem geldiğinde odasında rahat etsin dedi. Annesini düşünmesi kötü değil tabi. Basit bir konu gibi ama benim sanırım artık sinirlerim bozuldu. Ben istemiyorum evime insiyatifim dışında sürekli gelecekmi ?? Özgürlük yok o gelince, ben kendi evimde ebedi olarak rahat etmek için ne yapmalıyım acaba. Kötü bir sonsuzluk hissi sardı içimi. Kara kara düşünür buldum kendimi.
Biliyorum abarttığımı düşüneceksiniz. Ama bu birikimi yaşamanız lazım. Anlatılmaz.
Nasıl bir yol çizmeliyim eşime ve kendime kızlar? Bu his beni nasıl rahat bırakır, kafayı yiyeceğim sanırım.
yeni evlilin evinde hayatta kalmazdım malumBende yeni evliyim kV geldi 3 hafta kaldi. Her gelisinde İnsan kendi evinde rahat edemiyor.Keşke biraz anlayışlı olsalar. Esimede anlatsam karşı tarafada inceden dokundursam fayda etmiyor. En iyi kabul edip mutlu olmaya çalışmak yoksa insan kafayı yer
ağzına sağlık arkadaşım. gerçekten hakliyizGelse nolur kalsa nolur diyen arkadaşlar. Kadın kendi kızıyla aynı şehirdeyken oraya fazla gitmiyor ama farklı şehirdeki konu sahibinin evinde paşalar gibi takılıyor adalet mi bu?
Benim kaynanada kendi kızları söz konusu oldumu aşırı titizlenir en ince seyi bile dusunur rahatsiz etmemek icin kendini paralar ama kaynim ve eltimin evini kendi evi kullanır, kalırdı. Bende yumusak yuzlu olup amman nolcak amman bilmem ne desem aynı duruma düşerdim. Kaldıkı 3 hafta kalmak ne demek?
Ben 2 sene ailemden farkli sehirdeydim. Benim ailem bana 2 senede 3 kere geldi ve 2 gün kaldilar en fazla. Bu kadarda terbiyesizlik dusuncesizlik olmaz herkesin annesi var.
Yok ya o umursamaz. ilgilenmiyomuş gibi yapar. o karakterde biri.geldigi zaman bol bol iliskiye girin sakir sukur gece yikanin birdaha gelmez
Gitmiyor başka odaya geçiyor kapıyıda kapatıyor :))geldigi zaman bol bol iliskiye girin sakir sukur gece yikanin birdaha gelmez
ee yinede rahatsiz edici bir durumGitmiyor başka odaya geçiyor kapıyıda kapatıyor :))
Evet birşey desen eşinle de kötü olursun onun düşünmesi lazım.setenaysetenay canım gelince uzun kalıyor işte malesef. ben ne şekilde müdahale edebilirimki. en kötü tarafı bu uzun kalışlar.
Canim ben konu sahibinin eski konularina bakmadim kv de diyince aklima namazli niyazli agzi duali biri geldi.ayrica ben bekar degilim yillardir evliyim ben uzulmesini istemedigim icin farkli acidan yardimci olmak istedim.tum konulariniza gozattim,gercekten tam bir bas belasi ve yuzsuz bir cinsmis.keske bastan oglunuza baktirmasaydiniz,bundan ve en basta kendi oglundan yuz bulmus,kabus gibi...odasinin olmasi dominantlik falan...insan kendi evini benimseyemez.benim kayinvalde geldiginde ki tek maddi zarari var bize(yazsam bir konu cikar) oyle mudahil olma vb gibi huylari yok.21gun kalmisti,yurtdisindayiz diye yoksa turkiyede kabus olmali.allahim dedim git artik,yatak odamdan cikmak istemiyordum,evim bana ait degilmis gibi gelmisti,herhalde rotar yapsa ucak pilota yalvarirdim,yolcu ederken mutlu otesiydim:)hic sevmiyorum evimde yabanci uzun sureli birini...size de ay nolcak bak,yaslilik ,bu gunun yarini var ,secret yap,tevekkullu ol,evlatlar analarini bir yere sigdirmamis:) bla bla,bugun ona yarin sana diye sacmalayanlar da komik..amiyane tabirle bekara kari bosamak kolay tabi,cok merakliysaniz siz yasayin,birlikte olmak istemeyene de karismayin
ben size istinaden yazmadim yorumu.bak,bak kalsin diyen herkese karsi fikrimi yazdim.ayrica da namazli niyazli agzi duali olsa ne olacak,ateist olsa ne olacak ?kadin bencil otesi,oglumun evi mantalitesinde,konu sahibi de istemiyor iste otesi var mi??Canim ben konu sahibinin eski konularina bakmadim kv de diyince aklima namazli niyazli agzi duali biri geldi.ayrica ben bekar degilim yillardir evliyim ben uzulmesini istemedigim icin farkli acidan yardimci olmak istedim.
Teşekkür ederim arkadaşım ama böyle bir derdim dert olmasa zaten buraya yazmazdim. A allegraymis beni anlamış. selam olsun kendisine.Canim ben konu sahibinin eski konularina bakmadim kv de diyince aklima namazli niyazli agzi duali biri geldi.ayrica ben bekar degilim yillardir evliyim ben uzulmesini istemedigim icin farkli acidan yardimci olmak istedim.
gerçek ibadet karşısındakini anlamak olsa gerek. zor olan bu. Ayrıca ben annesizim onlar 3 baci gezip eyleniyorlar.ben size istinaden yazmadim yorumu.bak,bak kalsin diyen herkese karsi fikrimi yazdim.ayrica da namazli niyazli agzi duali olsa ne olacak,ateist olsa ne olacak ?kadin bencil otesi,oglumun evi mantalitesinde,konu sahibi de istemiyor iste otesi var mi??
benden de size selamlar .aklin yolu bir ,Allah kocalara empati yapma yetenegi versinTeşekkür ederim arkadaşım ama böyle bir derdim dert olmasa zaten buraya yazmazdim. A allegraymis beni anlamış. selam olsun kendisine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?