- 15 Ocak 2017
- 105
- 130
- 18
- Konu Sahibi huysuzwomen
-
Kv eşinin ve senin namusuna alenen dil uzatıyor. Eşin de buna dur diyemiyor öyle mi. Bırak bu adamdan bi şey olmaz zaten.Eşim bebeğimizi çok seviyo o böyle bişey düşünmüyor fakat kv farklı imalarda bulunuyor istemiyorum diyo eşime çok baskı yapıyor eşim beni sevdiğini durumu düzelticeğini söylüyor ama çok gerginiz
Tovbe yarabbiii. Diger tarafta yer bulabilecekmi bakalim kendine. Boylelerini toprak bile kabul etmez..Allah islah etsin akil fikir versin..4 aylık bir kızım var kv eşime boşanmamızı söylemiş torununun hiç onlara benzemediğini oğlunun olmadığını düşünüyomuş çok kötüyüm
Benim de ortanca kardeşim bize hiç benzemiyor .bak sen şu anamın yaptığına (tövbe tövbe :) yalnız sıkıntı surda : ebesi babaannemdi4 aylık bir kızım var kv eşime boşanmamızı söylemiş torununun hiç onlara benzemediğini oğlunun olmadığını düşünüyomuş çok kötüyüm
Ne terbiyesiz bir kadınmış4 aylık bir kızım var kv eşime boşanmamızı söylemiş torununun hiç onlara benzemediğini oğlunun olmadığını düşünüyomuş çok kötüyüm
Bu olayla 2 3 gündür karşı karşıyayız
4 aylık bir kızım var kv eşime boşanmamızı söylemiş torununun hiç onlara benzemediğini oğlunun olmadığını düşünüyomuş çok kötüyüm
Eşim bebeğimizi çok seviyo o böyle bişey düşünmüyor fakat kv farklı imalarda bulunuyor istemiyorum diyo eşime çok baskı yapıyor eşim beni sevdiğini durumu düzelticeğini söylüyor ama çok gerginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?