- Konu Sahibi ozlemeymenn
-
ayy niye bu kadar sinirlenişyorsunuzzz.kimse kreşlere kötü demiyorki hayırdır siz kreş sahibimisniz:))))
çok alemsiniz yaa.
Ebru bildiğim kadarıyla hem anne hem baba olan annelerden, feyz aldığım bir o var bir pelin bir de gelen kutusu,hata payı bırakacaklarını sanmıyorum çocukları konusunda
Kimse çocuğunu eti senin kemiği benim diye izbe yerlere emanet etmez
Ne kadar yanlış bir genelleme yapmışsınız. Herhalde siz de 2 ya da 3 tane en ucuz kreşi gezdiniz.
Zira ben de ÖZEL kreşe gönderdim 2 çocuğumu da, ikisi de çocuklarımın ikinci evi, öğretmenleri ikinci anneleri gibiydi.
Karşınızdaki kişiyi bu kadar küçümsemeniz çok terbiyesizce. O yorumu yazan üyeyi (siz hariç) herkes tanır ki ne kadar hassas bir anne olduğunu biliriz. Herhangi bir şeyin gözünü boyamasına izin vermeyecek kadar akıllıdır.
Bakın hanımefendi siz benim yazdıklarımı tam okumamişsiniz sanırım. Alintiladiginiz yerin hemen altına iyi bir kreşe denk gelmiş olabilecegini de yazdım. Ayrıca kendisi beni alintilayip iyi kres secmedigimi söyleyerek genel yorumdan kişisel yoruma girmiş. Bunun uzerine yorum yaptim ben.Siz de terbiyesiz bulmuşsunuz beni. Hayretler içindeyim.Ne kadar yanlış bir genelleme yapmışsınız. Herhalde siz de 2 ya da 3 tane en ucuz kreşi gezdiniz.
Zira ben de ÖZEL kreşe gönderdim 2 çocuğumu da, ikisi de çocuklarımın ikinci evi, öğretmenleri ikinci anneleri gibiydi.
Karşınızdaki kişiyi bu kadar küçümsemeniz çok terbiyesizce. O yorumu yazan üyeyi (siz hariç) herkes tanır ki ne kadar hassas bir anne olduğunu biliriz. Herhangi bir şeyin gözünü boyamasına izin vermeyecek kadar akıllıdır.
Bakın çoğumuz anneyi ve duygusaliz cocuklarimiz konusunda. 2 yaşındaki bir çocuk bir kağıda ne çizebilir ya da ne gibi bir resim yapabilir çok yetenekli değilse. Kreslerin bu gibi faaliyetlerini sonradan sergi ya da dosya şeklinde vermeleri, ya da çocuk eve gelirken yanında getirmeleri çoğu kres için "bakın çocuğunuza ilgilendik bugun" demenin subliminal mesajı olarak görüyorum ben. Bu benim görüşüm. Göz boyama kelimesini asla bir küçümseme olarak kullanmadım. Çünkü bende anneyim ve böyle çocuk temalı şeylere hassasim. Bu yonumuzun de kullanılmaya açık olduğunu düşünüyorum.Vermelerinde ne gibi bir sakınca var,bu göz boyayacak birsey değil ki, anne bunları saklar ya da evine asar ilerde de çocuğuna gösterir,çocuğun orda boya badana yapması kötü birsey mi ki
Bakın çoğumuz anneyi ve duygusaliz cocuklarimiz konusunda. 2 yaşındaki bir çocuk bir kağıda ne çizebilir ya da ne gibi bir resim yapabilir çok yetenekli değilse. Kreslerin bu gibi faaliyetlerini sonradan sergi ya da dosya şeklinde vermeleri, ya da çocuk eve gelirken yanında getirmeleri çoğu kres için "bakın çocuğunuza ilgilendik bugun" demenin subliminal mesajı olarak görüyorum ben. Bu benim görüşüm. Göz boyama kelimesini asla bir küçümseme olarak kullanmadım. Çünkü bende anneyim ve böyle çocuk temalı şeylere hassasim. Bu yonumuzun de kullanılmaya açık olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca gerçekten de çok alindım ve üzüldüm. Terbiyesizmişim, ucuuzcumuşum. Böyle mi olmaliydi.
Bakın çoğumuz anneyi ve duygusaliz cocuklarimiz konusunda. 2 yaşındaki bir çocuk bir kağıda ne çizebilir ya da ne gibi bir resim yapabilir çok yetenekli değilse. Kreslerin bu gibi faaliyetlerini sonradan sergi ya da dosya şeklinde vermeleri, ya da çocuk eve gelirken yanında getirmeleri çoğu kres için "bakın çocuğunuza ilgilendik bugun" demenin subliminal mesajı olarak görüyorum ben. Bu benim görüşüm. Göz boyama kelimesini asla bir küçümseme olarak kullanmadım. Çünkü bende anneyim ve böyle çocuk temalı şeylere hassasim. Bu yonumuzun de kullanılmaya açık olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca gerçekten de çok alindım ve üzüldüm. Terbiyesizmişim, ucuuzcumuşum. Böyle mi olmaliydi.
tüm söylediklerine katılıyorum benim kayınvalidemde öyle çocuk oyalansında nasıl olursa olsun mantığında
Sizin tecrübeleriniz varsa bizim de var..
Demek ki iyi bir kreşe göndermemişsiniz..
Ben kimse hakkında alintilayarak yorum yapmadım kendi fikrimi ve tecrübelerimi yazdım konu sahibine.
Sizin gibi dusunmeyenleri ucuzcu, iyi seçimler yapamayan kişi gibi algilatma çabası sizlerin.
Alintiladigim kısım sonrası yazdım göz boyama durumlarını kreslerin. Çünkü genelden cikaeak ozel bir yorumda bulunmuş hanimefendi benim için.
Eminim hepimiz çocuklarimiz için en iyisini isteriz. Ama şunu da öğretmek gerek. Senden farklı dusunenlere saygılı olmak.
Ben sizi kıracak bir kelime kullandiysam ozur dilerim. Eminim cocuklariniz için en iyisini istediğinizi.Siz böyle önyargılı suçlarken sizinle konuşulmayacağını öğrendim..
Algılatma gibi bir çabam mümkün değil olamaz..
İnsanlar karşı fikirlerini söylerken alıntı yapabilirler..
Saygıyı da çok iyi bilirim ve gayet de saygılıyımdır..
Saygı öğretilmez..
Örnek olunur..
Son yazışımın sebebi alınmanız ve incinmeniz nedeniyleydi..
Size değli kurduğunuz cümlelere tepkim olduğunu anlatmak içindi
Konunun polemiğe girmemesi için tekrar yazmayacağım size.
O kadar mı zor durumdasınız 11 aylık çocuğu bırakacak kadar ....
Hiç mi oluru yok hiç mi idare edecek kadar birşey yok, hiç değilse yürüyene kadar büyüklerinizden kendi ailenizden hiç mi destek gelmez. Arkadaşlarımın eşlerindee biliyorum eşleri yeri geliyor haftasonları ek gelir için çalışıyor sırf çocuklarını yürüyecek birazcık derdini anlatacak kıvama gelmelerini bekliyorlar.
Hani sırf kayınvalideye himmet etmemek için Kreşe verin diyenler
11 aylık bir çocuktan bahsediyoruz egoları bir yere bırakın. Araları ara açılmış kayınvalidesiyle detay yazmamış sonuçta
Yok neymiş disiplinli büyürmüş birşeyler öğrenirmiş kreşten ! Küçücük bir bebekten bahsediyoruz neyin disiplininden bahsediyorsunuz
Birazcık merhametiniz varsa iyice düşünün yazın. Her bir bebeğe 1 öğretmen mi düşüyor kreşte ve bir maaş bedelinde
Siz bilirsiniz konu sahibi sadece iyi düşünmeniz lazım
Ben de ilk çocuğumu 11 aylıkken bulundugumuz yerin en iyi kresine vermiştim o zaman diplomatik bir durum söz konusuydu ve bu dediğim yere böyle kişilerin çocukları da geliyordu. Benim maasimin hepsiydi neredeyse ucret.Cocugu almaya giderdim bacakları titrerdi yürürken. Duse duse gelirdi. yeni öğreniyordu yürümeyi. Yolda ağlardim.cokzorbirsecim sen de çocuklarını küçük yaşta kreşe vermişsin olumsuz ne oldu peki çocuklarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?