Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eviniz aynı olmayacak sonuçta kapınızı kapatırsınız olur biter ama eltinize bir sorun ona nasıl davranıyorlarmış evine karışıyorlar mı buna göre bir yol çiz canım
ben hic iyi bir örnek olmam sana bizde alt üst oturuyoruz ve beni gercekten cok zorluyo ilk zamanlar cok daha kötüydü simdi biraz daha iyi 5 sene gecti tabi kabus gibi günler gecirdim ama ben calısmıyorum ve kvdem cok baskın bir karakter belki senin ki öyle olmaz herkes bir olmaz sonucta seviyosun madem hepsini bi dene derim ben baktın olmuyo cıkarsın baska eve ...:)
ya bilmiyorum ki işte şimdilik anlaşıyoruz o eve bi ton masraf edip sonra kiraya cıkmakta koyar yani :))) Benimki de baskın bir karakter ama bana su an diyo ki gezin edin nereye gidiyosunuz diye sormam alsın seni canın yemek yapmak istemedi mi bulursunuz dısarda yersiniz ben kimsenn bişeyine karısmam diyor kv bna yapsa ben de kızardım oyle gelinlerin işine karısmıcaksın falan diyo ama kısmett ahahaha![]()
canım kızlar dersime derman kızlar .3 5 gündür kafam cok karısık napsam ne etsem diye düşündükten sonra sizinle paylaşmayı düşündüm bu kafa karısıklıgımı.Gerçi kafa karısıklıgımın sebebi de sizsiniz ya neyse:) .KK ya üye oldugumdan beri sürekli kaynanayla oturma, kaynana yakın oturma ,altlıustlu oturma sorunlarınızı okudum, üzüldüm. Neyse konumuza giriş yapıyım.Erkek arkadasım 3kardes 3üde erkek bunlar zamanında benm müstakbel kv ve kv 3 katlı bir ev yapmışlar ve küçükken kura çekilmiş ( bu 3 katlı evin dışında bir ev daha var ).Şu an evin 1. katı boş 2. katında kp ve kp 3. katın (su an içi yapılıyor) erkek arkadasımın ortanca abisi evlenecek onlar orda oturacaklar kurada orası cıkmıs .En büyük abisine diğer ev ( baska bir yerde uzak oraya) orası cıkmış o da evlendi su an orda oturuyor.Benimkinede su an kv ve kpnin oturduğu yer cıkmıs biz evlennce onlar bi alt kata incekler .Bu arada evlerin kapılrı ayrı dısarıdan merdivenli .
ben erkek arkadasıma kv ve kpmi tanımadan dedim ki bak eğer beni oraya goturceksen şimdiden soyliyim istemiyorum kvle oturmak asla gelmem dedim .(hep sizin yuzunuzden) o da oturmayız dedi. kv de kızım evin hazır ister gelirsiniz burda oturrsunuz isterseniz kiraya cıkarsınız dedi bu beni rahatlatmıstı o zamanlar .Neyse gel zaman git zaman ben kv , kp , ve ortanca eltimi cok sevdim su an sanki onlarla otursam rahatsız olmazmışım gibi geliyor.Bugun kv dediki kızım bak kira verceginize kendi evinizi yapın edin parayı eve harcarsınız araba alırsınız rahat gezersiniz ben size karısmam etmem ben asagı kat inicem evin içini yıkın kırın istediğiniz gibi yaptırın banyosunu mutfagını sizin eviniz dedi ama kirayada cıkabilrisniz siz bilrisinz ama bence boyle yapın dedi.Öte yandan ortanca eltim ben oraya gelmcm kiraya gitcem diye cok üzüldü ben sennle cok iyi anlastım bak canımızda sıkılmaz nolur alt kata gel diye ben yok dedim gelmicem dedim o zamnlar .Hala daha gel diye yalvarıyor.
kv de boyle iyi konusunca benim de aklıma yattı neden kira vercez falan dedim.Ama hala karasızım karar veremiyorum iyi yönleriini düşünüyorum sonra acaba büyük temeli gelen giden bitmez hesap vermek zorundamı kalırız bilemiyorum.Ortanca eltim calısmıyor ben öğretmenim ve yogun calısıyorum yorgun oluyorum kafam bazen gürültü kaldırmıyor bunlarıda düşünüyorum .
akıl verin a dostlar yarsımınıza ihtiyacım var
canım kızlar dersime derman kızlar .3 5 gündür kafam cok karısık napsam ne etsem diye düşündükten sonra sizinle paylaşmayı düşündüm bu kafa karısıklıgımı.gerçi kafa karısıklıgımın sebebi de sizsiniz ya neyse:) .kk ya üye oldugumdan beri sürekli kaynanayla oturma, kaynana yakın oturma ,altlıustlu oturma sorunlarınızı okudum, üzüldüm. Neyse konumuza giriş yapıyım.erkek arkadasım 3kardes 3üde erkek bunlar zamanında benm müstakbel kv ve kv 3 katlı bir ev yapmışlar ve küçükken kura çekilmiş ( bu 3 katlı evin dışında bir ev daha var ).şu an evin 1. Katı boş 2. Katında kp ve kp 3. Katın (su an içi yapılıyor) erkek arkadasımın ortanca abisi evlenecek onlar orda oturacaklar kurada orası cıkmıs .en büyük abisine diğer ev ( baska bir yerde uzak oraya) orası cıkmış o da evlendi su an orda oturuyor.benimkinede su an kv ve kpnin oturduğu yer cıkmıs biz evlennce onlar bi alt kata incekler .bu arada evlerin kapılrı ayrı dısarıdan merdivenli .
ben erkek arkadasıma kv ve kpmi tanımadan dedim ki bak eğer beni oraya goturceksen şimdiden soyliyim istemiyorum kvle oturmak asla gelmem dedim .(hep sizin yuzunuzden) o da oturmayız dedi. Kv de kızım evin hazır ister gelirsiniz burda oturrsunuz isterseniz kiraya cıkarsınız dedi bu beni rahatlatmıstı o zamanlar .neyse gel zaman git zaman ben kv , kp , ve ortanca eltimi cok sevdim su an sanki onlarla otursam rahatsız olmazmışım gibi geliyor.bugun kv dediki kızım bak kira verceginize kendi evinizi yapın edin parayı eve harcarsınız araba alırsınız rahat gezersiniz ben size karısmam etmem ben asagı kat inicem evin içini yıkın kırın istediğiniz gibi yaptırın banyosunu mutfagını sizin eviniz dedi ama kirayada cıkabilrisniz siz bilrisinz ama bence boyle yapın dedi.öte yandan ortanca eltim ben oraya gelmcm kiraya gitcem diye cok üzüldü ben sennle cok iyi anlastım bak canımızda sıkılmaz nolur alt kata gel diye ben yok dedim gelmicem dedim o zamnlar .hala daha gel diye yalvarıyor.
Kv de boyle iyi konusunca benim de aklıma yattı neden kira vercez falan dedim.ama hala karasızım karar veremiyorum iyi yönleriini düşünüyorum sonra acaba büyük temeli gelen giden bitmez hesap vermek zorundamı kalırız bilemiyorum.ortanca eltim calısmıyor ben öğretmenim ve yogun calısıyorum yorgun oluyorum kafam bazen gürültü kaldırmıyor bunlarıda düşünüyorum .
Akıl verin a dostlar yarsımınıza ihtiyacım var
canım kızlar dersime derman kızlar .3 5 gündür kafam cok karısık napsam ne etsem diye düşündükten sonra sizinle paylaşmayı düşündüm bu kafa karısıklıgımı.gerçi kafa karısıklıgımın sebebi de sizsiniz ya neyse:) .kk ya üye oldugumdan beri sürekli kaynanayla oturma, kaynana yakın oturma ,altlıustlu oturma sorunlarınızı okudum, üzüldüm. Neyse konumuza giriş yapıyım.erkek arkadasım 3kardes 3üde erkek bunlar zamanında benm müstakbel kv ve kv 3 katlı bir ev yapmışlar ve küçükken kura çekilmiş ( bu 3 katlı evin dışında bir ev daha var ).şu an evin 1. Katı boş 2. Katında kp ve kp 3. Katın (su an içi yapılıyor) erkek arkadasımın ortanca abisi evlenecek onlar orda oturacaklar kurada orası cıkmıs .en büyük abisine diğer ev ( baska bir yerde uzak oraya) orası cıkmış o da evlendi su an orda oturuyor.benimkinede su an kv ve kpnin oturduğu yer cıkmıs biz evlennce onlar bi alt kata incekler .bu arada evlerin kapılrı ayrı dısarıdan merdivenli .
ben erkek arkadasıma kv ve kpmi tanımadan dedim ki bak eğer beni oraya goturceksen şimdiden soyliyim istemiyorum kvle oturmak asla gelmem dedim .(hep sizin yuzunuzden) o da oturmayız dedi. Kv de kızım evin hazır ister gelirsiniz burda oturrsunuz isterseniz kiraya cıkarsınız dedi bu beni rahatlatmıstı o zamanlar .neyse gel zaman git zaman ben kv , kp , ve ortanca eltimi cok sevdim su an sanki onlarla otursam rahatsız olmazmışım gibi geliyor.bugun kv dediki kızım bak kira verceginize kendi evinizi yapın edin parayı eve harcarsınız araba alırsınız rahat gezersiniz ben size karısmam etmem ben asagı kat inicem evin içini yıkın kırın istediğiniz gibi yaptırın banyosunu mutfagını sizin eviniz dedi ama kirayada cıkabilrisniz siz bilrisinz ama bence boyle yapın dedi.öte yandan ortanca eltim ben oraya gelmcm kiraya gitcem diye cok üzüldü ben sennle cok iyi anlastım bak canımızda sıkılmaz nolur alt kata gel diye ben yok dedim gelmicem dedim o zamnlar .hala daha gel diye yalvarıyor.
Kv de boyle iyi konusunca benim de aklıma yattı neden kira vercez falan dedim.ama hala karasızım karar veremiyorum iyi yönleriini düşünüyorum sonra acaba büyük temeli gelen giden bitmez hesap vermek zorundamı kalırız bilemiyorum.ortanca eltim calısmıyor ben öğretmenim ve yogun calısıyorum yorgun oluyorum kafam bazen gürültü kaldırmıyor bunlarıda düşünüyorum .
Akıl verin a dostlar yarsımınıza ihtiyacım var