Kv sayesinde boşanıyoruz

Kişi kendinden bilir işi demişler sizde kv'nize testi karşılıklı yaptırmak istediğinizi söyleyinönce kv eşiniz için dna testi yaptırsın nasıl hissediliyormuş bilsin sonrasına bakarız

Saçma bi konudan laf sokup araya soğukluk sokmuyor ki kayınvalideniz bildiğin namusunuza laf ediyor eşiniz bunun neresini düzelteceğini söylüyor anlamadım. Bu size ve bebeğinize olduğu kadar eşinizede yapılan bi hakaret buna nasıl sessiz kalır nasıl düzelteceğini düşünür. Allah bu zihniyetteki kv'lerede azıcık şeref versin gelin gözüyle bakıp sevmiyosunuz anladıkta sizin oğlunuzun namusu oda biyerde onuda geç gelin dediğinde neticede bir ananın evladı yahu..!

Bu işte bir tuhaflık var. Biri namusunuza böylesine ağır laf söyleyecek sizde sadece geriliceksiniz. Hadi siz böylesiniz,eşinize ne demeli? Çocuk senden değil diyor ve koca olacak zat sadece gergin.anne babanız durumdan haberdar ama sadece sizi gelip alalım diyorlar.
Gerçekten tuhaf

O kayınvalideye dna raporunu postalayıp çocuğu da görmesini yasaklamalısınız. Kocanızla boşanmazsınız bence. Annesi benzemiyor diyo diye boşanacak biri zaten babayım diye de gezsmesin

Eşin seni sevdiğini söylüyor ve bebeğinizi de çok seviyorsa, annesinin saçmalamalari yüzünden ailesini huzursuz etmeyecek ve annesine de ağzının payını verecek o zaman!!!!

Yuh ya, hadi gelini sevemeyen oğlundan kıskanan kv'lere alıştık da bu nedir ya?
O kadar sinirlendim ki , o kendini kadın sanan zavallı kv' ye..
Neyse ban yemek istemiyorum..
Umarım kocanız da annesinin baskısına ve duygu sömürusüne dayanamayıp ona hak vermez..

Kv eşinin ve senin namusuna alenen dil uzatıyor. Eşin de buna dur diyemiyor öyle mi. Bırak bu adamdan bi şey olmaz zaten.

Kocanda is yok. Karisina laf ediliyor hala bisey demiyor. Anasi kilikli...

4 aylık bir kızım var kv eşime boşanmamızı söylemiş torununun hiç onlara benzemediğini oğlunun olmadığını düşünüyomuş çok kötüyüm
Tovbe yarabbiii. Diger tarafta yer bulabilecekmi bakalim kendine. Boylelerini toprak bile kabul etmez..Allah islah etsin akil fikir versin..

Acaba eşin kimdenmiş sende onu sor eşine kayın validene sorsun ,kişi kendinden bilir işi de ..... kv böyle bir lafı ortada bişey yokken ettiyse eğer eşinde hala düzeltme peşindeyse o adamdan hiç bişey olmaz sen benim karımın namusuna ne hakla dil uzatırsın diyememiş mi ....

4 aylık bir kızım var kv eşime boşanmamızı söylemiş torununun hiç onlara benzemediğini oğlunun olmadığını düşünüyomuş çok kötüyüm
Benim de ortanca kardeşim bize hiç benzemiyor .bak sen şu anamın yaptığına (tövbe tövbe :) yalnız sıkıntı surda : ebesi babaannemdi annem de 9 ay babaannemin gozetimindeydi :) (yardım için ) kendine yapılanı sineye çeker misin bilmem de evladına yapılan hakarete susma

Yuhhh o kadina beee benim kayjnvalidem benim cocugum icin oyle diycek onun sulalesine gelmisine gecmisine duz gecerdim

Ne terbiyesiz bir kadınmış
Böyle insanlardan kurtulduğunuz için sadaka verin

O ne ya..git iftira davasi ac kv ye..esine de ac..bu nasil bir ahlak anlayisidir ya..

Bu olayla 2 3 gündür karşı karşıyayız

Nasıl yani? 3 gün öncesine kadar bu kadın normaldi de, 3 gündür mü ağır psikopata bağladı.
Bu kadar hasta ruhlu bir insan iki günde böyle olmaz yapmayın.

Size hakaret edilen yerde de durmayın. Aileniz arkanızdaysa çekin gidin ve ayrı eve çıkmadan da dönmeyin. Sizin namusunuza dil uzatılıyor farkında mısınız? Ben hiç tanımadığınız bir yabancı size başkasıyla yattın da yaptın o çocuğu desem bana ne dersiniz? Eşinize bunu söylesem eşiniz bana ne der? E bu kadın diyince farklı mı?

Ne kadar cahilce bir davranış 4 aylik bebek daha baba tarafına benzeyecek değilki illa daha ne kadar çok değişir benzerliği üstelik dna Testi diye bişey var kafanıza göre ayrılmayın daha çok küçük bebeğin

İnanamıyorum.. Gecenin bu saatinde şok oldum. 4 aylık bir bebeğin nasıl bir siması olurda birine benzer. Bebekler 1 yaşına kadar şekilden şekkle giriyolar. Allah onlara akıl fikir versin sizede yardımcı olsun.

Bana sorarsan DNA testini yaptır bizzat kocanın yüzüne çarp.

Hiç bir şey anlamadım ilişkinizden diğer konuda da siz bosanmak istiyordunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…