- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi onlyempathy
-
Sen üzülme diye yapmış geri neden söylemiş size.Kızınız herşeyi anlayacak yaşta.Kızınıza önce dedikodunun yanlış birşey olduğunu anlatın.Bi çorap içinde ortalığı ayağa kaldırmayın hiç gerek yok.kızımla bu konuşmayı yaptım keşke söylemeseydin kızım dedim kimseye yapmak istemediği bir şey için zorlama dedim. çocuk işte anne sen üzülme diye yaptım dedi.
Amma da yaptın hamerhaba arkadaşlar,
kv hafta sonu bize geldi hafta sonunu bizde geçirdi. bizim karşı markete termal çoraplar geldi. kv ile büyük kızım (11 yaşında) birlikte markete gitmişlerdi kv oradan bana çocuklara eşime kızına kızının çocuklarına diğer oğluna oğlunun çocuklarına birer hediye çorap almış eltimle görümcenin eşine almamış. neyse verdi bende teşekkür ettim. dün kv gittikten sonra kızım anne babaannem aslında sana almamıştı ben anneme almayacak mısın sen hepimize verince annem üzülmezmi dedim ben böyle deyince biraz bozuldu param yetmez dedi ozaman banada alma deyince iyi birtane seç onada alalım dedi. aslında kv hep böyledir. torunlarının çocuklarının doğum günlerini hiç aksatmaz kutlar ama eltimi beni ve damadını aramaz bile 3 yıl önce umreye gitti sadece torunlara iki oğluna ve kızına hediye getirdi. biz baktık kaldık öylece. dün de bana çorap hediye edince çok şaşırdım beklemiyodum aslında. şimdi ben bu çorabı kullanmak istemiyorum ve eşimle geri göndermek istiyorum ama eşime durumu anlatsam biliyorum bu sefer kızıma yüklenecek bana söylediği için. sizce eşimle nasıl bir konuşma yapayım ki kızımda zor durumda kalmasın.
yaw arkadaşım bu kadar küçük bir sebepten büyük bir huzursuzluk çıkarmaya değer mi? aynı ederde ya da birazcık daha pahalı bir hediye de siz ona alın, çorabın parasını kendiniz vermiş gibi olur işte.ya ne bileyim hiç istemiyorum göndermek istiyorum
Kayınvalidenize bir görüştüğünüzde çorabın parasını verin, kızım anlattı, sağolun, nezaket göstermişsiniz. Ama paranız yokken size yük olmuşum istemeden deyin.
Övün biraz, ama parasını verip susturun.
Oh hem laf sokmuş, hem çoraptan kurtulmuş, eşiniz duyarsa da param yok demiş kadın, kıyamadım dersiniz, aranızı bozmamış olursunuz.
yani amac ne ki.ya ne bileyim hiç istemiyorum göndermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?