kv gelişlerine fena takıldım

biliyorum bu hikayeyi. ama Kv olduğu için değil benimki. Bu huydaki bir insanla ben mutsuzum. başa gelmeyince anlamaz kimse. o yüzden anlatmayayim tekrar.

Yaa ben bu haftalarca kalma olayına bi türlü anlam veremiyorum arkadaş. Hatta aynı şehirdeyken başkasının evinde kalmaya hiç anlam veremiyorum. Gel gör git ya bu nedir kalınca noluyor yani kaldığın insana sırf huzursuzluk. Valla kimse kusura bakmasın kv de de olsa benim annem de olsa uzaktan geliyosa oda enn fazla bir hafta. 3 hafta anlayışsızlıktır benm gözümde. Kendine hizmet ettirme isteğidir işine öyle geliyodur. Bak yine öfkelendim. Bende de var ondan bi adet çünkü sanki çok iyi anlaşıyoruz gbi bide kalmaya yeltenmiyo mu aynı şehirde deliriyorum. Geldin gördün git arkadaş. Sabah sabah efkarlandım :)

Telefonumun interneti 3 gb 31,5 tl ödüyorum, 5 gb lık paket 37 tl evde de internet olmayınca doğum izninde rahat ederim diyorum ama 5,5 lira sabit gider gözümü korkutuyo açıkçası. 5,5 lira batırmaz beni biliyorum ama 5 ordan, 2 öteki yerden, 20 başka yerden derken sabit giderler çok oluyo haklısın. Dolaylı yollardan tutumlu olmayı kocana anlatsan ne biliyim 5 lira diye diğerini aldım tutumlu olmak lazım falan de herhangi bi alışverişin hakkında.

Canım benim biliyor tutumluyum. olmak gerektiğini de biliyor. ama annesine hep bir yeri olacakmış yaşadığı yerde. dediği dediktir eşim. duvarı indirir. laf uzayinca çıkar gider odadan evden

Canım benim biliyor tutumluyum. olmak gerektiğini de biliyor. ama annesine hep bir yeri olacakmış yaşadığı yerde. dediği dediktir eşim. duvarı indirir. laf uzayinca çıkar gider odadan evden
Ayyy kuzum öyle de çekilmez ya, kaynanan gelince yüz verme sen de 3 hafta kalmak nedir? Dün benimki geldi 2 saat oturdu gitti oturalım biraz daha dememe rağmen.

Yan oda digiturku 10 lira mı neydi, bunun adı tutumluluk değil düşüncesizlik.

Anladığım kadarıyla kadın sürekli gelmiyor, geldiğinde 2-3 hafta kalıyor.

Keşke annesiz babasız biriyle evlenseydiniz rahat ederdiniz.

Eşime yansıtır benim soğukluğu. gece ben uyuyunca arkamdan konuşuyor. eşim de tmm anne öf anne vs sıkılıyor. duyuyorum yattigim yerden.
böyle sinsi insanlar ın yaptıkları kendilerine dönsün inş.!!!!!!!!!
o kadın eşine ne söylerse söyleisn sen de inkar et, niye böyle alınganlık yapıyor ki beni yanlış anlamış üzülüyorum falan de sen de,
ve soğukluğuna devam et eşin yokken konuşma onunla, eşine yine şikayet edecektir sen de aynen devam...

madme öyle sinirli eşin sen de kvn den çıkar gelip çok kalmasının acısını,
çünkü kv nin huyu çok kalmaya müsait olmasaydı eşin de bu uygulamaları yapmazdı, gelsin ama çok kalmasın kv n, kaç saat mesafelik uzaklıkta yaşıyor normalde?

başka şehire evi. ama kızı da orada. hiç ona gitmez damattan çekinir. bize sık sık geliyor.

iddia ederim kv den yok henüz. 2 3 hafta kal birinin annesiyle 2 ayda bir. o zaman oturup konuşalım . Ayrıca yan oda 40 lira. tarifelere göz at yeniden.

Ayyy kuzum öyle de çekilmez ya, kaynanan gelince yüz verme sen de 3 hafta kalmak nedir? Dün benimki geldi 2 saat oturdu gitti oturalım biraz daha dememe rağmen.
gözünü seveyim öyle kv nin. olması gereken bu işte.

ya birde kaynanasından manevi zarar gören kişilerin konularına "yarın sende kaynana olaacaaaan" tayfası var. bunu yazan kişiler yarının gelinlerine çektirecek nalet kaynanalar ya da hali hazırda kaynanalar. bu kadar dert yanan, bu kadar çeken insan, kendi evladına bu pisliği yapmaz. bu dertli insanlar o kadar görgüsüz, cahil, fitne fesatlık yapmaz. ama sizde o potansiyel var.

Tam anlamıyla öyle Nalet Kaynana
kaç gündür bıçak açmıyor ağzımi okadar canım sıkılıyor. revami bu bir insana he?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…