Boşverin eşiniz cevabını versin ama , sömürürken iyidi eşiniziMerhabalar . Eşim ailesinin maddi manevi her şeyini karşılıyor . Kaynımın borcu yüzünden kv evine haciz gelecekmiş . Kaynım onlarla birlikte yaşamıyor. E tabi ki borcuna sadık olmadığı için eşim ödemek zorunda kaldı babası da ödemedi. Her neyse ne kadar canım sıkılmış olsa da bu durumu tartışma konusu haline getirmedim . Sadece bunun son defa olduğunu artık yorulduğumu söyledim . Eşiminde bunu annesine ve kardeşine söylemesini istedim , söylemiş . Ve oy sabah saatlerinde whatsappa şunu atmış ;
Eskiden ne güzeldi evimiz evin tek söz sahibiydi babamız . Şimdi bize hükmediyor el kızları..
Çok komik gerçekten. İyilikten maraz doğar var yaBoşverin eşiniz cevabını versin ama , sömürürken iyidi eşinizi
Yalnız kayınco da ne pişkinmiş ha , eşiniz borcunu ödemiş, teşekkür edecegi yerde size laf sokma derdinde, iyilikten gerçekten maraz doğuyorÇok komik gerçekten. İyilikten maraz doğar var ya
Muhtemelen topu taca atmisesiniz gidip ailesine bunu kendi fikri gibi mi soyledi acaba yoksa “anne ben size yardim etmek isterim ama morm izin vermiyor gonlu olmuyor” diye topu size mi atti?
Laf sokan kayınvalidecigimYalnız kayınco da ne pişkinmiş ha , eşiniz borcunu ödemiş, teşekkür edecegi yerde size laf sokma derdinde, iyilikten gerçekten maraz doğuyor
Kaynananıza kibar bir dille oğlunu evlendirmeyip turşusunu kurmasını böylece onların her isteklerini karşılayıp diledikleri gibi sömüreceklerini söyleyin kendi kızı aynı durumda olsa ne olurdu bence çıngar çıkartın yoksa paranızla rezil olduğunuzla kalacaksınızMerhabalar . Eşim ailesinin maddi manevi her şeyini karşılıyor . Kaynımın borcu yüzünden kv evine haciz gelecekmiş . Kaynım onlarla birlikte yaşamıyor. E tabi ki borcuna sadık olmadığı için eşim ödemek zorunda kaldı babası da ödemedi. Her neyse ne kadar canım sıkılmış olsa da bu durumu tartışma konusu haline getirmedim . Sadece bunun son defa olduğunu artık yorulduğumu söyledim . Eşimin de bunu annesine ve kardeşine söylemesini istedim , söylemiş . Ve bu sabah saatlerinde kb whatsapptan şunu atmış duruma ;
Eskiden ne güzeldi evimiz evin tek söz sahibiydi babamız . Şimdi bize hükmediyor el kızları..
o zaman kayinvalide kendince iyi cevap vermis ama hajshajaha cok guldum ya hic utanmiyorlar da es dost gorur diyeMuhtemelen topu taca atmis
Kesinlikle haklısınızBorcunu kapatan oldukça yüzsüzleşmiş eşiniz kendi ailesi olduğunun farkına varmalı sömürülmek alışkanlık yapmış
Siz de bir durum paylasin, “eskiden ne guzeldi her ev kendinden sorumluydu. Simdi hic sorumlulugumuzda olmayan insanlarin hatalarini kendimizden odun vererek gidermeye calisiyoruz, sanki anne babalari bizizMerhabalar . Eşim ailesinin maddi manevi her şeyini karşılıyor . Kaynımın borcu yüzünden kv evine haciz gelecekmiş . Kaynım onlarla birlikte yaşamıyor. E tabi ki borcuna sadık olmadığı için eşim ödemek zorunda kaldı babası da ödemedi. Her neyse ne kadar canım sıkılmış olsa da bu durumu tartışma konusu haline getirmedim . Sadece bunun son defa olduğunu artık yorulduğumu söyledim . Eşimin de bunu annesine ve kardeşine söylemesini istedim , söylemiş . Ve bu sabah saatlerinde kb whatsapptan şunu atmış duruma ;
Daha fena kayınco olsa en azından genc cahil vs dersinizLaf sokan kayınvalidecigim
Sanmıyorum ama şöyle olmuş olabilir bende istemiyorum mormda istemiyor demiştir diye düşünüyorumesiniz gidip ailesine bunu kendi fikri gibi mi soyledi acaba yoksa “anne ben size yardim etmek isterim ama morm izin vermiyor gonlu olmuyor” diye topu size mi atti?
Yok valla pek utanacak tiplere benzemiyorlar. Ben olsam yukarda yazdigim cevabi yapistiririm boyle tiplereo zaman kayinvalide kendince iyi cevap vermis ama hajshajaha cok guldum ya hic utanmiyorlar da es dost gorur diye
Aynen öyle . 55 yaşında kadınDaha fena kayınco olsa en azından genc cahil vs dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?