- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi cilekliturtaam34
-
neee saka mı bu yaa nisanı atmayı bırak bence bohcayı faceden yolla bidaha sakın gelme kendine baska bakıcı bul de saka gibi yıl 2020İlk başta üç ay, sonra belki gelir ya rahat edemezse filan derken altı diye kandırilip kv ile yaşayacaktın neredeyse. Hakkında hayırlisi olsun inşallah.
Yanlış alıntıneee saka mı bu yaa nisanı atmayı bırak bence bohcayı faceden yolla bidaha sakın gelme kendine baska bakıcı bul de saka gibi yıl 2020
yok farkettim o zaten okur yazılanları sok oldum da ondan :))) dedim hazır yazmısken silmeYanlış alıntı
Kızlar bugün anneler günü olduğu için İçin annesine mesaj attım kutladım gününü. Sonra nişanlımı aradım tekrar telefonUm hala engelli meşgul çaldı. Ben de daha oluruma bıraktım. Kafama takmamaya calısıyorum. Ne olacaksa olsun
Barışıp yılın 6 ayı kv ile yaşamaya niyetin var. Eski nişanlının peşinde koşmaya devam et. Aferin.Kızlar bugün anneler günü olduğu için İçin annesine mesaj attım kutladım gününü. Sonra nişanlımı aradım tekrar telefonUm hala engelli meşgul çaldı. Ben de daha oluruma bıraktım. Kafama takmamaya calısıyorum. Ne olacaksa olsun
Kızlar bugün anneler günü olduğu için İçin annesine mesaj attım kutladım gününü. Sonra nişanlımı aradım tekrar telefonUm hala engelli meşgul çaldı. Ben de daha oluruma bıraktım. Kafama takmamaya calısıyorum. Ne olacaksa olsun
Yani o biraz fazla oluyor . Gezme mayetli 1 ay gelsin kalsın . Diğer türlü tabi doğru değil bunu kendide düşünmeli bence .Yılda bi kez olsa keşke. Yılın yarısı Bizde yarısı kızında kalacakmış.
AferimKızlar bugün anneler günü olduğu için İçin annesine mesaj attım kutladım gününü. Sonra nişanlımı aradım tekrar telefonUm hala engelli meşgul çaldı. Ben de daha oluruma bıraktım. Kafama takmamaya calısıyorum. Ne olacaksa olsun
Evet Nişanlım da Annemi arayıp Gününü kutladı.Barışıp yılın 6 ayı kv ile yaşamaya niyetin var. Eski nişanlının peşinde koşmaya devam et. Aferin.
O aradı mı senin anneni?
O da benim annemi arayıp gününü kutlamıştı. Ben de mesaj atarak kutladım. Onun aramadıgından o kadar emin konusuyorsunuz ki bazen abartıyorsunuz.niye aradın? 6 ay kv ile yaşamaya mı karar verdin?
annesi için sana resti çekip ayrılan adamın hemde annesini hangi mantıkla aradın deyiver hele?
O da benim annemi arayıp gününü kutlamıştı. Ben de mesaj atarak kutladım. Onun aramadıgından o kadar emin konusuyorsunuz ki bazen abartıyorsunuz.
Yanlış mesajı alıntılamışım. Başka bir üye tam bu dediğimi kastetmiş evet.onun arayıp aramaması ile ilgili bir cümle mi var mesajımda?
hangi konuda emin konuşmuşum?
türkçe de yazdım ama....
hem arasın aramasın ne fark eder kapı gibi 6 ay var.
bu sebeple terkedilip engellenen sen varsın.
nişan atıldı bundan sonra da dönüşü çook zor artık. böyle gelecek zamanla alakalı kesin konuşunca geliyorlar bana. Aynen ablacım sen dedin diye kesin yaşayıp görücem.Boş.
Konu sahibi ne diyeyim yaşayıp göreceksin, burada arkadaşlar ne derlerse desin senin bunları yaşaman lazım demek.
Burada birçok insan tecrübesini yaşamış ve ona göre yorum yapıyor. Nişan atıldı ise neden anneler aranır ? Bir umut birlikte oluruz diye herhalde.Yanlış mesajı alıntılamışım. Başka bir üye tam bu dediğimi kastetmiş evet.
nişan atıldı bundan sonra da dönüşü çook zor artık. böyle gelecek zamanla alakalı kesin konuşunca geliyorlar bana. Aynen ablacım sen dedin diye kesin yaşayıp görücem.
Olaylar 1 günde olup bitti. Ailemin haberi bile yoktu tartıştığımızdan. Evet ayrıldık bitti fakat konuşulmamıştı. Nişanlım benim annemi aradı ben de Onun annesine mesaj attım. Olması gereken davranış biçimi de budur bence. Nezaketen mesaj attım. Hatam buysan bundan olsun utanır belkiKonu sahibi bu saatten sonra dönüşü çok zorsa ne diye eski kayinvalideni arıyorsun. Eski diyorum çünkü nişanı attın diye biliyorum.
E o zaman ne diye konu acip fikir soruyorsun ?Yanlış mesajı alıntılamışım. Başka bir üye tam bu dediğimi kastetmiş evet.
nişan atıldı bundan sonra da dönüşü çook zor artık. böyle gelecek zamanla alakalı kesin konuşunca geliyorlar bana. Aynen ablacım sen dedin diye kesin yaşayıp görücem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?