Kv gene neyin peşinde.

Ay inanki çok haklısın hep ben tepeme çıkardım. Ay bende bi güler yüz ki sorma gitsin sanki hakeden var. Kendime çok kızıyorum. Ve kendimi 2 yüzlü gibi hissediyorum sevmiyorum cünkü.
Zaten gene bi kavga çıkarsa bende içimi boşaltıcam çok sustum şimdiye kadar .
Buarada bişey sorucam yarın misafirim gelicek onunda akrabası ama sevmiyor pek . Sence söylemem gerekir mi bize gelecekler diye? Zaten gelince görecekte Eşime kalsa söyle diyor. Ama ben zaten gıcığına gitmek istiyorum hiç söylemesem daha iyi.değil mi:)

Tabii ki söyleme. Konusu açılırsa 'bana telefonda laf ucuyla söylediler onu istemediklerini. O gelince birşey anlatamıyorlar cunku' dersin.
Ben de hiç sevmem birine misafirliğe gittiğimde sevmediğim insan görmeyi. Ne konuşabilirsin ne içini dokersin. Boşu boşuna gittiginle kalırsın... O yüzden oyum çağırmamandan yana

Çok teşekkür ederim canm çağırmıycam. Yani ben söylemesem oda camdan görüp gelmezse heraldegerçekten o varken hiç bişey konuşamıyoruz bile. Biz genciz sonuçta. Bide kv kendiside onlari sevmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…