- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
- Konu Sahibi huysuzwomen
-
Kuru yedir ki acıtsınBen bana bunu söyleyecek Kv'nin ..........buna ses etmeyen koca'nın......neyse ban yemeyim,ama test yaptırır sonuç kağıdını Kv 'ye ıslatıp ıslatıp yediririm.....
Üzüldüm4 aylık bir kızım var kv eşime boşanmamızı söylemiş torununun hiç onlara benzemediğini oğlunun olmadığını düşünüyomuş çok kötüyüm
Canım benim DNA testi yaptır göster sırf ky yüzünden bosanilir miEşim bebeğimizi çok seviyo o böyle bişey düşünmüyor fakat kv farklı imalarda bulunuyor istemiyorum diyo eşime çok baskı yapıyor eşim beni sevdiğini durumu düzelticeğini söylüyor ama çok gerginiz
+1Buna inanip bu lafa gore hareket eden birinden kurtuldugun icin mutlu olmalisin bence..
Bu kadinin yatacak yeri yok ne kadar buyuk bir gunaha giriyo tobe yarabbim.uzulmekte cok haklisiniz tabi cok incitici bi durum ama sabredin biraz aileniz size destek olmuyormu sonucta bu buyuk bi itham4 aylık bir kızım var kv eşime boşanmamızı söylemiş torununun hiç onlara benzemediğini oğlunun olmadığını düşünüyomuş çok kötüyüm
Eşim bebeğimizi çok seviyo o böyle bişey düşünmüyor fakat kv farklı imalarda bulunuyor istemiyorum diyo eşime çok baskı yapıyor eşim beni sevdiğini durumu düzelticeğini söylüyor ama çok gerginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?