Lütfen yardımcı olun sakinleşemiyorum çok sinirliyim ben normalde hep kv mi seven sayan biriyim ama çok soğuttu kendinden bu hareketleriyle
eşin 15 gün o pis dağınık evde mi yaşadı.toparlayıp temizleseydi eşin.kaynananın da oğlunun yanına gelmesinde bir sakınca görmüyorum
evde kimse yokken gelseydi ayıp olurdu ama oğlu evdeymiş. 15 günde bir gelmesi kaynana kanunlarına göre az bile
eşin bir el atmamış mı o kadar zaman?
Misafir de gelebilirdi sonucta sen olmasanda esin evdeymis veya gitmemis olsan evde olsan o esnada misafir gelse ? Evi pis birakmak cok yanlis icin nasil rahat ediyor ki orasi senin yemek yedigin uyudugun tum gun icinde soludugun yuvan toz soluyorsun bu durumda
Ben calisiyorum aksamlari eve geldigimde ayrica derste calisiyorum ama ona ragmen evimin her noktasi duzen icindedir ve toz barindirmam zaten tum gun iste
, disarda toz soluyoruz evde bari temiz hava soluyalim derim. Insanin icinden gelen bisey aslinda.
bazen insanlara sasiriyirum sonzcta kv ogluyla gelmis....
esin yokken gizlice gelse aekandanda lafini etseydi size hak verirdim.....
sonucta esinizin ailesine yakinmissiniz aile akraba heran gelebilir.....
dikkatli olmaniz lazimdi.....
Eşim hep annesinde kaldı eşim bile yokmuş onlar eve kendi kendilerine gelmişler
Benim kv tam ofsayt yemin ederim.benim kide esimde bende evde yokken:ikimiz seyehate gittigimiz zaman)eve gelirmis.bana esimin yaninda siz evde yokken gelince b....yu buluyordum hep ogluma yaptiniz salak ettiniz demisti.he oyle seylerde ortada dururya gizlenmez.allah sahidim hic aklima bile gelmedi oyle seyler.o lafi soylediginde ben diyemedim demekki evi karistiriyorsun b..yu oyle kolay bulunmaz diye.ha bide ben sadece anneme gittigimde esim kv kp esimin kardesleri benim evimde mangal yaparlarmis barbeku var diye balkonda.benim durum baya vahimmis ya....
pardon b..yu diye yazdığın şey büyü mü? evde büyü mü bulmuş yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?