Kv/görümce ikisindende bıktımmm

Kesinlikle oyle olacak zaten.
Aİleme söyleyemiyorum cünkü annem rahatsız tedavi görüyor üzülmesini istemem

Onları yapsam haklıyjen haksız mı olurum diye düşündüm saçlarımı falan yolmaya başladım demişlerdir ne manyağa çattık

valla canım balık baştan kokar çok iyi yapmışsın şimdi tepki vermesen yarın öbür gün evlendiğinde daha bile kötüsü olurdu. hak etmişler

Her şeye bir kulp takacaklarini bile bile hala yapacağınız şeyleri söylüyorsunuz
Söylemeyin
Sordukları şeylere de bilmiyorum düşünmedik deyin

Sert çıkarak iyi yapmışsınız ve de iyi sabretmissiniz
Varoş falan nasıl ifadeler bunlar
İnşallah daha da karismazlar

İnşallahh

Ailesiyle olan seyleri onlarla halledin. Nisanlinizla devamli annen boyle yaptı, kardesin boyle dedi diyaloglarina, tartismalarina girmeyin. Onlar kucak acarsa, siz kotu olursunuz esinize karsi. Dugunden sonra da bayramdan bayrama görüşürsünüz bitti gitti. En guzel gunlerinizde sinirlerinizi bozmayın. Onemli olan nisanlinizin tepkisi,o ailesine karsi sizi savunabilmis. Gerisi boş

Aferim kiz valla icimin yaglari eridi valla cok iyi yapmissin. Varoş kendileri asil, gorgusuzler mi nedir ya bak cok sinirlendim o kv gorumcene. Esine de aferim, pisirik erkeklerden degilmis haklinin yaninda yer almis

Aynen öyle
Bide ne oldu biliyo musunuz
Annem zaten rahatsız o haliyle çarşı pazardan bi kaç bişi almış bana
Bende onu evimin en güzel köşesine koydum hatıra saydım
Kv olacak şeytan bunu gördü aldı eline bu ne ya ucuzluğa bak kullanmayın bunu atın gitsin
Yemin ederim ben o eşyaya baktım o bana baktı p kadar içim yandıki o kadar..

Aferim kiz valla icimin yaglari eridi valla cok iyi yapmissin. Varoş kendileri asil, gorgusuzler mi nedir ya bak cok sinirlendim o kv gorumcene. Esine de aferim, pisirik erkeklerden degilmis haklinin yaninda yer almis

Ben onların anlayacağı dilden konuştumda bu bugunluktu yarın yüzyüze gelsek yine aynı

Bencede ailene hiç bahsetme onlarıda gömmeyi bırak şimdi nişanlın seni tutar düğünden sonra başka olur sus valla en güzeli bu susmayan suçlu bu ettik sen etme...

Bencede ailene hiç bahsetme onlarıda gömmeyi bırak şimdi nişanlın seni tutar düğünden sonra başka olur sus valla en güzeli bu susmayan suçlu bu ettik sen etme...
Evet evlendikten sonra ne olur bilmiyorum tabi ama dayanamadım yoksa asla yapacağım bir şey değil adamın başının etini yiyorum

Evet evlendikten sonra ne olur bilmiyorum tabi ama dayanamadım yoksa asla yapacağım bir şey değil adamın başının etini yiyorum
İnşallah düğünde falan birşey çıkarmazlar ben sustum buna rağmen rezillik çıkardılar

Onları yapsam haklıyjen haksız mı olurum diye düşündüm saçlarımı falan yolmaya başladım demişlerdir ne manyağa çattık
Valla arkadaşım ne haksızı. Kendince küçücük beyniyle sana hakaret etmeye kalkışmış sen yine kibarlığından nezaketini bozmamışsın.Benim ters günüme denk gelecek böyle bir şey o varoş kelimesinin son harfini ağzından çıkartamadan tokadı ağzının ortasına yapıştırır nefesini yuttururdum adama Sen sert soğuk dur. Herkes haddini yerini bilecek. Sen yengesin, ağırlığını koy bacım. Böyle kendini nimetten sayan eşantiyon parfüm kılıklı (g)örümceklere kendini ezdirme

Gördümce kıskançlıktan yapmıştır siz ne istiyorsanız begenmemiş gibi yapıp kendi aynısın yapacak

Yok zaten daha gerçekten tavrım net olacak.
Ne soruluyorsa aman kırılmasınlar susayım aman bozulmasınlar beğeneyim yok kardeş artık neyse o .
O ikisi olmasa biz nişanlımla o kadar mutluyuzki sana anlatamam.
ANasıyla bir oluyo o görümce ucuz bişeyi nasıl ballandıra ballandıra anlatıyo ben onu alayım diye kendi zamanı geldiğinde yüzüne bakmayacağı şeyi bana iteliyo.
Beddua etmek istemiyorum ama yaşattıjlarını yaşamadan ölmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…