Kv ile küstüm. Yanlış mıyım?

Bilezik almaz nasılsa; benimle de barismaz boylece yirtarim bu isten diyorsan mantikli.
Ya eşi ortalık yatışsın diye alıp anne sen tak derse ne olacak? Herkesin yaptığı görmezden mi gelincek? Şahsen kv de öyle çok büyük hatalar yapmamış. Kadın yemeğini temizliğini yapmış yanında bile durmamış kadının. Kadın da canı sıkılmış biraz laf sokmuş. Minnet duyup annecim zahmet verdik sana allah razı olsun gelip baktın diye gönül almamış.

Hediyeli özür mü
Bi yaşıma daha girdim

Kaynanadan para çıkarsa bi daha beni küstürmez diye teminat mı sayıyosun
Banka gibi gelinsin valla bi dahaki küsmede o bileziğe faizde bindirirsin sen x2 bilezik alacaksın cezan katlandı diyerek

Eyvahlar olsun

Klasik kv davranışı.

Ben emzirirken kalkamıyorum diye eşim bana su vermişti de kv günlerce kahrından:))) ağlamıştı:)

Çok takılmamak lazım. Evet kvnin yanlışları olmuş ama siz de abartmışsınız, hele altın bileziği keşke eşinizden isteseydiniz.

Bence bundan sonrasını abartmayın..

Barisma rusveti olarak bilezikmi istedin
Donusunboylemiolacakti biz olsak bedavaya barisirdik.kiz kk ya uye oldugumdan beri cok egzantirik insanlar tanidimbir altin bilezik olmaz set sonracima 5i 1 yerde felanda iste

Arkadaslar.. Kv gil cimri. Barismak istemiyorum. Kocamda ailemi istemeyeni ben istemem diyor. Bende dinsizin hakkindan imansiz gelir diye istedim. Ne yapayim. Barisip ezilecegime. Pislik yaparsa 2şingirdatir sus derim. Belki boyle susar kv.

Tahminim doğruymuş
Bi daha küstürmesinler diye teminatmış bu

Kayınvalide çakal, sen cin
Hadi bakalım kim galip gelecek

Hediye maddiyatçı olduğunu göstermiş. Oraya kadar haklıydın

Soganın cucugunu sen yesen ne o yese ne sanki ender bulunan bişeymiş gibi
Yalnız sen çok zekisin haa kvni bilmem ama kocan alır o bileziği e dugunde varmiş el mahkum
Barişma bilezik hatrina olacaksa hiç barişma bence yada 5-6tane aldır

Yaptıklarim yapacaklarimin garantisidir hesabi.

Y

Hmm enterasanbiz kaynanamiza beleş beleş uyuz oluyoruz.bir bilezik çözüm yani bileziği takinca şingirticaz susacak.bida yaparsa 5 i biryerde felanya kaynanan parayla degilmi ,altınımi takar anasını ağlatirim dersebi dene bacim sen bak bir oluyormu

Valla bunca şeyden sonra ben demeden kendi aklıyla gidip bana altın set alsa barışma hediyesi, ben kendim kabul etmezdim. Kendime hakaret sayardım, ne o öyle rüşvet gibi...

Bence set iste pencerenin önünde kayınvalde eşinle birlikte sana serenat yapsınlar
eşinde doldurulmanın cezasını çekmeli

Barisma rusveti olarak bilezikmi istedin
Donusunboylemiolacakti biz olsak bedavaya barisirdik.kiz kk ya uye oldugumdan beri cok egzantirik insanlar tanidimbir altin bilezik olmaz set sonracima 5i 1 yerde felanda iste
Bende boylelerini okudukca acaba bizde mi bi saflik var diye dusunuyorum

Valla bana ozurde gerekmiyo bi gulumseyince yelkenleri suya indiriyorum 5i 1 yerde kadar basima das dusmesin hemi cok safiz cok

Bizde muzayededen enfrs parcalar isteyelim

Arkadaslar.. Kv gil cimri. Barismak istemiyorum. Kocamda ailemi istemeyeni ben istemem diyor. Bende dinsizin hakkindan imansiz gelir diye istedim. Ne yapayim. Barisip ezilecegime. Pislik yaparsa 2şingirdatir sus derim. Belki boyle susar kv.
sen de kocana beni istemeyeni de ben istemem. anan beni değil komşu kızını istiyor, hadi güle güle desene.

Bir bilezikle bunca şeyi unutmayı göze aldınız yani?
O bileziği kolunuza geçirince kocanızın laflarını da yiyecek misiniz?

O kadar komiksiniz ki barışma hediyesi bilezik nedir ya benim aklımda 2 soru var ya siz kırılmasını sırf bilezik için yaptınız yada kırıldığım kalbinizdeki kırıklığı parayla satıyorsunuz cevap verirseniz sevinirim

Bir bileziğe kendini feda ediceksin yani, keşke 10 bilezik deseydin, 50' şer gramdan.

En azından kendine bir araba alır, canını mı sıktı, basar gaza kaçar giderdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…