- 23 Haziran 2017
- 299
- 487
- 23
- 44
- Konu Sahibi Trophy Wife
-
Eşim bu konuya çok üzülüyor yalandan soğuk bir diyaloğumuz olsa ona yeter. Normal zamanda aramamı sormamı gitmemi beklemiyor ama önceden eşim bekarken onda kalırmış şimdi milletin evinde kalmasına üzülüyor sanırım. Arasan şu salak durum çözülse diyor ama işte cesaretim yok açıkçası. Beni de kudurtacak aramız açılacak sonra yine. Daha önce haklıyken dayanamayıp konuştuğum için haksız duruma düştüm çünkü neredeyse...Cagirma ne gerek var hazir aran da acilmisken mesafeni koruman en iyisi gibi.esin mutlu olacak diye neden huzurunu bozuyorsun ki.
Aynen tam olarak öyle bir kadın tepeye çıkmaya fırsat kollar.davet edip tepene çıkartma
Kayinvalidenin senden özür dilemesi gerekli.esin uzulecek diye yapmacik davranamazsin ki.Resmen işkence gibi olur.Eşim bu konuya çok üzülüyor yalandan soğuk bir diyaloğumuz olsa ona yeter. Normal zamanda aramamı sormamı gitmemi beklemiyor ama önceden eşim bekarken onda kalırmış şimdi milletin evinde kalmasına üzülüyor sanırım. Arasan şu salak durum çözülse diyor ama işte cesaretim yok açıkçası. Beni de kudurtacak aramız açılacak sonra yine. Daha önce haklıyken dayanamayıp konuştuğum için haksız duruma düştüm çünkü neredeyse...
Kesinlikle yalan huyu da var Allah bilir ne iftiralar atacak...Bayram'da gitmediğin Kv yi eşin evde yokken arayıp çağırma
Bir laf eder cevap verirsin kimse şahit de değil olaya ayılır bayılır huzurun kaçar
Gelecekse bile eşinsiz tek dakika geçirme onunla
Hiç içimden gelmiyor gelse sussa başımın üstünde. Kuaföre gitmemden, gece yatma saatime, giyimime, yemeğime, banyoma, sıvı sabunuma (temizlemezmiş!) laf eden hadsiz bir kadınKayinvalidenin senden özür dilemesi gerekli.esin uzulecek diye yapmacik davranamazsin ki.Resmen işkence gibi olur.
O zaman ararsan de ki bana bütün yaptiklarina rağmen esimin anasi oldugu icin kapim acik buyur gel. Diyebilir misin?
Eşinizde arayacağınız zaman annesinin gelip kalacağını biliyor bal gibiEşim bu konuya çok üzülüyor yalandan soğuk bir diyaloğumuz olsa ona yeter. Normal zamanda aramamı sormamı gitmemi beklemiyor ama önceden eşim bekarken onda kalırmış şimdi milletin evinde kalmasına üzülüyor sanırım. Arasan şu salak durum çözülse diyor ama işte cesaretim yok açıkçası. Beni de kudurtacak aramız açılacak sonra yine. Daha önce haklıyken dayanamayıp konuştuğum için haksız duruma düştüm çünkü neredeyse...
Ne olursa olsun aramazdım.Eşim bu konuya çok üzülüyor yalandan soğuk bir diyaloğumuz olsa ona yeter. Normal zamanda aramamı sormamı gitmemi beklemiyor ama önceden eşim bekarken onda kalırmış şimdi milletin evinde kalmasına üzülüyor sanırım. Arasan şu salak durum çözülse diyor ama işte cesaretim yok açıkçası. Beni de kudurtacak aramız açılacak sonra yine. Daha önce haklıyken dayanamayıp konuştuğum için haksız duruma düştüm çünkü neredeyse...
Canim sen icinden gelerek barismadigin icin bu olay yine bi yerde patlak verir esinle yine sikintilar yasarsin.kendine biraz zaman tani iyi düşün derim ben.ama ben olsam böyle bir kadini evime tekrar cagirmazdim.Hiç içimden gelmiyor gelse sussa başımın üstünde. Kuaföre gitmemden, gece yatma saatime, giyimime, yemeğime, banyoma, sıvı sabunuma (temizlemezmiş!) laf eden hadsiz bir kadın
Hiç içimden gelmiyor gelse sussa başımın üstünde. Kuaföre gitmemden, gece yatma saatime, giyimime, yemeğime, banyoma, sıvı sabunuma (temizlemezmiş!) laf eden hadsiz bir kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?