Kv- görümce derdine sonn diyelim mi ???

Konu sahibi benim ama bu hepimizin konusu.... ayrıca tavırlarınızı çok beğendim. Böyle net olmak gerek.
Evet onu kastettim. Genele yaziyorum demek istedim. :))

Konu sahibi benim ama bu hepimizin konusu.... ayrıca tavırlarınızı çok beğendim. Böyle net olmak gerek.
Evet onu kastettim. Genele yaziyorum demek istedim. :))

Kim olursa olsun aslaaaa lafin altinda kalmam.
Icimde tutup catlayacagima söyler karsimda ki insani catlatirim.
Kimse icin canimi skamam.
En nefret ettigim insan tipi de durduk yere laf sokandir oylesiyle selamdan öteye gitmem.
Beni herkes boyle tanimistir lafimi esirgemem.
Bu demek degilki cazgirlik yapacaksin hayir.
(Cazgira yapilabilir)
Biri laf soktugunda sende cevabini guzelce vereceksin bagirip cagirmaya gerek yok. Hakediyosa sakayla bile olsa sokarim lafimi.
Icimden geldigince insancil ,azicik samimi olurum ama o arada ki mesafeyi cok iyi ayarlarim herkes saygi duyar.
Kendinizi ezdirmeyin kimse sizden üstun degil!

Ya arkadaşlar ben yıllarca mesafede koydum ,surat da yaptım, yeri geldi onların dilinden de konuştum yok bir yerden yine benim canımı sıkarlar.Takipteyim bu konuyu belki birşeyleri yanlış yapiyorumdur:)))

Önemsediğiniz icin.

önemsemeyin. Ben müstakbel kv yi resmen takmiyorum. Kuduruyo. Kendi kendine küsüyor, barişiyor, laf diyor vs.

Onda fırtınalar kopuyor bende yaprak oynamiyor.

Önemsemiyorum. Ha o zirzir etmiş ha etmemiş. Bana ne...
Gencim güzelim mutluyum... önün laflarini takcak kadar boş degilim.

Bende basta koymadim mesefe, esimle giderdik her hafta iki uc gun yattigimiz olurdu annesigilde. Ama ben ne yaptiysam kaynanam altan laf sokmalarini birakmadi, gorumcemden hic bahsetimiyorum zaten .. sonrami noldu ? hic aramamaya basladim, esimle gidersek gidiyorum yoksa orali olmuyorum, haftada bir gune indirdik ziyareti ... simdi kendide beni hic aramaz oglunu arasada bana sadece selam soyler. Hamileyim, bebek nasil diye bile aramaz... evlerine gittigimde veya evime gelirlerse guler yuzumu eksik etmem tabi sonucta esim var arada ...

Yani ben sonradan koydum mesafemi, arkamdan esime diyorlar aramiyor sormuyor diye ama desinler ... esim bana dediginde bende soyledim kendine aradigimda sordugumda gittigimde birgun sagolsun demediler hep elestirdiler diye geri esimde sesini cikaramadi :)

Kural 1 : kocalarınızı avucunuzun içine alın bayanlar:))

Iyi de nasil ??? benki annesine laf diyemiyor, annesi bana birsey dese sesini cikarmiyor. Mesela gecenlerde isten ciktim kuzenlerimle gorustum bi saat, sonra kaynanamgile geldim. Kaynanam ve kocam oturuyorlar, kaynanam diyor nerdeydin bilmem ne bu saatte kadar felan. Bende dedim esimin haberi vardi dedim saskin bi sekilde, ama gel gorki esimde tik yok ... Gelde soguma bu adamdan

Sonradan koyunca adın kötü oluyor.Eşin annesinin gazına gelecek potansiyelde olsa belki sürekli doldurur ama şanslısınki onuda yapamıyor demekki...

Sonradan koyunca adın kötü oluyor.Eşin annesinin gazına gelecek potansiyelde olsa belki sürekli doldurur ama şanslısınki onuda yapamıyor demekki...

yok ya nerde bende o sans ... esim tamda o potansiyelde, dolduruyor kaynanam ve esimde guzel doluyor fark etmeden .. yani esimde nankörlük ediyor ama zamanla gorcez kim daha yaman

yok ya nerde bende o sans ... esim tamda o potansiyelde, dolduruyor kaynanam ve esimde guzel doluyor fark etmeden .. yani esimde nankörlük ediyor ama zamanla gorcez kim daha yaman
Evet bu durumlarda en iyi ilaç zaman...Sabırlı olabilen bu köprüyü geçiyor,tabi bu tür insanlar sayesinde hala hayatta kalabildi ise...

Kocam beni her konuda dinler ezdirmez, ama bazen kaf ettilermi biz tık diye kesiliriz karı koca ağzımızı açamayız. Ama eşim tabiki benim yanımda. Eve gelince bir veryansın ederim anasına kendine dinler dinler haklısın der. Daha 9 seneden sonra adamın maşallah dili çıktı .84945959939 söylemeden sonra. Kolay değil bu işler

Aynen öyle yalancılar.

Eşin takiyorsa zorla goturuyorsa sende mecbur takiyosun eşin onemsemezse gidelim demezse kurtulursun iş eşte bitiyor

Benimde esim beni ezdirir.
Kaynanam laf eder.
Benim moral bozuldu diye sorunlu ben olurum

Naptiniz bugün dedim yattık der

Sonra gel de konuş.
Biz mecburen mutfagimiz bir ama evimiz ayrı.

Bizim mutfak bir diy e her gun gidiyorum.
Esim geç gidince bile kızıyor.

Kayınpeder sizin yanınızda sovermi kufuredermi neyaparskniz bu durumda hep yanımızda olun hizmetimizi yapın beklentisi bütün evliliklerin huzurunu bozuyor

Mesafeli olmak en güzeli ama buna asla izin vernezler haftada bir gitsen beğenmezler hafta içide geleceksin gitmezsen arkandan en ağır laflar kufurler,senin düzenin senin hayatın yok hep kendileri önemli

Konu şöyle gelişiyor; iyi gelinsin güler yüzlüsün, baktın tepene çıkılıyor kıymetin bilinmiyor, laf sokmalar baş gösteriyor
Lan hayırdır noluyoruz diyorsun, hopp gardını alıyosun. Başta mesafe koymakla başlıyosun işe , ardından ne derlerse desinler duymamayı öğreniyosun. Duysan kafaya taksan pskopata bağlatırlar adamı. Ve son olarak en önemlisi ise eşinle aranı çok iyi tutman gerekiyor... Sonrası ohh misss.

Sizinki anlıyormuş ne güzel ben nişanlandığımdan beri hoşuma gitmeyen her şeyi söyledim asla kendimi sevdirmeye beğendirmeye çalışmadım karakterimi açık açık belli ettim söyledim ama baktım tınlamıyor ve daha fazla yapıyorlar ben de görüşmeyi kestim napayım daha fazla. Görüşmeyi keserken de söyledim ben sizinle bir daha görüşmiycem diye onu da tınlamadılar şimdi 1 buçuk yıldır görüşmüyorum konuşmuyorum çıldırıyorlar ve yine ortalık karıştırmaya devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…