Kv sayesinde boşanıyoruz

Benim abime KV yüzünden bosandi yengemle. Böle olup boşanan çok baya

Taşının madem.. gerekçe olarakta kv nin attığı iftirayı öne sürün.. gayet taşınma sebebi.. yok derse bir süre siz ailenizin yanına gidin evi taşıyana kadar dönmeyeceğinizi söyleyin. Yok derse annene inandığını düşünücem diyin..

Beni bosatıp sen mi alcan kendine de. O kadar saçmalamış. Allah ıslah etsin.

Hepsini okumadım

Ama bir çok manyak Kv var

Gelinini istemeyen de çok

Ama neden sizinki böyle büyük bir iddia ortaya atıyor

Yani kim oğluna boynuzlu dedirtme peşine düşer ki insan bu gerçek olsa bile saklar

Kv dediğin bana çemkirdi der saygısız der paranı harcıyor der beni saymıyor der torunu sevdirmiyor der vs vs

4 aylık bir kızım var kv eşime boşanmamızı söylemiş torununun hiç onlara benzemediğini oğlunun olmadığını düşünüyomuş çok kötüyüm
Üzüldüm
Lakin siz de böyle saçma bir düşünceye teslim olan bir beyine sahip eş kişisinden kurtulmanın huzuruna erişin
töbest.yaa

Canım benim DNA testi yaptır göster sırf ky yüzünden bosanilir mi

Ne münasebet test niye yaptiriyor niye bosaniyor kendi kendine kv kudursun eşinizin bir imasi var mi eşiniz sizi uzuyor mu yokk ee fena olun fena hemeb tepki vermenizi kafaniza takmanizi isteyen o kv tavrinizi koyun asla ve asla görüşmeyin ay içim şişti kadinlar klubuuuuu :)

Sana sahip ckmiyorsa o adami boşa cocugunun kendinden oldgunu kanitla once sonra madi manevi tazminat ac

4 aylık bir kızım var kv eşime boşanmamızı söylemiş torununun hiç onlara benzemediğini oğlunun olmadığını düşünüyomuş çok kötüyüm
Bu kadinin yatacak yeri yok ne kadar buyuk bir gunaha giriyo tobe yarabbim.uzulmekte cok haklisiniz tabi cok incitici bi durum ama sabredin biraz aileniz size destek olmuyormu sonucta bu buyuk bi itham

Başlıktaki "sayesinde" sözcüğünü bilerek mi seçtin? Bence kaynana hayırlı bi işe vesile olmuş.

Sikma canini allah büyük bosandiktan.sonra dna carp yuzlerine ne kaybettigini anlasın esin hem seni hem kizini

gerginlik var mı efendim bu düpedüz bir terbiyesizlik ve namusa iftiradır. bir kişi eşim dedği insana bunu yakıştırdığı anda her şey bitmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…