- 25 Aralık 2014
- 8.518
- 28.381
- 748
Dogmamis evladima gebersin diyen insanlarla birinin hatri var diye asla gorusemem.
Kusura bakmayin esinizde pişkin. Evladina beddua etmis hala barisma derdinde. Isterse annesi kardesi olsun. Beddua ya beddua.
Bir daha da aman beni kabul etsin aman cocugumu kabul etsin diye insanlarin kapisina Allah askina gitmeyin.
Evet gerçek ben eşimle tartışıp bir sigara yakmıştım doktorum günde 1-2 taneye izin veriyor 0.1 likten arkadaş da bana iç gebersin çocuğun vs demişti bende senin çocuğun ölsün gibi bişey dedim yanlış hatırlamıyorsam
Evet gerçek ben eşimle tartışıp bir sigara yakmıştım doktorum günde 1-2 taneye izin veriyor 0.1 likten arkadaş da bana iç gebersin çocuğun vs demişti bende senin çocuğun ölsün gibi bişey dedim yanlış hatırlamıyorsam
Madem konuyu sen açıyorsun tekrar gündeme getiriyorsun sen bul alıntılaKonu orda dururken yalan söylemene pes iç gebersin dediği yeri alıntılar misin
Konu orda dururken yalan söylemene pes iç gebersin dediği yeri alıntılar misin
Madem konuyu sen açıyorsun tekrar gündeme getiriyorsun sen bul alıntıla
Benim geçmiş konumu okuyabilirsiniz orada yazıyormerakla bekliyorum valla pes
Evet görüldüğü gibi inşallah seninkinin de demişim çünkü o bana demişti
Üstüne tıklayın okunur hale geliyor, konu kapandığı için alıntı yapamadım kusura bakmasın konu sahibi, ancak bu kadar oldu
Benim alıntılayıp cevap yazdığım yerde inşallah seninkininDEEE kalbi durur yazıyorNerde diyo hani, onun yorumunu da alıntıladım
hangi konu bu? bi sürü eski konusu varş
Benim alıntılayıp cevap yazdığım yerde inşallah seninkininDEEE kalbi durur yazıyor
Tamam benim cevabım ben senin bebeğinin kalbi dursun demiyorum senin bebeğinin DE diyorum bak büyük yazıyorum anla diye DE niye denir o bana laf ediyor ki bende sen DE gör diyorumO senin cevabın
Tamam benim cevabım ben senin bebeğinin kalbi dursun demiyorum senin bebeğinin DE diyorum bak büyük yazıyorum anla diye DE niye denir o bana laf ediyor ki bende sen DE gör diyorum
Tamam benim cevabım ben senin bebeğinin kalbi dursun demiyorum senin bebeğinin DE diyorum bak büyük yazıyorum anla diye DE niye denir o bana laf ediyor ki bende sen DE gör diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?