Kv ,kayın, WhatsApp durumu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Morm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O zaman evlendirmeselerdi oğullarını… Kayınpedere bak ergen gibi atarlı durum atıyor

Durun durun eşim annesini aramış . Sen nasıl böyle şeyler atarsın falan demiş varsa birşey şöyle demiş yok demiş ne diyecekti sanki . Ay Allah'ım

Ayy utanacaklardı yerde bir de üste çıkıp laf mı sokuyorlar ben olsam bunun üstüne asla ödetmem , madem laf sokmayı biliyorlarsa borçlarını da ödemeyi öğrensinler bir zahmet

Kv ve oğluşu, hayatlarını kene gibi yaşamaktan utanmıyorlar demek ki.

Dilerim biter gider bu yardim faslı. Yoksa siz bitersiniz.

Elti ve kayın denen akrabalardan nefret ediyorum
ay bende nefret edicem sanırım eltim kocasıyla ilgili dert yanıyordu kavga etmişlerdi amaaan erkekler işte bizimkininde şu şu huyları var sanki farklılar mı minvalide sırf eltimin gazını almak için konuştum
tutmuş kocasına bizim hakkımızda araları kötü demiş kocasıda bugün kalkmış izmirden antebe gelmiş beni aradı ben antepdeyim geldim aranız bozukmuş diye ,hakemlik yapacakmış bize ,gelme diyemedim tabii acaba kocam mı birşey dedi haberim yok eminde olamadım ,kocamı aradım o da dediki sen eltinle konuşmuşsun ondanmış beni aradı abim şimdi dedi olay durduk yere bana döndü konunun bizle alakası bile yoktu birde... ki farzedekim kocamı çekiştireyim kaynım ne alaka geliyor ya

çok tuhaflar ,herkes yerini bilse keşke...

Ve bu sabah saatlerinde kb whatsapptan şunu atmış duruma ;
Eskiden ne güzeldi evimiz evin tek söz sahibiydi babamız . Şimdi bize hükmediyor el kızları..
Ahahhaha hem şok oldum hem güldüm. Ne yüzsüzlük Yarabbi.
Söz sahibi olmaya devam etmek istiyorsa ilk önce diger ogluna borcunu kapatmasını söyleyecek sonra topu size atabilir

Ayy utanacaklardı yerde bir de üste çıkıp laf mı sokuyorlar ben olsam bunun üstüne asla ödetmem , madem laf sokmayı biliyorlarsa borçlarını da ödemeyi öğrensinler bir zahmet
Haram zıkkım olsun. Ben özel hastaneye gidip aşılama yaptırıyorum sırf parayı gerekirse tüp bebek için ayırıyorum . O kadar sinirliyim ki

Hazır gelmişken esas sizin arayı yapalım deseydin

Babası ödemediğine göre yine El kızı (k.valide oluyor)kocişine ödetmemiş olmuyor mu?merak etmeyin yerimizi biliyoruz El kızıyız,itirazı olan oğlunu yanına alsın

Ahahhaha hem şok oldum hem güldüm. Ne yüzsüzlük Yarabbi.
Söz sahibi olmaya devam etmek istiyorsa ilk önce diger ogluna borcunu kapatmasını söyleyecek sonra topu size atabilir
Allah ım aklıma mukayyet olsun dua edin Allah aşkına

Haram zıkkım olsun. Ben özel hastaneye gidip aşılama yaptırıyorum sırf parayı gerekirse tüp bebek için ayırıyorum . O kadar sinirliyim ki
Bakın hastalık olur amenna ama ben olsam bu laf sokma olayından sonra eşimle konuşur o yardımı yaptırmazdım.

Biz çocuğumuz kendi istemezse elindeki oyuncağı başka çocuğa verdirtmiyoruz bir önceki jenerasyon bir çocuğunun çalışıp kazandığını tek sözüyle diğerine verdirebiliyor. Benim burda okuduğum bu tarz konuların tamamı aynı. Eşiniz neden demiyor “ baba ben neden kardeşimin borcunu ödeyeyim bu onun sorumluluğu” diye. Ayrıca durumu kim attı anlayamadım ama ne kadar çiğ bir hareket . El kızıymış, farkında değiller heralde artık eşinizin ailesi sizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…