• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV-KPin bu hareketlerini hazmedemiyorum! Aklıma geldikçe sinirleniyorum!

• Konu Sahibi Konu Sahibi fyz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Düğün- nişan -isteme hemen hemen her bayanın içinde kalan, yanlış yapılan, olmaması gereken , söylenmemesi gereken bir sürü şeyler oluyor. Birebir aynı şeyler yaşanmasa da benzer şeyler yaşanıyor. Evlenirken kafana takmıyorsun, taksanda aman kötülük olmasın deyip susuyorsun ; ama etrafında olan kızlara yapılanları gördükçe, sana yapılanları düşündükçe çok üzülüyorsun başlıyorsun kafanda kurmaya; ama olan sadece sana ve eşine oluyor, başkalarının gram umrunda olmuyorsun, düşüne düşüne kendini hasta ediyosun, insanın kafasına takmamak bazen elinde olmuyor ; ama düşünmemeye çalış, herkese değeri kadar değer ver öyle davran kendini yıpratma, zaman geçtikçe zaten her şey daha da rayına oturacaktır, kafana takmamaya alışacaksındır, değer mi hiç genç yaşta bunları yaşamaya bir an önce silkelen kendine gel. Yuvanı huzurlu mutlu tutmaya bak, başka şeyleri düşünmemeye çalış. Sadece Allah’a sığın.

Son düzenleme:
bence insan söyleyemediği şeyler için başta kendisine kızıyor. aslında kızgınlığın kendine değil mi?. neden şu şu olaylar olurken gereken cevabı veremedim. gibi şeyler için üzülüyorsun...

geçmişi unutmaya çalış. olan olmuş... eşinde zaten farkındadır. dillendiripte üzme.. bundan sonrası içinde hak edene hak ettiği gibi cevabını verirsin. geçmiş artık geçmişte kaldı. sadece bu gün için onlardan ders al.

Çok ufak tefek şeyleri kendinize dert etmişsiniz açıkcası. Daha büyük problemler çıktığında neler düşüneceksiniz merak ettim?

Bu saydıklarınızı hemen hemen herkes yaşamıştır.. O süreçte evlenen çift ile ailelerin hisleri düşünceleri heyacanları aynı olmuyor. Buda çok normal.

Şahsen ben nişamda kına gecemde ve nikahımda görümcelerimin benle gelmesini istemedim. Tüm alışverişlerimizide eşimle yaptık, kimseyi karıştırmadım. Onlarda bana içerlemişler midir acaba =)

Size tavsiyem böyle şeylerle kendinizi mutsuz etmeyin.

aynısını ben de yaşadım, üstelik eşim neden kırıldığımı anlamıyor hani gelin alma olmasa ne olurdu diyor hala.
ama evliliğim çok iyi çok şükür ben de buna tutunuyorum. ya düğünüm/nişanım rüya gibi olup ben sonradan mutsuz olsaydım? üstelik hala ailem beni üzüyor sen onla BUNA RAĞMEN EVLENDIN diye !!! kimse bu kız şimdi mutlu mu diye sormuyor?

şeytan aklını kurcalamsın. allaha havale et

Evet arkadaşlar biliyorum, bunlar aslında çok küçük, basit, herkesin yaşadığı şeyler. Ama beni haaala sinir eden kendimi salak yerine koydurup zamanında birşey dememiş olmak! Kendimi kullandırmak! Bohça mı, o da ne? tavrını takındıktan bir süre sonra iğneli oya görüp, aa bunlar bohçada çok güzel olur diyen bir insana öylece bakakalmak! Kınamda oturup bir kenarda hiçbişeyle ilgilenmeyen insan, daha 3-4hafta önce konusu geçince "senin kınanda ne çok oynadım ya, ilk defa okadar oynadım" deyince hayretle bakakalıp bişey diyememek beni asıl sinirlendiren. Bir de daha kötüsü ben değer görmedim ama değer verdim, tepeme çıkardım! Art niyet aramadım çünkü yaptıklarında o zamanlar. Şimdide tepemden indiremiyorum. Daha 1aylık evliydik gelip 10gün kaldılar düşünün. Daha o zamandan tepki vermediğim için şimdi her gelişlerinde(öyle o kadar seyrek değil) 10günden aşağı kalmıyorlar. Üstelik görümcemde var bu şehirde, ama bende 10gün, onda 2gün kalıp gidiyorlar. Çoook rahat burada, ne değer verdinki ne yaptınki sahipleniyorsun herşeyi diyesi geliyor insanın! Benim paramla(biriktiridiğim+nişan takıları vs) alınan ve benim üzerime olan arabaya bir kuruluşu var oğlumun arabası diye görmeniz lazım. Ben bu hareketlerle başedememekten dertliyim, kısacası sinek küçük ama mide bulandırıyor!

Son düzenleme:
biz kadınlar kadar kindar var mı acaba . onu yapmamışlar bunu yapmamışlar . karışsalardı çok karıştılor off burda bu konular çok sıktı artık. yapmadıysa yapmadı . kendinize bi uğraş bulun bunları düşünüpp düşünüp hasta olursunuz . zamanında cevabını verecektin.
kendi annemiz babamız yapmasa türlü bahane bulursunuz biricik annem biricik babam olur. lütfen eşlerinizin anne babasına da gereksiz kinlerinizi bırakın önünüze bakın :72:

o kadar mesaja genel cevap verdim ama buna özel cevap vermek isterdim, ben haklıdan yanayım. Eğri otur, doğru konuş şeklinde... Ve inanın kendi annem babam yapmasa çok daha rahat tepki verirdim. Onlara kızdığımda çok daha rahat söylerdim, bahane bulmak yerine. Ama eşimin anne babası olduğu için böyle davrandıkları ve ben gereken karşılığı vermediğim için benim o kişilere kinim. Tam tersi onlar gelin diye düşünüp ona göre davranıyorlar belki de? Herşeyi o kadar bilip kendilerine gelince uygulayıp bana gelince birden unutmaları yada önemsememeleri bu yüzdendir belki de?

İnan senin yaşadıklarının kat kat kat fazlasını yaşadım.

-Çocuğum oldu hiç birinden 1 çorap dahi görmedim(aynısını yaptım)
-Daha benim düğün aşamalarımda eşime uyku seti ve battaniye aldırılmış(peluş) görmüştüm bi ara 2 tane aldırılmış biride kardeşinin olur denmiş evime hiç gelmedi onlar 4ünüde eltime verdi evinde gördüm.
-Bohça yaptım benden sonra eltim evlendi o da yapmış bana yapmadı (bilerek kasti beni kayırdı) umrumda bile olmadı
-Evimde hır gür çıkarıldı eşimle aramız bozmak için güldüm arkalarından kestim selamı sabahı.
-Ben evlenirken bizde damatlığı gelin tarafı alır dendi bize aldırttılar eltimin düğününde damatlığıda kendileri aldı nişanıda kendileri yaptı kınayıda kendileri yaptı.-

bla bla bla say say say bitmezki

Hepsini söyledim

Eşşek olunca semer vuran çok oluyo..

İçine atmıcaksın söyliceksin sonrada görüşmeyi kesiceksin.

Çünkü bilerek yapıyolar,amaçları huzursuzluk çıkarmak, "bak biz seni istemiyoruz sana kötü davranıyoruz, gördüğün gibi bunuda alenen yapıyoruz çünkü seni sevmiyoruz" deme biçiminin görsel versiyonu.

Hııı kafana takarsan panik atak olursun rahat ol derin bi nefes al arkadaşlarına yönel,çık gez dolaş,evde oturup kurma çünkü açıkcasını sana yukarda belirttim amaçları açık.

Oltaya gelme derim.

Son düzenleme:

-Daha benim düğün aşamalarımda eşime uyku seti ve battaniye aldırılmış(peluş) görmüştüm bi ara 2 tane aldırılmış biride kardeşinin olur denmiş evime hiç gelmedi onlar 4ünüde eltime verdi evinde gördüm.
-Bohça yaptım benden sonra eltim evlendi o da yapmış bana yapmadı (bilerek kasti beni kayırdı) umrumda bile olmadı
-Evimde hır gür çıkarıldı eşimle aramız bozmak için güldüm arkalarından kestim selamı sabahı.
-Ben evlenirken bizde damatlığı gelin tarafı alır dendi bize aldırttılar eltimin düğününde damatlığıda kendileri aldı nişanıda kendileri yaptı kınayıda kendileri yaptı.-
Hepsini söyledim
Çünkü bilerek yapıyolar,amaçları huzursuzluk çıkarmak, "bak biz seni istemiyoruz sana kötü davranıyoruz, gördüğün gibi bunuda alenen yapıyoruz çünkü seni sevmiyoruz" deme biçiminin görsel versiyonu.
Hııı kafana takarsan panik atak olursun rahat ol derin bi nefes al arkadaşlarına yönel,çık gez dolaş,evde oturup kurma çünkü açıkcasını sana yukarda belirttim amaçları açık.
Oltaya gelme derim.

"Eşek olunca semer vuran çok olur." Bu söz yeterli aslında özetlemeye. Sesini çıkarmadıkça daha da tepene binerler işte böyle. İstemede eşimin giyeceği gömleği ben ütüledim lafını etmedim, o zaman 1-2laf söyleseydim istemede yaptıklarına, nişanda-kınada-düğünde diye devamı bu şekilde gelmezdi. Ama eşek olduk,sustuk... Çocuğum olunca da kadın açık açık söylüyor "hediye beklemeyin, hiçbir toruna almadık şimdi sizinkine alırsak olmaz" diyor. Ne dersin böylesine, hediyesine muhtaçmısın hayır ama görgüdür bu görgü!

"Eşek olunca semer vuran çok olur." Bu söz yeterli aslında özetlemeye. Sesini çıkarmadıkça daha da tepene binerler işte böyle. İstemede eşimin giyeceği gömleği ben ütüledim lafını etmedim, o zaman 1-2laf söyleseydim istemede yaptıklarına, nişanda-kınada-düğünde diye devamı bu şekilde gelmezdi. Ama eşek olduk,sustuk... Çocuğum olunca da kadın açık açık söylüyor "hediye beklemeyin, hiçbir toruna almadık şimdi sizinkine alırsak olmaz" diyor. Ne dersin böylesine, hediyesine muhtaçmısın hayır ama görgüdür bu görgü!

Sana sonuna kadar katılıyorum hep biz sessiz kaldığımızdan kaybettik.
Aman huzursuzluk çıkmasın, aman 2.3. kişiler ne karışcak ki?,aman hanım hanımcık olalım,aman büyüğümüzdür der alttan alalım,aman aman aman amannnnnnnnnn beeee yeterrrrr yürüyün gidin sizinle mi uğraşıcam beee diyemediğimizden yaşıyoruz zaten biz bunları.

Keşke başında deseymişizde yaşamasaymışız yada 1 defa hır gür çıksaymışda kurtulsaymışız bu "keşke"lerin gözü körr olsun boynu altında kalsın.

Son düzenleme:
Sana sonuna kadar katılıyorum hep biz sessiz kaldığımızdan kaybettik.
Aman huzursuzluk çıkmasın, aman 2.3. kişiler ne karışcak ki?,aman hanım hanımcık olalım,aman büyüğümüzdür der alttan alalım,aman aman aman amannnnnnnnnn beeee yeterrrrr yürüyün gidin sizinle mi uğraşıcam beee diyemediğimizden yaşıyoruz zaten biz bunları.
Keşke başında deseymişizde yaşamasaymışız yada 1 defa hır gür çıksaymışda kurtulsaymışız bu "keşke"lerin gözü körr olsun boynu altında kalsın.

Bundan sonra inşallah! Artık o rahatlığı mumla arasınlar, biz ne yaptık da bu kıza noldu desinler! Ama yoook, umudum yok, yüzsüz insan aynı şekilde davranır senin tavrını bile takmaz. Yine de denemekt fayda var.

Evet arkadaşlar biliyorum, bunlar aslında çok küçük, basit, herkesin yaşadığı şeyler. Ama beni haaala sinir eden kendimi salak yerine koydurup zamanında birşey dememiş olmak! Kendimi kullandırmak! Bohça mı, o da ne? tavrını takındıktan bir süre sonra iğneli oya görüp, aa bunlar bohçada çok güzel olur diyen bir insana öylece bakakalmak! Kınamda oturup bir kenarda hiçbişeyle ilgilenmeyen insan, daha 3-4hafta önce konusu geçince "senin kınanda ne çok oynadım ya, ilk defa okadar oynadım" deyince hayretle bakakalıp bişey diyememek beni asıl sinirlendiren. Bir de daha kötüsü ben değer görmedim ama değer verdim, tepeme çıkardım! Art niyet aramadım çünkü yaptıklarında o zamanlar. Şimdide tepemden indiremiyorum. Daha 1aylık evliydik gelip 10gün kaldılar düşünün. Daha o zamandan tepki vermediğim için şimdi her gelişlerinde(öyle o kadar seyrek değil) 10günden aşağı kalmıyorlar. Üstelik görümcemde var bu şehirde, ama bende 10gün, onda 2gün kalıp gidiyorlar. Çoook rahat burada, ne değer verdinki ne yaptınki sahipleniyorsun herşeyi diyesi geliyor insanın! Benim paramla(biriktiridiğim+nişan takıları vs) alınan ve benim üzerime olan arabaya bir kuruluşu var oğlumun arabası diye görmeniz lazım. Ben bu hareketlerle başedememekten dertliyim, kısacası sinek küçük ama mide bulandırıyor!

fyz başedecek bi durum yok, aslında bunu farketsen hayatını kolaylastırırsın. O arabaya kurulduğunda sen de icinde gül. Yani sen onlarla oyna olsun bitsin.

fyz başedecek bi durum yok, aslında bunu farketsen hayatını kolaylastırırsın. O arabaya kurulduğunda sen de icinde gül. Yani sen onlarla oyna olsun bitsin.

Haklısınız, ya hiiiç takmamalı ya da onlar yüzsüzse ben daha da yüzsüz olmalıyım, herkese anladığı dilden... Ah rahat bir insan olsaydım yada oyuncu bir yapım olsaydı zaten halletmiştim buraya yazdıklarımı çoktan:)

Hepsini söyledim

Oltaya gelme derim.)

bişeyler sorucaktım ama arkadaşın konusu diye vazgeçtim.
arkadaşın dediği gibi eşek olursan semer vuran çok olur.

Son düzenleme:
Sorabilirsiniz, benim için sorun değil kimin konusu olursa olsun, konu ne olursa olsun mesele fikir alışverişi ne de olsa...

t.ederim anlayışınızdan dolayı önemli bişey değildi zaten. başımıza gelen olaylara bizler doğru karar veremiyor olabiliyoruz; ama uzaktan bakan insanlar daha doğru tarafsız yorum yapabiliyor, o nedenle burada konularımıza cevap buluyoruz. Allah'ım herkesin hakkında hayırlısını versin.

t.ederim anlayışınızdan dolayı önemli bişey değildi zaten. başımıza gelen olaylara bizler doğru karar veremiyor olabiliyoruz; ama uzaktan bakan insanlar daha doğru tarafsız yorum yapabiliyor, o nedenle burada konularımıza cevap buluyoruz. Allah'ım herkesin hakkında hayırlısını versin.

hem fikir verme açısından hem de beterin beteri varmış diye anlatılanlardan ders çıkarma açısından iyi oluyor kesinlikle burada konu açmak-konuları okumak. Bazen öyle oluyorki yapılan hareketleri görünce-duyunca "benzerini KKda okumuştum, biri konu açmıştı, sonu şöyle olmuştu." diye fikir yürütebiliyoruz. Bu yüzden seviyorum KK yı:)

canım benım okurken okadar tanıdık geldıkı yazdıkların.suan aynı seylerı yasayan bırı olarak sana tek soyleyebılecegım sey su.Boyle ınsanlar ne yazkki evet var.cocuklarını dogururken iyi guzel ama sonra onları sanki bir esyaymıs gıbı bır koseye atmaları hc bsye ellerını surmemelerı gercekten yazık derecesınde bir ayıp.Biizim 5 yıllık bır ılıskımız var.asker bekledım + 3 yıl bekledım.farklı sehırlerdeyız.. hersey hep sıkıntılıydı ama ben genede terbıyemden ödün vermedim olmaz okdar dedım duzelırler dedım.ama oyle olmuyormus ASLA! ama ASLA! ıstemeye gelıceklerdı vazgectıler. nedeni: babasının bıze yıllardır oturmak ıcın ( tapusu falan deıl yani bı surelıgıne otrmak) verıcem dedıgı evı degılde bodrum katındaki evi kendı paranızla yaptırın anca orayı verırım orda oturabılırsnız demesi.5 bın tl ye dugun paketi olan o esyları bıle yarısını ogluna odetmesı.( evlerı arabaları emeklı maasları var durumları kotu deıl keske oyle olsaydı en azından oyle der gecersın.. ) bızde bunları kabul etmeyınce babası ozmn kapı orda kendın blırsın dıyıp cocugunu evden kovması.. artık bız kendımı herseyı ypıcaz ve en azından huzurlu olucaz.ıkı gun snra aldıgı 2 kurus seyın bıle lafını yapcak ınsanların ne dugunume gelmesını ısterım nede bsylerını.Hayat boyle bırseymıs ıste bende yeni yeni anladım...

Şükretmek lazım.kendi ailenden gormedıgın seylerı boyle baskasında gorunce ınsan şoka giriyor.Seni o yuzden cok ıyı anlıyorum.bundan snra sakın sessz kalma.2 nzde calısıyorsanız hele hıc dusunmeyın.calısır herseyı yaparsınız kmseye muhtac olmayın.Gun gelır devran doner.... sıkma canını o yuzden canım benım.

canım benım okurken okadar tanıdık geldıkı yazdıkların.suan aynı seylerı yasayan bırı olarak sana tek soyleyebılecegım sey su.Boyle ınsanlar ne yazkki evet var.cocuklarını dogururken iyi guzel ama sonra onları sanki bir esyaymıs gıbı bır koseye atmaları hc bsye ellerını surmemelerı gercekten yazık derecesınde bir ayıp.Biizim 5 yıllık bır ılıskımız var.asker bekledım + 3 yıl bekledım.farklı sehırlerdeyız.. hersey hep sıkıntılıydı ama ben genede terbıyemden ödün vermedim olmaz okdar dedım duzelırler dedım.ama oyle olmuyormus ASLA! ama ASLA! ıstemeye gelıceklerdı vazgectıler. nedeni: babasının bıze yıllardır oturmak ıcın ( tapusu falan deıl yani bı surelıgıne otrmak) verıcem dedıgı evı degılde bodrum katındaki evi kendı paranızla yaptırın anca orayı verırım orda oturabılırsnız demesi.5 bın tl ye dugun paketi olan o esyları bıle yarısını ogluna odetmesı.( evlerı arabaları emeklı maasları var durumları kotu deıl keske oyle olsaydı en azından oyle der gecersın.. ) bızde bunları kabul etmeyınce babası ozmn kapı orda kendın blırsın dıyıp cocugunu evden kovması.. artık bız kendımı herseyı ypıcaz ve en azından huzurlu olucaz.ıkı gun snra aldıgı 2 kurus seyın bıle lafını yapcak ınsanların ne dugunume gelmesını ısterım nede bsylerını.Hayat boyle bırseymıs ıste bende yeni yeni anladım...

Şükretmek lazım.kendi ailenden gormedıgın seylerı boyle baskasında gorunce ınsan şoka giriyor.Seni o yuzden cok ıyı anlıyorum.bundan snra sakın sessz kalma.2 nzde calısıyorsanız hele hıc dusunmeyın.calısır herseyı yaparsınız kmseye muhtac olmayın.Gun gelır devran doner.... sıkma canını o yuzden canım benım.

Haklısınız, görmediklerini görüyor, duymadıklarını duyuyor insan. Ben bundan sonrası için susmam da bizimkiler tehlikeli cinsten. Yüze gülüp arkandan iş çevirirler, aslında hiç değer vermeyip sana gelince kızıııım, yavruuum yaparlar. Böyle oluncada sesimi çıkaracak olsam bile "sen yanlış anlamışsın, yok biz gerçekten bilmiyorduk." vıdı vıdı. Misal beyaz eşyalarımda istediğimi aldırmadılar. İstediğim marka bambaşkaydı sırf ucuz diye başka birşey aldım. Sonra daha 1 aylık evliyken onlar bizde kaldığı sırada bozuldu bulaşık mak.m, tam ertesi günde buzdolabından sesler gelmeye başladı. Sinirlendim çarptım kapağını "ucuz diye alırsan böyle olur işte" dedim kendi kendime. KV yanımdaydı hemen "Ee ama kızım sen istedin bu markayı biz karışmadık ki! Hem ucuz değil di ki!" diyor. Ya sabııır. Neyle kıyaslayarak ucuz değildi diyor biliyormusunuz? Spot eşyalarla:) Hani kullanılmış yada defolu olduğu için ayrı satılanlara göre pahalıydı evet:) Bir de ben istemişim bu markayı,eşyaları düşün:) O yüzden ne dersen lafı çeviriyorlar anında. Yapcak bişey? Takmamak, onu da becerebilsem...

senı cok ama cok ıyı anlıyorum.Kmse yasadıgı standarttan cok ama cok kotu bır standarta dusmek ıstemez.Emınımkı senn ıstedıgınde normal bır aıle ıcın cok bsy deıldır.ama o normal bı aıle bıle olamadıgı ıcın herseyı cok gorurler sana.bende senın gıbı herseyden vazgecerım en ucuzunu alırım yetrkı mutlu olayım dıyordum.ama artık ona bıle gerek kalmadı.babası cocugunu evden kovdu resmen.bızım ıcın daha hayırlı.keske sızınde sızı sureklı rhtsız etmeyen bı aılesı olsa.ben smdı bana okdar denılen laftan snra ıstermıyım onların bsyını? ypsa bıle lafını eder.ben calısır yaparım herseyımı.Ve allah da bır gun cıkarır bunun acısını cok ıyı blıyorum.Ahımda buyuk.sende takmamaya calıs.boyle ınsanlar oldukca yuzsuzdur.ısıne gelınce oyle ısıne gelınce boyle olurlar.sende onlarla bı nevi dalga gec.ıstedıklerını verme onlara.zmanla daha da guclu oluyor ınsan ınan.keske hayatınızdan tumuyle cıkarabılsenız... gercı az once okudum sende okudun o konuyu hatta .)) cocuk oluncada kapılara dayanıyorlar saka gıbı.nasıl bir midedir bu ben anlamadım ..

Haklısınız, görmediklerini görüyor, duymadıklarını duyuyor insan. Ben bundan sonrası için susmam da bizimkiler tehlikeli cinsten. Yüze gülüp arkandan iş çevirirler, aslında hiç değer vermeyip sana gelince kızıııım, yavruuum yaparlar. Böyle oluncada sesimi çıkaracak olsam bile "sen yanlış anlamışsın, yok biz gerçekten bilmiyorduk." vıdı vıdı. Misal beyaz eşyalarımda istediğimi aldırmadılar. İstediğim marka bambaşkaydı sırf ucuz diye başka birşey aldım. Sonra daha 1 aylık evliyken onlar bizde kaldığı sırada bozuldu bulaşık mak.m, tam ertesi günde buzdolabından sesler gelmeye başladı. Sinirlendim çarptım kapağını "ucuz diye alırsan böyle olur işte" dedim kendi kendime. KV yanımdaydı hemen "Ee ama kızım sen istedin bu markayı biz karışmadık ki! Hem ucuz değil di ki!" diyor. Ya sabııır. Neyle kıyaslayarak ucuz değildi diyor biliyormusunuz? Spot eşyalarla:) Hani kullanılmış yada defolu olduğu için ayrı satılanlara göre pahalıydı evet:) Bir de ben istemişim bu markayı,eşyaları düşün:) O yüzden ne dersen lafı çeviriyorlar anında. Yapcak bişey? Takmamak, onu da becerebilsem...

qizem7 aynen öyle, şimdi uzak dursam çocuk olunca eminim gelir gitmezler! Çocuk olmadan da eşim askere gitmedi daha, kesin eşim askere gidince onu uğurlama bahanesiyle gelip yakamdan düşmeyecekler. Bahaneleri de "yalnız kalmasın diye gelinin yanındayız işte." olacak. Bir de iyilik yapıyor gibi görünecekler yani:) Çocuk olunca desen yine aynı yardıma diye gelip kendilerine baktırırlar. İnan 10gün kv, kp e hizmet edip yanlarında rahat oturup kalkamamaktansa yalnız çocuk bakmaya 10 kere razıyım. İşte o zamanlar gelince nasıl uzak tutarım-tutarız bilmem... Hoş uzak kalsınlarda istemem torununu, oğlunu görecek sevecek tabii ama gelini aptal yerine koymadan! Tadında bırakarak!

Back
X