O zaman evlendirmeselerdi oğullarını… Kayınpedere bak ergen gibi atarlı durum atıyorMerhabalar . Eşim ailesinin maddi manevi her şeyini karşılıyor . Kaynımın borcu yüzünden kv evine haciz gelecekmiş . Kaynım onlarla birlikte yaşamıyor. E tabi ki borcuna sadık olmadığı için eşim ödemek zorunda kaldı babası da ödemedi. Her neyse ne kadar canım sıkılmış olsa da bu durumu tartışma konusu haline getirmedim . Sadece bunun son defa olduğunu artık yorulduğumu söyledim . Eşimin de bunu annesine ve kardeşine söylemesini istedim , söylemiş . Ve bu sabah saatlerinde kb whatsapptan şunu atmış duruma ;
Eskiden ne güzeldi evimiz evin tek söz sahibiydi babamız . Şimdi bize hükmediyor el kızları..
Kayınvalide atmışO zaman evlendirmeselerdi oğullarını… Kayınpedere bak ergen gibi atarlı durum atıyor
ay bende nefret edicem sanırımElti ve kayın denen akrabalardan nefret ediyorum
Ahahhaha hem şok oldum hem güldüm. Ne yüzsüzlük Yarabbi.Ve bu sabah saatlerinde kb whatsapptan şunu atmış duruma ;
Eskiden ne güzeldi evimiz evin tek söz sahibiydi babamız . Şimdi bize hükmediyor el kızları..
Haram zıkkım olsun. Ben özel hastaneye gidip aşılama yaptırıyorum sırf parayı gerekirse tüp bebek için ayırıyorum . O kadar sinirliyim kiAyy utanacaklardı yerde bir de üste çıkıp laf mı sokuyorlar ben olsam bunun üstüne asla ödetmem , madem laf sokmayı biliyorlarsa borçlarını da ödemeyi öğrensinler bir zahmet
Hazır gelmişken esas sizin arayı yapalım deseydinay bende nefret edicem sanırımeltim kocasıyla ilgili dert yanıyordu kavga etmişlerdi amaaan erkekler işte bizimkininde şu şu huyları var sanki farklılar mı minvalide sırf eltimin gazını almak için konuştum
tutmuş kocasına bizim hakkımızda araları kötü demiş kocasıda bugün kalkmış izmirden antebe gelmiş beni aradıben antepdeyim geldim aranız bozukmuş diye ,hakemlik yapacakmış bize ,gelme diyemedim tabii acaba kocam mı birşey dedi haberim yok eminde olamadım ,kocamı aradım o da dediki sen eltinle konuşmuşsun ondanmış beni aradı abim şimdi dedi olay durduk yere bana döndü konunun bizle alakası bile yoktu birde... ki farzedekim kocamı çekiştireyim kaynım ne alaka geliyor ya
çok tuhaflar ,herkes yerini bilse keşke...
Babası ödemediğine göre yine El kızı (k.valide oluyor)kocişine ödetmemiş olmuyor mu?merak etmeyin yerimizi biliyoruz El kızıyız,itirazı olan oğlunu yanına alsınMerhabalar . Eşim ailesinin maddi manevi her şeyini karşılıyor . Kaynımın borcu yüzünden kv evine haciz gelecekmiş . Kaynım onlarla birlikte yaşamıyor. E tabi ki borcuna sadık olmadığı için eşim ödemek zorunda kaldı babası da ödemedi. Her neyse ne kadar canım sıkılmış olsa da bu durumu tartışma konusu haline getirmedim . Sadece bunun son defa olduğunu artık yorulduğumu söyledim . Eşimin de bunu annesine ve kardeşine söylemesini istedim , söylemiş . Ve bu sabah saatlerinde kb whatsapptan şunu atmış duruma ;
Allah ım aklıma mukayyet olsun dua edin Allah aşkınaAhahhaha hem şok oldum hem güldüm. Ne yüzsüzlük Yarabbi.
Söz sahibi olmaya devam etmek istiyorsa ilk önce diger ogluna borcunu kapatmasını söyleyecek sonra topu size atabilir
Bakın hastalık olur amenna ama ben olsam bu laf sokma olayından sonra eşimle konuşur o yardımı yaptırmazdım.Haram zıkkım olsun. Ben özel hastaneye gidip aşılama yaptırıyorum sırf parayı gerekirse tüp bebek için ayırıyorum . O kadar sinirliyim ki
Şaka gibi ya. Onlara hiçbir kötülüğüm dokunmadı halbukiYuh çok fena laf sokmuş ama ya
Ben sessiz kalamazdim,içimde kalır bu laf benim.
ayy bayıldım bu lafa çok mantıklı aynen böyle dicem kesinlikleHazır gelmişken esas sizin arayı yapalım deseydin
Artık ödedi. Bu saatten sonra ailesi ile görüşmeyecegim.Bakın hastalık olur amenna ama ben olsam bu laf sokma olayından sonra eşimle konuşur o yardımı yaptırmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?