kv hakkında eşimle nasıl bir konuşma yapayımkı kızım zor durumda kalmasın.

Gelinle damadı tipik el oglu el kızı olarak gören kayınvalide modeli işte.

Bir çorap için değmez, eşiniz de anlamayacak sizi fesat ilan edecek nasıl olsa. Boşuna huzur kaçırmayın, çorabı da atın çöpe gitsin. Sizde kv yi anne olarak değil hak ettiği değerde görün olsun bitsin.

ya ne bileyim hiç istemiyorum göndermek istiyorum

Cok cocukca bir eylem olur. Ayrica kızınızi babaannesine karşı zor durumda birakirsiniz. Bu konu yüzünden kavga veya huzursuzluk ciksa kiziniz size gelecekte birsey anlatmaz. Ayrica kimse kimseye hediye almak zorunda degil..

bazen üç maymunu oynayacaksın bu hayatta yoksa eften puften sebeplerle hayat zindan olur insana

Cok cocukca bir eylem olur. Ayrica kızınızi babaannesine karşı zor durumda birakirsiniz. Bu konu yüzünden kavga veya huzursuzluk ciksa kiziniz size gelecekte birsey anlatmaz. Ayrica kimse kimseye hediye almak zorunda degil..
aynen zorunda değil. keşke kızımın demesiylede almasaydı çünkü hediye gönül işi

Kadının size bir zararı fitnesi yoksa bırakın kendi haline, incelik de beklemeyin. Belki sizi kendine yakın bulmuyor, bu çok doğal bir şey. Sizin basit bir çorabı geri göndermeniz, onun bir çorabı dahi gönülsüz alanızdan daha kötü görünür benden söylemesi. Küçücük bir meseleden huzursuzluk çıkarırsanız, hoşlanmadığınız insanlarla daha da yüz göz olursunuz. siz zararlı çıkarsınız. Sallamayın

Bence ortada sıkıntı yok. Ben olsam corabi da giyerdim alt tarafi çorap. Ayrica kayinvalideniz yine de iyi bir insanmiş. Normalde yapmak istemedigi bir seyi torununu kirmamak için yapmis. Cocugun kalbini de kirabilirdi. Herkesin huyu vardir onun da boyle... Ben olsam sirf kizimin kalbini kirmadigi icin bile memnun olurdum.

Kesinlikle bir çorap için huzursuzluğa değmez geri göndermeyin, haklıyken haksız duruma düşersiniz. Siz de ona aynı mesafede ve soğuk davranın. Anneler gününde aramayın, doğum günlerinde aramayın, hediye almayın. O sizi kızı gibi görmüyorsa sizde ona anne değeri vermek zorunda değilsiniz. Kim olursa olsun herkes hakettiği kadar.

Anneme yokmu demeseydi o çorap alınmayacaktı belkide..
evet almamış zaten kasaya gidince kızım söylemiş geri dönmüş. ya bu kadın hep böyle ikinci kızıma doğum yaptığımda eşime hediye almıştı gömlek ve saat baba oldu diye takılmıştım eşime hakkettin hayatım doğum yapmak baba olmak kolay değil demiştim. bana geçmiş olsun bile dememişti. hep kv yaptıklarını boşvericem kafama takmıycam diyorum ama insanız işte üzülüyoruz.

Bu insanı değiştiremezsiniz artık hiç uğraşmayın huyu böyle demekki.
Çok ta beklenti içine girmeyin derim,31 yıllık k.validemi değiştiremedim hala ömrüm yetmiyor buna.

Bazen ne kadar iyi olursak olalım hayatımızdaki bazı insanlarla karşılıklı nezaket içerisinde bulunamadığımız zamanlar oluyor.Sanırım sizinki de böyle bir durum. Kv nezaket gösterip isteyerek almamış .Sizde nezaket gösterip kabul etmek istemiyorsunuz.Ama sonuçta siz talep etmediniz kendi almış biraz zorlamada olsa.Bu nedenle siz ne kadar nezaket sahibi olduğunuzu gösterin alın ve giyin .Gündemde tutmaya değmez içinizde tutun dillendirmeyin.Kızınızla da gerekli konuşmayı yapmışsınız zaten bence unutun gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…