kv ne demek istedi??

Nasıl steril ortamlarda yetişiyorsunuz siz ya.
anlayamadim pek bu yorumu da,evet steril ortamda yetistigim soylenebilir.. mesela birini gercekten seviyorsam,sesini duymak istiyorsam ya da merak ediyorsam ararim.bu yuzden de tum ictenligimle 'nasilsin canim' derim aman iyi ol derim,biseye ihtiyacin var mi annecim derim.. acip da kis uykusuna mi yattinjz demem hamile kadina

Kendi annenizi nasıl arayıp soruyorsanız kayınvalidenizi de aramanız lazım tabii ki. Zorunda değilim dersen bir günde eşin sana bende senin anneni aramak zorunda değilim der. Anneme yapmam diyorsun niye annen deyince o anlama gelmiyor, ama kaynana deyince o anlam mı geliyor? kaynanan o lafı diyerek laf sokmuş oluyorsa annen de laf sokmuş oluyor.

Şöyle düşünün anneniz eşini arayıp kış uykusuna mı yattınız dedi eşinde annen bana laf soktu dese ne dersin yok canım şaka yapmıştır dersin dimi. işte bu zaten sizin niyetinizi ortaya koyuyor çünkü başka kelimeye çekmişsiniz niye çünkü o kayınvalide? asıl siz çok önyargılısınız kaynananıza karşı. Hem bir soru sordum ama cevap veremediniz. Sana kış uykusuna mı yattı dememiş ki yattınız demiş yani oğlunu da hesaba katmış oluyor o zaman nasıl sadece size laf sokmuş oluyor?

valla soruyu atlamisjm.. ogluna da sokmus oluyor bu durumda evet.. anne konusunu anlamamissiniz.. o da yapsa ona da tepki verirdim ama insanin kendi annesi kv ile bir olmuyor.. tabii ki kus kalamam.. niyetini de bildigim.icin.asla hamile yavrusunu incitmek istemez.ayrica evet aramak zorunda degilim.esimi de zorlamam aramasi icin.benim annem de ona boyle bir sey derse aramasin zaten

Pardon da hamile olunca ne oluyor? hamilelere şaka yapılmaz, hamilelere sürekli canım cicim denir gibi bir kural mı var? inanın size canım da dese siz bu seferde yağ yapıyor derdiniz. Bu halk içinde haber alınamadığında herkesin şaka mahiyetinde kullandığı bir kelime olmasa tamam ama herkes kullanıyor. Hamilesiniz diye özel bir konuşma tarzı mı geliştirmeli insanlar. Kadın sanki hakaret etti.

abartıya, tribe gel.
asıl "ayı mıyız biz?" demenize şaşırdım. kv leriniz ile ne güzel muhabbetleriniz var, inanamıyorum.
NOT: Kış uykusuna sadece ayılar yatmaz.

cok merak ettim siz hamilelik gecirdiniz mi? tabii ki de hamile insanlara duyarlj davranmak gerekir.. neden gerekmesin.. evet dolayli yoldan hakaret etmis de sayilabilir..

Hepimiz bir anne veya anne adayiyiz aramak zorunda degilim diyemezsiniz sadece sevmek zorunda degilsiniz saygi duymak hal hatir sormak zorundayiz buyuklerimize karsi ve senin de evladin olacak allah bagislasin yarin obur gun sana boyle bir gelin denk gelirse kv yi cok iyi anlarsin hep bir onyargi ya kvyi sevme ama esin icin veya dogacak bebeginin babaannesi oldugu icin saygi duymalisiniz ayrica dediginde hic alinacak durum yok. Bir keresinde esim benim ailemin yanina gidecekti yurtdisina kvdem de oglumu oldurmezler degilmi demisti ama ben hic alinmadim cunku benim de oglum var ve hic tanimadigim bir yere giderse ayni endiseyi yasarim o da bir anne ve oglunu ve oglunun sevdigi gelinini merak etmesi en dogal olan birsey fazla takilip hamileliginiz mahvetmeyin bazen de esiniz icin bazi seyleri gormezden gelin ya hayatinizi zehir etmeyin saglikli mutlu hamilelik gecirin insallah

abartıya, tribe gel.
asıl "ayı mıyız biz?" demenize şaşırdım. kv leriniz ile ne güzel muhabbetleriniz var, inanamıyorum.
NOT: Kış uykusuna sadece ayılar yatmaz.
kv ye gore muhabbet diyelim.. ilk akla.gelen ayidir ama inkar edemeyiz. bilgilendirirseniz sevinirim soyle sevimli bi hayvan varsa.. ay beni ne cok seviyomus meger deyip sevinebilecegim??

cok tsk ederim iyi dileklerinize ve yapici yorumunuza.. sizin kv de bi acaipmis yahu..

cok tsk ederim iyi dileklerinize ve yapici yorumunuza.. sizin kv de bi acaipmis yahu..
O haliyle alistim kvdemin. Bebegim hemen uykudan kalkinca da niye kaldirdin cocugu der (sanki ben kaldirmisim gibi) bende hic orali olmam cok alistim gercekten cahiliginden diyor fesat falan degil benimki duz dusunuyor ayrintili dusunmuyor belki sizinki de oyledir mesafe koyun saygili olun fazla ustune dusme yavas yavas laf diyemiyor artik taktigina degmiyor yani

Bir sürü insan abartmışsınız ne var bunda diyor. Siz kabahat diye haklıyım diye hala ısrarla savunuyorsunuz.Burada bir sürü insan da hiç aramıyorlar ilgilenmiyorlar diye konu açıyor siz aramasın daha iyi diyorsunuz. O aldığınız koca ağaç
kovuğunda yetişmedi unutmayın. Bu bakış açısını devam ettirirseniz birkaç seneye kalmaz evliliğinizle ilgili daha
olumsuz konular açarsınız korkarım.Biraz empati yapın lütfen

böyle abartmaya devam et

valla yapici sekilde haksizsin diyene lafim yok da bazilari da gazini bende almaya calisirsa lafim vardir...

Kısmetse olur misali fişnik yapalım biraz :) evet alttan ayı demek istemiş, çok ayıp etmiş bence
Şaka şaka bunda bir şey yok canım, hormonlardan dolayı alınganlık olabilir sendeki, normaldir..

Kvnin söylediğinde bir şey yok ki.. Tatlı bir serzenişte bulunmak istemiş, ben bu tarz benzetmelere hiç alınmam mesela, bazen kendim de derim çok yorgunken, bir kış uykusuna yatsam anca toparlarım diye O ayı demek değil, eylem vurgulanıyor orada.. Ama sizin hassaslığınızı da anlıyorum, hormonlardandır, geçer

Canım bana çok normal geldi dediğinde bana göre birşey yok kv öyle her söylediğini anlamaya çalışmayacaksın ben de öyle bir kv varki anlatsam roman olur hem bak 2 günde arıyormuş kıymetini bil derim

çokkk abartmışsınız
o laf denir mi ya ayı mıyız biz diye
sesiniz soluğunuz cıkmıyor anlamında halk arasında soylenen bır söz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…