• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ile aynı evde

Eviniz aynı olmayacak sonuçta kapınızı kapatırsınız olur biter ama eltinize bir sorun ona nasıl davranıyorlarmış evine karışıyorlar mı buna göre bir yol çiz canım

ben hic iyi bir örnek olmam sana bizde alt üst oturuyoruz ve beni gercekten cok zorluyo ilk zamanlar cok daha kötüydü simdi biraz daha iyi 5 sene gecti tabi kabus gibi günler gecirdim ama ben calısmıyorum ve kvdem cok baskın bir karakter belki senin ki öyle olmaz herkes bir olmaz sonucta seviyosun madem hepsini bi dene derim ben baktın olmuyo cıkarsın baska eve ...:)

Eviniz aynı olmayacak sonuçta kapınızı kapatırsınız olur biter ama eltinize bir sorun ona nasıl davranıyorlarmış evine karışıyorlar mı buna göre bir yol çiz canım

o şu an nişanlı 2 ay sonra düğün olcak ama süreki kv de . diyo ki arkadasım gbi herseyime yardımcı diyor herseyi konusabiliyoruz diyo bilmiyorum .benim de aynı sekilde matrak kadın komik falan ama kafam cok karısık.Bi yere gitse 3ümüzede alır eder .

ben hic iyi bir örnek olmam sana bizde alt üst oturuyoruz ve beni gercekten cok zorluyo ilk zamanlar cok daha kötüydü simdi biraz daha iyi 5 sene gecti tabi kabus gibi günler gecirdim ama ben calısmıyorum ve kvdem cok baskın bir karakter belki senin ki öyle olmaz herkes bir olmaz sonucta seviyosun madem hepsini bi dene derim ben baktın olmuyo cıkarsın baska eve ...:)

ya bilmiyorum ki işte şimdilik anlaşıyoruz o eve bi ton masraf edip sonra kiraya cıkmakta koyar yani :))) Benimki de baskın bir karakter ama bana su an diyo ki gezin edin nereye gidiyosunuz diye sormam alsın seni canın yemek yapmak istemedi mi bulursunuz dısarda yersiniz ben kimsenn bişeyine karısmam diyor kv bna yapsa ben de kızardım oyle gelinlerin işine karısmıcaksın falan diyo ama kısmett ahahaha :D

ben kayınvalidem ile aynı evde oturdum evlerden ırak ne kadar iyide olurlarsa olsunlar çok zor bir durum...şuan aynı katta ama ayrı dairelerdeyiz ona nazaran çok ama çok rahatım bide tabi bu senin ne kadar mesafeli olduğunla ve karşındakilerle alakalı şahsen ben yaşadıklarım ve kayınvalidemin yaptıklarından dolayı mesafeliyim ve rahatım...bu devirde kiraya çıkmakda çok kolay bir durum değil helede çocuk varsa...bence ayrı dairelerde çok sıkıntı olmaz ama sen yinede eltinin ağzından laf almaya çalış ve kesinlikle mesafeli ol diyorum tatlım:34:

ya bilmiyorum ki işte şimdilik anlaşıyoruz o eve bi ton masraf edip sonra kiraya cıkmakta koyar yani :))) Benimki de baskın bir karakter ama bana su an diyo ki gezin edin nereye gidiyosunuz diye sormam alsın seni canın yemek yapmak istemedi mi bulursunuz dısarda yersiniz ben kimsenn bişeyine karısmam diyor kv bna yapsa ben de kızardım oyle gelinlerin işine karısmıcaksın falan diyo ama kısmett ahahaha :D

ön yargılı olma derim ben zaten insanlar kendilerini bastan belli ediyor belki kötü örnekler cok ama iyilerde var unutma ...;)

Evlenmeden kayinvalideni eltini boyle uzaktan anlayamazsin bence once bi kac sene kirada oturun onlara gidin gelin bakalim kv ile ilgili dusuncelerin degismezse yaptirip tasinirsin

canım kızlar dersime derman kızlar .3 5 gündür kafam cok karısık napsam ne etsem diye düşündükten sonra sizinle paylaşmayı düşündüm bu kafa karısıklıgımı.Gerçi kafa karısıklıgımın sebebi de sizsiniz ya neyse:) .KK ya üye oldugumdan beri sürekli kaynanayla oturma, kaynana yakın oturma ,altlıustlu oturma sorunlarınızı okudum, üzüldüm. Neyse konumuza giriş yapıyım.Erkek arkadasım 3kardes 3üde erkek bunlar zamanında benm müstakbel kv ve kv 3 katlı bir ev yapmışlar ve küçükken kura çekilmiş ( bu 3 katlı evin dışında bir ev daha var ).Şu an evin 1. katı boş 2. katında kp ve kp 3. katın (su an içi yapılıyor) erkek arkadasımın ortanca abisi evlenecek onlar orda oturacaklar kurada orası cıkmıs .En büyük abisine diğer ev ( baska bir yerde uzak oraya) orası cıkmış o da evlendi su an orda oturuyor.Benimkinede su an kv ve kpnin oturduğu yer cıkmıs biz evlennce onlar bi alt kata incekler .Bu arada evlerin kapılrı ayrı dısarıdan merdivenli .

ben erkek arkadasıma kv ve kpmi tanımadan dedim ki bak eğer beni oraya goturceksen şimdiden soyliyim istemiyorum kvle oturmak asla gelmem dedim .(hep sizin yuzunuzden :P ) o da oturmayız dedi. kv de kızım evin hazır ister gelirsiniz burda oturrsunuz isterseniz kiraya cıkarsınız dedi bu beni rahatlatmıstı o zamanlar .Neyse gel zaman git zaman ben kv , kp , ve ortanca eltimi cok sevdim su an sanki onlarla otursam rahatsız olmazmışım gibi geliyor.Bugun kv dediki kızım bak kira verceginize kendi evinizi yapın edin parayı eve harcarsınız araba alırsınız rahat gezersiniz ben size karısmam etmem ben asagı kat inicem evin içini yıkın kırın istediğiniz gibi yaptırın banyosunu mutfagını sizin eviniz dedi ama kirayada cıkabilrisniz siz bilrisinz ama bence boyle yapın dedi.Öte yandan ortanca eltim ben oraya gelmcm kiraya gitcem diye cok üzüldü ben sennle cok iyi anlastım bak canımızda sıkılmaz nolur alt kata gel diye ben yok dedim gelmicem dedim o zamnlar .Hala daha gel diye yalvarıyor.

kv de boyle iyi konusunca benim de aklıma yattı neden kira vercez falan dedim.Ama hala karasızım karar veremiyorum iyi yönleriini düşünüyorum sonra acaba büyük temeli gelen giden bitmez hesap vermek zorundamı kalırız bilemiyorum.Ortanca eltim calısmıyor ben öğretmenim ve yogun calısıyorum yorgun oluyorum kafam bazen gürültü kaldırmıyor bunlarıda düşünüyorum .

akıl verin a dostlar yarsımınıza ihtiyacım var

Canim sakinnnn

Kv nekadarrr iyi olursa olsunnn.olmuyorr olnuyorrr olmuyorr...

Nekadar uzaksin o derece iyisinn..bak erkek arkadasin da bu konuda cok bastracak bi tip gibi durmuyooo hazr firsat elindeykennn kaccc kacabildigin kadar..

Basta dedimkiii ayni evde oturalimmm k.v cokk cana yakin cok seviyorduk falan filan...ama esim kabul etmemistii simdi iyikiiii diyorummm hatta keske biraz daha uzagaa gidebilseydik.

Hic sklina gelmiyecek sorunlar oluyor tahminn bile edemezsin

Insanin gozu kara oluyor herseye olsun canim diyor ama sonra oyle degil o isler meslektasim..
Inan bir sefer bu yuzunu gorduler mi sonrasi coook cok zordur bak bu kafar insan bisey diyosa vardr iyi dusun.

Bayaaa bi cool olman lazim eger illaaa illaaa diyorsan ama hep bu kafada olmayacaksin...esinle tartisacaksn bazen.bazen kendi anneni bile gormk istemedigin olacak.ama insanlar ne bilsin cikipp cikipp gelecekler ve sinirin bozulacak.

Kii sen ilerde bunlari dusuneceksin eminim.eger dedgim kadar cool olma potansiyelin olsaydi suan bu kurtlar kafani kemirmezdi.

Mumkun degil canim bn hic gormedim bunun iyi ornegini.

Eger bu kk.ne nisanliyken uye olsaydim cok seyi degistirebilirdim.. :ssz: ama senin hala sansin var.:6:

ben aynı ewde oturdum,sadece 3 ay.
Senin için solemiyorum canım sakın yalnış anlama her insan bir degil.
Banada karışmam etmem diyodu,ama dışarı çıkardk ay millet ne der çok geziyosunuz az gezin derdi.
Bide eltinle iyi anlaşıyosunuz ama.sen calısıyosun o evde,işten yorgun gelicen sana inmek falan isterse,hadi 1,2 tamamda hep inerse ne olucak.
Yani tamam anlaşanda vardır ama her ihtimali düşün derim ben.
Orayı kiraya verip,kırasına alabilrsiniz.
Bi misafirin gelse belki ayp olur onlarıda çagrm diyebilirsn.
Yani bilemedimki canım.
İnş. çok iyi olursunuz.

Ben bu teklifi reddetmezdim sahsen.
Hatta dusunmeye bile gerek gormezdim. Velev ki dusundum, cocugum falan oldugunda birakabilecegim insanlar dibimde olur der baliklama atlardim.

Canim.bende istanbuldan gelin geldim kocaeliye... Bende ilk basta uzak oturalim derdim.ama su an ayni sokakta karsilikli evlerde oturuyoruz.hatta durumu biraz daha toplayinca kv evinin ustune kat cikcaz.canim bizimkiler allaha sukur cok iyiler.hasta olurum ilgilenir.isten gelirim yemegim olmaz gider yeriz.evde bi seyim eksik olur iner kv alirim.cat kapi hic gelmediler biz cagirirsak gelirler calisiyoruz diye. ist ya da tatile giderim aklim evde kalmaz . Valla artisi cok fazla.allahim cok sukur

ben senin yerinde olsam kabul ederdim zaten çalışıyosun çocuk olunca gözün arkada kalmıycak kira derdi yok tamam belki kötü örnekler çoğunlukta ama ilişkileri iyi olan kv gelinde var yani şartlandırma kendini. kvden kötü biri olsa inan eli kolu her yerden yetişir bi tel bile yeter tatsızlık yaşanmasına yani illa aynı apartmanda yaşamana gerek yok sorun çıkması için bi de seninki iyiymş espriliymiş fln:32:

benim cok yakin bi arkadasim aynen sizin bahsettginiz sekilde elti ve kayinvalidesiyle ayni binada oturuyor,ben hic sorun yasadigini gormedim.birbirlerine gidip gelmeleri hep haberli,cat kapi kimse kimsenin evine girip cikmiyor.bi de sunu dusunun,ilerde cocugunuz olunca yakininizda bebeginizi emanet edebileceginiz birinin olmasi cok onemli.ben bunun bu kadar onemli oldugunu oglum dogunca anladim.insan evladina bakiyor fakat gunicinde kendine ayirabildigi 1 saat anne icin gercekten luks.oyuzden etraflica dusunun:16:

Ben henüz evlenmedim ama yakın oturup oturmama mevzuu bende de var. Ancak tam tersi şekilde :) Ben yakın olalım istiyorum. Ama benim müstakbel kayınvalidem hiç klasik annelere benzemiyor, hatta erkek arkadaşımın deyimiyle "dünya üzerinde kaynanalık yapacak son insan" :9: Yıllardır tanışıyoruz, ne sevgilik dönemimizde ne de evlilik işleri ve hazırlıklarımızda bize en ufak bir müdehalesi olmadı. Ama mesafeli olduğundan değil... Oğlunun işlerine de karışmaz, anneden çok arkadaş gibi, yaşıtımız biri gibi. Ben herşeyi değerlendirdiğimde yakın olmak istiyorum.

Ancak durum tam tersi olsaydı, yani en ufak bir dayatma ihtimali görseydim kesinlikle istemezdim. (Söylemesi zor olsa da kendi annemle yakın olmak istemem misal.) Bu çat kapı misafirlikten tut, "nereye gittin, nerden geldin" sorgulamasına ya da "bayramda mutlaka bizdesiniz" zorlamasına kadar çok geniş bir yelpazede olabilirdi. Hele ki baskın bir karakterse hiç karışmadığını iddia edip alttan alta baskı kuran biri de olabilir. O yüzden iyi gözlemle, ona göre kararını ver derim.

Son düzenleme:
canım kızlar dersime derman kızlar .3 5 gündür kafam cok karısık napsam ne etsem diye düşündükten sonra sizinle paylaşmayı düşündüm bu kafa karısıklıgımı.gerçi kafa karısıklıgımın sebebi de sizsiniz ya neyse:) .kk ya üye oldugumdan beri sürekli kaynanayla oturma, kaynana yakın oturma ,altlıustlu oturma sorunlarınızı okudum, üzüldüm. Neyse konumuza giriş yapıyım.erkek arkadasım 3kardes 3üde erkek bunlar zamanında benm müstakbel kv ve kv 3 katlı bir ev yapmışlar ve küçükken kura çekilmiş ( bu 3 katlı evin dışında bir ev daha var ).şu an evin 1. Katı boş 2. Katında kp ve kp 3. Katın (su an içi yapılıyor) erkek arkadasımın ortanca abisi evlenecek onlar orda oturacaklar kurada orası cıkmıs .en büyük abisine diğer ev ( baska bir yerde uzak oraya) orası cıkmış o da evlendi su an orda oturuyor.benimkinede su an kv ve kpnin oturduğu yer cıkmıs biz evlennce onlar bi alt kata incekler .bu arada evlerin kapılrı ayrı dısarıdan merdivenli .

ben erkek arkadasıma kv ve kpmi tanımadan dedim ki bak eğer beni oraya goturceksen şimdiden soyliyim istemiyorum kvle oturmak asla gelmem dedim .(hep sizin yuzunuzden :p ) o da oturmayız dedi. Kv de kızım evin hazır ister gelirsiniz burda oturrsunuz isterseniz kiraya cıkarsınız dedi bu beni rahatlatmıstı o zamanlar .neyse gel zaman git zaman ben kv , kp , ve ortanca eltimi cok sevdim su an sanki onlarla otursam rahatsız olmazmışım gibi geliyor.bugun kv dediki kızım bak kira verceginize kendi evinizi yapın edin parayı eve harcarsınız araba alırsınız rahat gezersiniz ben size karısmam etmem ben asagı kat inicem evin içini yıkın kırın istediğiniz gibi yaptırın banyosunu mutfagını sizin eviniz dedi ama kirayada cıkabilrisniz siz bilrisinz ama bence boyle yapın dedi.öte yandan ortanca eltim ben oraya gelmcm kiraya gitcem diye cok üzüldü ben sennle cok iyi anlastım bak canımızda sıkılmaz nolur alt kata gel diye ben yok dedim gelmicem dedim o zamnlar .hala daha gel diye yalvarıyor.

Kv de boyle iyi konusunca benim de aklıma yattı neden kira vercez falan dedim.ama hala karasızım karar veremiyorum iyi yönleriini düşünüyorum sonra acaba büyük temeli gelen giden bitmez hesap vermek zorundamı kalırız bilemiyorum.ortanca eltim calısmıyor ben öğretmenim ve yogun calısıyorum yorgun oluyorum kafam bazen gürültü kaldırmıyor bunlarıda düşünüyorum .

Akıl verin a dostlar yarsımınıza ihtiyacım var

birebir aynılarını yaşadım
sadece şunu söyliyim ben 1 en fazla 2 sene kalırız böylece düğün borçları filan da biter diye kabulettim
ama ne oldu biliyormusun tam 7 sene
kaldım ve başka eve çıkmak istediğimdede
tatsızlık oldu
eşimin ailesi ile görüşmüyorum bi,le şimdi
bizimde kapımız ayrıydı
ama giriş saatlerin çıkış saatlerin dışardan evine getirdiğin yeni bir şey
herşey göze çarpıyor
eşimle akşam gezmesine giderdik saat geç olmuşsa kayınvalidem arardı nerde kaldınız merak ettik iyimisiniz
yani aslında amaç kötü olmayabilir ama
bir süre sonra sanki hesapmı soruluyor a döndü bende
oysaki inan bana anlayışlı bir insanımdır
bir diğer konuda eşimle yükselen seslerimiz yada kzıımın herhangi bir nedenden ağlamış olması direk alt kattan duyuluyor müdahale etmeseler bile suratlar asılıyor
boşver kira ver
yeni hayata başlarken kendi ayakların üzerinde kalmazsan sonrasında daha zor oluyor
bazı konularda sürekli destek göstermiş olmaları evimi ayırdıktan sonra oldukça bocalamama neden olmuştu...
Iyi düşün

Bence kötü. Zirt pirt gelir karisir...yeri geliyor kendi annemizin bile söyledikleri agrimiza gidiyor ki bu farklı bir kadin....

canım kızlar dersime derman kızlar .3 5 gündür kafam cok karısık napsam ne etsem diye düşündükten sonra sizinle paylaşmayı düşündüm bu kafa karısıklıgımı.gerçi kafa karısıklıgımın sebebi de sizsiniz ya neyse:) .kk ya üye oldugumdan beri sürekli kaynanayla oturma, kaynana yakın oturma ,altlıustlu oturma sorunlarınızı okudum, üzüldüm. Neyse konumuza giriş yapıyım.erkek arkadasım 3kardes 3üde erkek bunlar zamanında benm müstakbel kv ve kv 3 katlı bir ev yapmışlar ve küçükken kura çekilmiş ( bu 3 katlı evin dışında bir ev daha var ).şu an evin 1. Katı boş 2. Katında kp ve kp 3. Katın (su an içi yapılıyor) erkek arkadasımın ortanca abisi evlenecek onlar orda oturacaklar kurada orası cıkmıs .en büyük abisine diğer ev ( baska bir yerde uzak oraya) orası cıkmış o da evlendi su an orda oturuyor.benimkinede su an kv ve kpnin oturduğu yer cıkmıs biz evlennce onlar bi alt kata incekler .bu arada evlerin kapılrı ayrı dısarıdan merdivenli .

ben erkek arkadasıma kv ve kpmi tanımadan dedim ki bak eğer beni oraya goturceksen şimdiden soyliyim istemiyorum kvle oturmak asla gelmem dedim .(hep sizin yuzunuzden :p ) o da oturmayız dedi. Kv de kızım evin hazır ister gelirsiniz burda oturrsunuz isterseniz kiraya cıkarsınız dedi bu beni rahatlatmıstı o zamanlar .neyse gel zaman git zaman ben kv , kp , ve ortanca eltimi cok sevdim su an sanki onlarla otursam rahatsız olmazmışım gibi geliyor.bugun kv dediki kızım bak kira verceginize kendi evinizi yapın edin parayı eve harcarsınız araba alırsınız rahat gezersiniz ben size karısmam etmem ben asagı kat inicem evin içini yıkın kırın istediğiniz gibi yaptırın banyosunu mutfagını sizin eviniz dedi ama kirayada cıkabilrisniz siz bilrisinz ama bence boyle yapın dedi.öte yandan ortanca eltim ben oraya gelmcm kiraya gitcem diye cok üzüldü ben sennle cok iyi anlastım bak canımızda sıkılmaz nolur alt kata gel diye ben yok dedim gelmicem dedim o zamnlar .hala daha gel diye yalvarıyor.

Kv de boyle iyi konusunca benim de aklıma yattı neden kira vercez falan dedim.ama hala karasızım karar veremiyorum iyi yönleriini düşünüyorum sonra acaba büyük temeli gelen giden bitmez hesap vermek zorundamı kalırız bilemiyorum.ortanca eltim calısmıyor ben öğretmenim ve yogun calısıyorum yorgun oluyorum kafam bazen gürültü kaldırmıyor bunlarıda düşünüyorum .

Akıl verin a dostlar yarsımınıza ihtiyacım var

[ı]azıcık aşım agrısız başım orayı ver kiraya sen çık başka bir daireye oranın kirası sizin oturduğunuz yeri karşılar.ki karşılamasa bile ne yazar aamaaannn amnnn sakın haaa elti kv sen aynı aprtmanda oturma benden sana arkadaş tavsiyesi canım çook pişman olursun[/ı]

Back
X