Kv sayesinde boşanıyoruz

İyide biz muneccimmiyiz 2 satir yazi yaziosunuzki cok cok buyuk bir ithamla oyle dunya genisiyim diyen adamin kaldiramayacagi bir itham mecburi anlayabilmek icin geri donup bakip soruyoruz neden tepkileniyorsunuz fikir istiyorsaniz detay yazin ki biz sormak zorunda kalmayalim ayrica tepkileneceginiz kisi ben degilim KV niz ve bu ithama sadece kapiyi carpip cikan esiniz

Bende onu soruyorum bu kv hasta filan mı yoksa çok mu hayalci ne diye durup dururken bunu söylüyor?başka ne gibi olabilir ki?
Sizde biraz imalı konuştunuz sanki. Sakiniz ve anlatmadığımız bişeyler olduğunu söyleyerek. Detaylara çok giremiyoruz kavga gürültü içerisindeyiz bunu görmeniz mümkün değil eşimle aram hala iyi çocuğunuda seviyor öpüyor oynuyor benimle güzel konuşuyor ama bu imalardan oldukça rahatsız gergin 5eltimle aynı binadayız abileri falan laf ediyor ona sürekli kimseyle muhattap olmamaya çalıştıkça çomak sokuyolar evliliğimize annemlede konuştum çok tepkililer kv ye gelip alacaklardı beni ama eşim yerin benim yanım dedi göndermedi ama kv durmak bilmiyor laf ediyor evine gidiyor bizi huzursuz ediyor boşan diyor başka bişey demiyor.

Siz biraz sakin ve destekli yaklaşırsanız bana bende içimi dökebilirim ne durumdayım anlamjyosunuz şuanda.

4 aylık bir kızım var kv eşime boşanmamızı söylemiş torununun hiç onlara benzemediğini oğlunun olmadığını düşünüyomuş çok kötüyüm

Bence kayınvalidenizin yanına birkaç güvendiğiniz kişi ve eşinizle gidin ve sakince "Merhaba, eşimi aldattığımı ve çocuğumun babasının eşim yani oğlunuz olmadığını söylüyormuşsunuz. Bunu bir de yüzüme karşı şahitler eşliğinde ve ses veya görüntü kayıt altına alınırken söyler misiniz?" diyin. Neden diye sorarsa, "Ben kendime güveniyorum dolayısıyla iftira ve hakaret davası açarak adımı temize çıkaracağım" dersiniz.

Kabul edip aynı şeyleri söyleyeceğini sanmıyorum. Söylerse kayıt altına alıp dava açabilirsiniz. Kabul etmezse yine sakin sakin "bir daha aynı şeyleri söylediğinizi duyarsam davayı her halükarda açacağım" deyip kalkıp gidebilirsiniz.

Yuhhhhhhh

Hala bana tepkili olan yorumlar görüyorum bişey diyemiyorum bayanlar yorumlarnız için teşekkürler

Çüşşş dayanamadım

8
Ima filan yok.siz çok açıklayıcı yazmadınız bizde sorduk.tuhaf yani eşinin sadece rahatsız olması filan çünkü.
Benim kv ciddi anlamda hasta mesela o bile böyle bir iftira atmaya kalksa eşim onu ne yapar bilmiyorum.siler atar herşeyden önce..
Sizler hala aynı apartmanda evcilik oynuyorsunuz..muhattap olmamakla değil iyi bir ağzının payını vermekle çözülür bu sorun.

Ben o binayı hem o abilerinin hemde annesinin başına yikar yada benzin döker yakardım hakkaten eşinizde ne bu sakinlik anacim benim cocuguma senden değil dicek benim kocam gider anasını sildirir nüfustan öyle şeymi olur ya namusa laf bu oğlumu aldattın demek bu başka biri yapmış ne demek çıldırdım resmen sende ağzını açıp bişey diyemedinmi ne demek göndermemek ya ben dururmuyum bi dakka düzeltecek adam ananın evine gelsin ne duruyorsun orda daha

Siz biraz sakin ve destekli yaklaşırsanız bana bende içimi dökebilirim ne durumdayım anlamjyosunuz şuanda.
Cok sakinim hatta ilk sayfada konunun aslina ait msjimda var tepkili olan sizsiniz hanimefendi ve tepkilenmeyede neden olan sizsiniz esimle bir sorunum yok bana destek ama kv boyle imalari var huzursuzlugumuz var deseniz az aciklayici yazsaniz zaten herkes yorumunu yapar gecer iki satirla anlamayinca insanlar soruyorlar onada tepkileniyorsunuz ima var diyorsunuz hatta 4.mesajdan itibaren hafif ese giydirmeler baslayinca bozuldunuzda belliki ama siz ne yazarsaniz ona gore tepki gelir Anlamayan geri doner bakar soru sorar inanin msjinizi ilk okuyanin soracagi sey niye oyle dusunmus sebep ne suphelenecegi bir davranisiniz mi oldu seklinde imali olurdu ki kkda en sakin yaklasilan uyesiniz su an inanin

Yuh ya..

Ey Rabbim evlenmeyen pişman evlenen bin pişman. .nasıl bir döngüdür bu..

İmtihanın da böylesi. .her birimizin sınavı ayrı. .her şey iyi olsaydı o zaman sıkıntı büyüktü belki de..imtihan dunyası değil mi ki..gunahlarimiza keffaret belki de..

Bilemeyiz hakkımızda hayır mı şer mi diye....

Allah'ım sen yardım et lütfen. ..yükümüzü hafiflet..

Son düzenleme:
nasıl insanlarla evleniyor sunuz?kusura bakmayın da ruh hastası bir kayınvalide,ve pısırık bir eş.

arkadaşların örnek verdiği diğer iki kayınvalideye ise ağız dolusu küfür etmek istiyorum,salon kadını çizgimden çıkarttılar beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…