- 19 Nisan 2014
- 4.533
- 13.352
- 498
- Konu Sahibi cilekliturtaam34
Hem el oğlundansa kendi oğlunda rahat eder diye düşünüyorum.
Niye?
Bana kalırsa da el kızındansa kendi kızında daha rahat eder.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem el oğlundansa kendi oğlunda rahat eder diye düşünüyorum.
ayrıldık kızlar. çok sinirlendi ve telefonu yüzüme kapattı, engelledi. bitti yani ve ben çok mutsuzum. olması gerekn bu değildi halledebilirdik bi şekilde.
ayrıldık kızlar. çok sinirlendi ve telefonu yüzüme kapattı, engelledi. bitti yani ve ben çok mutsuzum. olması gerekn bu değildi halledebilirdik bi şekilde.
Evet tam olarak bu çook çaresiz hissediyorumŞu anda kendini çok çaresiz ve muhtaç yalnız hissedeceksin çoook normal lütfen sakin kalmaya çalış ve kimseyi arama. Şu an restler çekildi. Bu resti yersen hayatın doğrulmaz emin ol bize güven. Lütfen sen yazma arama yalvarma . Asla taviz verme burnunu indirme
Yaşın kaç bilmiyorum ama lütfen beni bırakır beni sevmez diye korkma. 32 yaşındayım bundan korkan kadınların mutlu olduğunu kendimde dahil görmedim. Dik dur.
Adamın amacı ömür boyu annesinin sizle yaşamasıKızlar neler neler konuşuldu o telefonda, ben halledebileceğimizden dem vurdum sürekli bi şekilde hallolacak dedim. Biz anlaşmıştık şimdi hiç gelmesin diyorsun dedi senin haddine değil evi varmış maaşı varmış dedi. Ben annem için ölürüm dedi nispet yapar gibi, dayanamadım şok oldum. Kapatmaması için de yalvardım resmen ama yüzüme kapttı ve her yerden engelledi.
Ya daha neler neler diyecek seni suçlu hissettirecek manipule edecek normaaall.Kızlar neler neler konuşuldu o telefonda, ben halledebileceğimizden dem vurdum sürekli bi şekilde hallolacak dedim. Biz anlaşmıştık şimdi hiç gelmesin diyorsun dedi senin haddine değil evi varmış maaşı varmış dedi. Ben annem için ölürüm dedi nispet yapar gibi, dayanamadım şok oldum. Kapatmaması için de yalvardım resmen ama yüzüme kapttı ve her yerden engelledi.
Yalvardın mı? Ara biraz daha yalvar iyi yalvaramamışsınKızlar neler neler konuşuldu o telefonda, ben halledebileceğimizden dem vurdum sürekli bi şekilde hallolacak dedim. Biz anlaşmıştık şimdi hiç gelmesin diyorsun dedi senin haddine değil evi varmış maaşı varmış dedi. Ben annem için ölürüm dedi nispet yapar gibi, dayanamadım şok oldum. Kapatmaması için de yalvardım resmen ama yüzüme kapttı ve her yerden engelledi.
Onun gözünde annesini sürekli ağzıma sakız eden biri oldum halbuki öyle değil ama anlamadım dinlemeden yıktı döktü gitti. Birbirimizi çok seviyorduk onunda beni sevdiğine eminim ama böyle davranması çok zoruma gitti her şey bitti gibi sanki
Of off of taktikler hamleler işgüzarlık seni zayıflığından vurması.Kızlar neler neler konuşuldu o telefonda, ben halledebileceğimizden dem vurdum sürekli bi şekilde hallolacak dedim. Biz anlaşmıştık şimdi hiç gelmesin diyorsun dedi senin haddine değil evi varmış maaşı varmış dedi. Ben annem için ölürüm dedi nispet yapar gibi, dayanamadım şok oldum. Kapatmaması için de yalvardım resmen ama yüzüme kapttı ve her yerden engelledi.
Kızlar hepiniz çok haklısınız Ama zamana ihtiyacım var. O kadar verilen emekler kurulam hayaller hepsi birden bir günde silinivermiyor ben böyle kabiliyette bi insan değilim kusura bakmayın.
1-2 yıl emek silinmez zor olur eyvallah da çocuğun kucağında psikoloji yerle bir hayvanın biriyle yaşayıp ömründen 10-15 yıl gidince keşke o 1-2 yılın muhabbetini etmeseydim bıraksaydım dersiniz. Siz kusıra bakmayın ama tipik dert anlatıp sonra bildiğini okuyan yapıda insanlardansınız bu bariz belli. Birde maalesef özgüven eksikliği de var. Boşa yorum yazıyoruz neticede siz bildiğinizi yapacaksınız. Yalvarmışsınız zaten arayın gönlünü alın şaka yapmıyorum dalga da geçmiyorum belki de kaldırabilirsiniz geçinirsiniz belki kaynananızla. Var öyleleri 20-30 yıl yaşayan gördüm ben.Kızlar hepiniz çok haklısınız Ama zamana ihtiyacım var. O kadar verilen emekler kurulam hayaller hepsi birden bir günde silinivermiyor ben böyle kabiliyette bi insan değilim kusura bakmayın.
Su serptin yüreğime, çok güzel konusuyorsun sabaha kadar dinlerimNeyin emegi allasen? Millet 20 yillik evliligini bitiriyor. Ki o ayni sekilde bakmiyor olaya farkindaysan. Annesi için öldügü için, seni gözden çikartmis gibi gösteriyor.
Gösteriyor diyorum çünkü asil amaci seni güya terbiye etmek. Senin onu kaybetmeye korktugunu biliyor. Telefonda bile yalvarmissin adama. Adam kendini hint kumasi zanediyor kisacasi. Bu hamlede senin pisman olman için "özür dilerim askim, tabiki annen bizde kalabilir" demen için yapiyor.
Emege düsünecegin yerine, kendi gururunu düsün. Sen kimsenin hizmetçisi degilsin. Annesi için ölüyorsa, evlenmesin. Gitsin dizini kirsin, annesinin yanindan asla ayrilamasin. Adama göster sen kim oldugunu. Asla geri dönme ona.
Ha tabiki aglayacaksin, üzüleceksin. Sevgi bir günde bitmez. Ama bu seni dogru olan seyi yapmana engel olmasin.
Hayır asla. Aksine çok gururluyumdur. Sadece bu süreci atlatmak cok zor benim için. Alıştıgım şeylerden kolay vazgeçemiyorum. Herkesi yapısı farklıdır kendimi de tanıyorum ne istediğimi de.1-2 yıl emek silinmez zor olur eyvallah da çocuğun kucağında psikoloji yerle bir hayvanın biriyle yaşayıp ömründen 10-15 yıl gidince keşke o 1-2 yılın muhabbetini etmeseydim bıraksaydım dersiniz. Siz kusıra bakmayın ama tipik dert anlatıp sonra bildiğini okuyan yapıda insanlardansınız bu bariz belli. Birde maalesef özgüven eksikliği de var. Boşa yorum yazıyoruz neticede siz bildiğinizi yapacaksınız. Yalvarmışsınız zaten arayın gönlünü alın şaka yapmıyorum dalga da geçmiyorum belki de kaldırabilirsiniz geçinirsiniz belki kaynananızla. Var öyleleri 20-30 yıl yaşayan gördüm ben.
Kızlar hepiniz çok haklısınız Ama zamana ihtiyacım var. O kadar verilen emekler kurulam hayaller hepsi birden bir günde silinivermiyor ben böyle kabiliyette bi insan değilim kusura bakmayın.