Kv - Torun Meselesi

canımmmm benım Rabbım sağlıklı sıhatlı kavustursun yavrunu sana :* sen bebişini al kucağına esin havalara ucar ne kv aklına gelir ne de Baska bırsey :) Rabbım hepimize nasıp eder Insallah :)

Bence söyle gitsin esinde arada kalmaz istedik oldu desoncanim onami sorcan bebek yaparjen allah allah jendi kizlarini nadilda dusunuyorlar bir kac sene sonrada kısır diye adini cikarir bence hic aldirmayin dikkat cekmeye calisiyor

Çocuk yaptı diye küsülür mü hiç? Eşin niye tepki koymuyor, kendi içine atıyor böyle. Benim bir arkadaşımın öz annesi böyleydi, her işine karışırdı, damadına değil kızına etmediğini bırakmazdı. Kız bıçak gibi kesti bir gün tüm ilişkisini, annesine resti çekti. Aylarca aramadı, evine adım atmadı, o da gelmedi aramadı sormadı tabi. Sonra bayram seyran bir vesileyle barıştılar kadın bir daha hiç bir işlerine karışamadı. Birazcık bir şey diyecek olsa bizimki hemen önünü aldı. Eşin de biraz kendine ediyor. Annelik kutsal tamam da, ben de kendi anneme babama hiç müsamaha etmem özel meselelerimde. Karışırlarsa da tepki koyarım. Bu saygısızlık değil bence.
Sen de bence hiç eşine bırakma meseleyi, sen ara söyle. Bir şey de diyemiyormuş sana zaten. Eşine de bir şey derse asıl eşin küssün. Benim evladım oluyor anne sen ne yapıyorsun, çok kırıldım desin, biraz uzak dursun, bak nasıl düzeltiyor kendisini o anne nazı çekilmeyince..

Ben 3 aylık olunca söyledim.. Aslında daha söylemeyecektim ama kaçtı ağzımdan... Söylemek zorunda değilsin ki..

ben olsam asla görüşmem bu kadar şeyin üstüne.
ki daha azını yaşamamış olmama rağmen bayramda seyranda eşimin hatrı için evime bir geceliğine kabul ediyorum. ben asla evine gitmiyorum.

bence soylemeyın
karnın buyusun ıyıce
ben 4 aylık hamıleydın kayınvalıdeme soyledıgımızde...

halbukı ne guzel seyler kacırıyor bu kayınvalıdeler vallahı aklı yok kadının

Yuhhh eşinize tepki olarak bi sey yapmadiniz mi? Bebegin b.klu bezini yedirirdim ben olsam hepsine.

Maalesef evet.. Üzüldüğüm nokta eşim zaten. Kendisi dünya iyisidir. Kv 'yi zerre kadar düşünmüyorum, ister şimdi öğrensin ister sonra ben mutluluğumu yaşıyorum zaten. Eşim yazık hayatta bi annem bi ablam var felan diye düşünür onları hep.

Aynen ben de öyle düşünüyorum bi de biliyorum eşimin tarafina söylersem bütün sülaleye yayılır en iyisi sabırlı olup biraz geç söylemek allah korusun bişey olsa herkese anlatırken daha da üzülür insan

Ay şoklardayim ne biçim aile ne biçim insan bunlar yaaa? Biz burda tanımadığınız insanlar bile hamilelik haberi verince seviniyoruz değil ki torunun gelmesi...

Sizi hala Gelinleri olarak görmüyorlar sanırım yani evli insanlar bir müddet sonra çocuk sahibi olurlar bu düzen böyle ne bekliyorlardı acaba?
Böyle yapmalarının tek sebebi sizi üzmek bence gelmeyin bu oyunlara mutlu olun eşiniz ve çocuğunuzla

bluemondayy naptınız canım söylediniz mi tepkisi ne oldu kaynanacığının

Kızlar dün akşam iş çıkışı gittik, kapıyı geç açtı eşim telaşlandı hasta olduğu için bişi mi oldu diye . Neyse odadaydım duymadım dedi. Eşim kapıdan girer girmez nine oluyorsun tebrik ederim Nil hamile dedi. 5 dk baktı suratımıza benim karnıma bakıyor tekrar suratımıza bakıyor felan. Şaştı kaldı. Ben gidip üstümü değiştireyim dedi. Sonra tekrar döndü. Gel öpeyim dedi oğluna ama bana bakmıyor hiç. Eşim de Nil'i de tebrik etsene felan deyince beni de öpmek zorunda kaldı. 5 dakika yine şok yaşadı. Halasına haber verin dedi o da duysun dedi. Allah kızıma da versin ilk çocuğundan bişi anlamadık dedi. Ay evet Allah ablama da nasip etsin inşallah bi an evvel dedim.Yüzü güldü hemen. Gitti telefonunu getirdi kızı resim atmış annesine bi bebek resmi çok güzel diye. Bak dedi bana gösterdi. Ay maşallah ne sevimli bebek dedim. Ablanda üzülüyor bak dedi, o da istiyor ikinci çocuğu dedi. Ay anne o zaman beklemesin kocasını dedim yapmak istiyorsa dedim. Demez mi boşasın o adamı çocuk yapmıyorsa diye. Ben kaldım. Eşim girdi lafa hadi dedi bir şeyler hazırla Nil aç yemek yemedik dedi. Benim yavrum beslensin felan dedi :) Kv şoklarda gitti istemeyerek bir şeyler hazırladı. Sonra bütün gece tv izledi konuşmadan. Bana bi ara meyve getirdi al ye diye. Şoklardaydı bütün gece yani. Bakalım neler olacak?

Tebrik ederim bassriniz icin inssn sevinir torunum oluyor eli ayagi dolasir bunlar ne bicim babanne yagu benim ilk cocuguma hamike oldugumun haberini vermiştim ayni evdeydim hatta surat bes karis olmustu babam ise havalara ucmustu kizinin bir cocugu var zaten ne bu kadar olmuyo olmuyo sanki kısır sizinkinide allah sağlıklı sihhatli dunyaya getirmeyi nasip etsin takmayin kafaniza hamileliginizi yasayin

ben 8 aylik evliyim,nisanliyken esimin anne ve babasi vurgulayarak en az 2 yil bekleyin cocuk icin diyordu.
ev sahibi olun daha eviniz yok diye.. benim aklima oyle bir kazinmis ki bu evlendik ben 86 dogumluyum bu arada yani oyle pekde genc degilim .evliliğin ilk aylarında bir patlama yasadi ben onlsr iyi niyetle soylese de ben, ailen beni istemiyor inatla 2 yil cocuk yapmayin diyor neden? 2 yil ici de benden ayrilirsin belki bir bagin olmasin diye mi düşünüyorlar diye..esim de sacmalama ev yok filan diye demislerdir dedi
evliligin 6.ayinda sonra sormaya başladılar torun varmi keske olsa isim bile bulmuslar falan simdi allahın izniyle hamileyim ilk haberi kayinvalideme verdim kari koca agladilar cok şükür diye.. demem o ki ogrenince tepkileri guzel olur

Yok canım valla hiç öyle duygusal tepki vermedi. Sen yazmadan önce anlattım dün olanları hatta yukarıda. Şoka girdi kadın sevinmedi hiç.
Hatta eşim oğlum olursa adını x koyarım dedi. Adı gibi olsun felan dedi. Hııııhh felan diye güldü, beğenmedi. Eşimde sen ne karışıyorsun dedi. Biz nişanlıyken o ismi belirlemiştik dedi. İyi aman banane ne koyarsanız koyun felan dedi sustu tekrar kv.

ben olsam asla görüşmem bu kadar şeyin üstüne.
ki daha azını yaşamamış olmama rağmen bayramda seyranda eşimin hatrı için evime bir geceliğine kabul ediyorum. ben asla evine gitmiyorum.
Ben o zamanlar salaktım ancak küsüyodum bikaç ay sonra eşimi sıkıştırıyolardı tabi eşim de beni.. mecbur barışıyoduk... şimdi samimiyetimiz kalmadı ama hala görüşmeye devam tabi.. zaten benim için önemli olan da ailesine ezdirmesin laf söyletmesin kısmıydı.. şimdi ayaklarını denk alıyolar daha rahatım eskiye nazaran... yaa kadın ben taşınıcam diye gideceğimiz yere benden önce gidip ev alıp taşındı.. nereye kaçayım ben bunlardan arsız yüzsüz çirkef..

Yuhhh eşinize tepki olarak bi sey yapmadiniz mi? Bebegin b.klu bezini yedirirdim ben olsam hepsine.
Aileler toplandı babam beni alıp götürcekti eşimle babası arayı bulmak için baya bi çırpındılar.. ya benim kaynana pilsliğin çirkefin teki.. napsam baş edemem.. kadını adamın biriyle gecenin 3ünde müstehcen şekilde mesajlaşırken yakaladım mayası bozuk namuzsuz şerefsiz neler dedim.. kadın bana ne dedi biliyo musun istersen herkese anlat naparsan yap benim dediğime inanırlar dedi. Ama o zamandan beri eskisi gibi rahatsız etmiyo beni çekiniyo benden biraz... eşim de bi takım şeylerden sonra benim için öncelik sensin dedi ve gerçekten beni kollamaya başladı. Eşimle iyi olalım da gerisi umrumda değil. Zaten eşim yokken gidip gelmemiz kalmadı çok şükür

eşim açısından şanslıyım. annesine açık açık söyledi her şeyi. eğer ayağını denk almazsan beni evlatlıktan sil. ben de seni annelikten sileceğim dedi ve beni hiç zorlamadı, serbest bıraktı. kendi ayda yılda bir arar annesini ve hal hatır sorar kapatır. annesi de çirkeftir de eşim seni ömür boyu silerim, sorana annem öldü derim, sen de beni öldü say diye büyük konuşunca çirkefliği bıraktı.

Aynen öyle yapıyorum arkadaşım.. şimdi de 2.yi yapmayın diye delleniyo.. bende zaten gebe kalırsam sana söylemicem ilkini de istemedin de sevinmedin de.. babaanne misin yoksa düşman mı belli değil.. şaşardım kardeşi olsun deseydin dedim.. bozuldu bu benden öyle bi şey beklemiyodu.. her şeyin hayırlısı dedi sonra.. eşim kıymetimi bildikten sonra kaynana falan çok da tın.. valla delirtti mi paylıyorum eşim de ağzını açıp bi şey demiyo saolsun.. önceden böyle değildi tabi ben ikinizi de tanıyorum.. sen iyi niyetlisin bi şey yaptılar mı haklarından gel ben sana kızmam bi şey demem karışmam diyo.. çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…