Ya zaten lanet olsun satalım dedik satılmıyorda. ki kendileri bizden çok kullanıyor aracı. Görümcem bu kadar değildi görseniz bi çenesi açılmış bi tavırları var bilmem ne. Kv ye kızın evlendiğindede yapın bakalım bu tavrınızı sizi izleyeceğim dedimVaros mu? Sen iyi sabretmissin. Bunlar daha cok basini agritacak. Bari nisanlin yaninda gibi. Ama burdan bastan para kabul etmekle hata ettiniz. Nisanliniz huylarini bilmesi gerekirdi. Arabayi sonra da alirsiniz. Sizin yerinizde olsam bu ikiliye cok cok cok cok mesafe koyarim bastan
Evet durumumuz yok diyerek iteliyo eskileri.Ağzına sağlık. Bir laf var kedinin bacağını baştan ayıracaksın. Yoksa bu beğenmemeler üstten üstten konuşmalar varoş bilmem ne sürer giderdi.
Akıllarınca hiç bir şeyi size layık görmüyorlarki eskilerini verme haddini buluyorlar size.
Söz verselerde ev kurarken kimseye güvenmemek gerekiyor. Para veriyorlar diye herşeye karışabileceklerini sanıyorlar. Çok hadsizler, ama bu hadsizliği maddi açıdan onlara bağlı olmanızdan alıyorlar.
Size yemin ediyorum bu kadın sokaktan geçen tanımadığı insana bile söz hakkına sahip olduğunu düşünerek lafı sallıyor. Ay su ne kadar kötü bilmem ne diye.
Ben gerçekten iğrendim nişanlımın annesi harici bi insan değil benim gözümde artık
Görümce kişiside siz bi evleninde hemenngeleyim kalayım sizde diyor
Yok yok eski badeyi artık rüyasında dahi göremez .Sevgili konu sahibi sana ders olsun bundan sonra kimseye güvenme (yardım ederiz konusunda)
Beni kendi ailem yüz üstü bıraktı.
Bu arada ağzına sağlık
Bundan sonra sakın kendini ezdirmiyorsun.
en iyisini yapmışsın en baştan
Size yemin ediyorum bu kadın sokaktan geçen tanımadığı insana bile söz hakkına sahip olduğunu düşünerek lafı sallıyor. Ay su ne kadar kötü bilmem ne diye.
Ben gerçekten iğrendim nişanlımın annesi harici bi insan değil benim gözümde artık
Görümce kişiside siz bi evleninde hemenngeleyim kalayım sizde diyor
Normalde beni görseniz bu kız bunları nası demiş dersiniz gözüm döndü resmen :)Sinirlenerek okuduğum yazını gülerek bitirdim. Aferin kız çok iyi yaptın içimin yağları eridi:) alttan almakta bi yere kadar varos falan ne kadar cirkin laflar. Ayrıca onaneymiş o mu kullanacakta ota b.ka yorum yapıyor. Her haltı bildiğini zanneden herb.kologlar:)
Iyi yapmışsınız bence. Saygiyi hak etmeyen insana saygi gostermeye gerek yok.
Yalniz nisanlinizi neden ozellikle gonderdiniz? Sonrasında sizin soylemediginiz yalan yanlis seyleri soylemissiniz gibi nisanliniza anlatabilirler. Ihtimal dahilinde.
Yani nisanliniz her an yanınızda olmayabilir, o yokken de cevap verebilirsiniz. Ama ozellikle gondermek neden?
Ailesiyle ilgili nisanliniz dogru bir tutum sergilemis. Bundan sonra, ailesinin araniza girmesine izin vermeyin. Dirdir edip adamin basını yemeyin, anan boyle dedi kardesin boyle yapti vs konuşmayın.
Birakin eviniz yarim kalsın. Yavas yavas eksiklerinizi tamamlarsiniz inanın daha bile tatli olur icinde yasarken ihtiyaçlarinizi kesfedersiniz ve ona gore alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?