keşke haklarından vazgeçmeselermiş. Bazı anne babalar çocuklarını sırf sömürmeye uğraşıyor ne yazıkkı. KV'nizin huyunu suyunu bilmem tabi. Ama alan el de her zaman almak ister. Sizin yapabileceginiz en fazla esinize rahatsiz oldugunuzu söylemek ama yok huzurumuz bozulur o zaman diyosaniz bisey demeyin. Diger kardesler hic mi rahatsiz olmuyo ki?ayrıca yasal olarak hepsi ona kalmıyordu. çocuklar ona devretti sonrasında haklarını
bir de şöyle bir durum var; bizim bir dünya borcumuz var. bu borçlar yüzünden ücretsiz izin alamadım. bir kardeşinin de durum aynı. diğer kardeşin durumu rahat borcu yok ama onun da hiç bir şeyi yok.
Şu kocalarınızın ailelerinden ne istiyorsunuz
Kendi aileniz de olsa hiç ses etmezsiniz hatta kocanızdan saklarsınız
Katılıyorum yarın mal paylaşımında hakkınızı istemeyecekseniz karışmayın ...!Acaba o daireyi ölünce çocuklara paylastiracagi icin mi boyle yapıyor?
kv min eşi vefat edeli 5 sene oluyor. kocasından aldığı emekli parası var, oturduğu evinin dışında bir tane kira geliri var. ayrıca az değil çok da değil, kocasından kalma bankada parası var.
3 çocuğu da vefattan sonra hiç birşey almadı, bunların hepsi annesine kaldı(neden almadı, almalıydı falan demiyorum).
mesele şu ki; daha önce; mesela kirada olan evin masrafları oldu, boyası, izolasyonu, kapısı vs. masrafı 4 e böldü. şimdi de yine evle alakalı bir masraf çıktı. onu da 4 e bölme kararı almışlar. biz de 4de birini vercekmişiz. bin liranın üzerinde bir rakam.
bana çok mantıklı gelmiyor. sonuçta kenarda parası var, bizden zengin. tutup da kv ye bişi demem ama eşime de mi demesem.... sizce bu yapılan doğru mu? fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?