- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
- Konu Sahibi bluemondayy
-
Yaklaşık 2 yıllık evliyim ve hamileyim. Hamilelik haberini eşimle gidip kendi aileme söyledik. Kendi tarafımda herkes çok sevindi, eşim havalara uçtu . Ama kv'ye söyleyemiyoruz. Daha doğrusu eşim bir kaç gündür erteliyor. Evlendiğimiz günden beri sürekli çocuk yapmayın gerek yok, ev alın, yazlık alın vırt zırt der. Kendi kızına geldiği zamanda (ki kızı ikinci çocuğu istiyor eşi yapmıyor). Öteki torunu sokak çocuğu gibi olmuş bakan ilgilenen yok. Buna rağmen ''Allahım kızıma ikiz evlatlar ver, Rabbim dualarımı kabul et, şu mübarek günlerde duy sesimi Yarabbim'' diye ellerini açıp dua eder yanımda. 2 yıldır tepki vermedim, mesafe koydum, muhattap olmadım, her hafta ziyaretine gittim vs. Hatta eşime bir bir içimden geçenleri söyledim idare et nolur, atayım mı satayım mı annemi dedi. Eşimle aramı iyi tuttukça daha bi hırslandı bana karşı sanki. Eşime gidip söyleyelim zaten tepki verir, çıksın artık aradan şu mevzu psikolijimi bozuyor zaten annen dedim. Telefonda mı söylesek felan dedi. Sen bilirsin benim hiç farketmez bir şey derse cevap veririm ona göre dedim.
2 yıldır aklım almıyor kv'nin yaptıklarını. Bi anne bu kadar mı evlat ayrımı yapar? Bu kadar mı takıntılı olur?
bebişinizi umarım sağlıkla kucagınıza alırsınız
bizim kv de de çocuk yapmayın daha erken der
2 senelık evlıyız ve ıkımızde 36 yasındayız:)))))))
bize ev de almayın der ev için de erken der :)))
ben artık hiççç sallamıyorum
bir de kv nin yegenının cocugu olmuyormus sıkıntıları varmıs gelır onu bıze anlatır
cocukları olmuyor cok uzuluyorum onlar için der
bu arada bizim de cocuk olmuyor ve annesine soylemedık bıle konuyu
ama bebek olunca soyleyecegım
sen sormadın ama bızım de olmuyordu diyeceğim
ben sizin yerınızde olsam hemen soylerım esıme de annenle paylasmak ıstedım dayanamadım cok sevınecek dıye derım
iyice uyuz olsun
Yaklaşık 2 yıllık evliyim ve hamileyim. Hamilelik haberini eşimle gidip kendi aileme söyledik. Kendi tarafımda herkes çok sevindi, eşim havalara uçtu . Ama kv'ye söyleyemiyoruz. Daha doğrusu eşim bir kaç gündür erteliyor. Evlendiğimiz günden beri sürekli çocuk yapmayın gerek yok, ev alın, yazlık alın vırt zırt der. Kendi kızına geldiği zamanda (ki kızı ikinci çocuğu istiyor eşi yapmıyor). Öteki torunu sokak çocuğu gibi olmuş bakan ilgilenen yok. Buna rağmen ''Allahım kızıma ikiz evlatlar ver, Rabbim dualarımı kabul et, şu mübarek günlerde duy sesimi Yarabbim'' diye ellerini açıp dua eder yanımda. 2 yıldır tepki vermedim, mesafe koydum, muhattap olmadım, her hafta ziyaretine gittim vs. Hatta eşime bir bir içimden geçenleri söyledim idare et nolur, atayım mı satayım mı annemi dedi. Eşimle aramı iyi tuttukça daha bi hırslandı bana karşı sanki. Eşime gidip söyleyelim zaten tepki verir, çıksın artık aradan şu mevzu psikolijimi bozuyor zaten annen dedim. Telefonda mı söylesek felan dedi. Sen bilirsin benim hiç farketmez bir şey derse cevap veririm ona göre dedim.
2 yıldır aklım almıyor kv'nin yaptıklarını. Bi anne bu kadar mı evlat ayrımı yapar? Bu kadar mı takıntılı olur?
Bence söylemeyin.üç aydan sonra söleyin.kötü göze gelmesin sonuçta istemiyor dediniz.
Yok canım hatırlamadımHatırlıyor musun seninle konuşmuştuk bu konuyu?
Ben hiç söylemek istemiyorum inan ki. Sadece eşime üzülüyorum ruh hastası annesiyle uğraşıp durmuş, atayım satayım ne yapayım, başında babam da yok diyo, o da haklı aslında.
Rabbim inşallah sana da nasip etsin git çatır çatır söyleO şoka girsin..
Ben aramdaki mesafeyi bozmak istemediğim için söyleme taraftarı değilim sadece yoksa güzel haberler paylaşılmalı aileyle. Babam mesela öğrendi heyecandan uyuyamadım yav torun geliyor diyormuş anneme sürekli
Yok canım hatırlamadım
aslında söylemeyın bu sefer ona da bozulur ki:))))
neden soylemedınız der
evet evet sen haklıısn bence sen de soyleme :))
Evet aynen öyleYukarı tükersen bıyık, aşağı tükürsen sakal.. Böyle ruh hastası insanlarla uğraşmak zor zanaat..
Evet aynen öyle
ben hıc gormediğim halde
bazen eşimi aradıgında sesını duyunca bıle cınlerım tepeme gelıyor
kocası gbi kırıtıyor kocama uyuz oluyorum:)))
senle mesajlasmısmıydık forumda mı konustuk
Hahhaaa sende kendimi gördüm kardeşYaklaşık 2 yıllık evliyim ve hamileyim. Hamilelik haberini eşimle gidip kendi aileme söyledik. Kendi tarafımda herkes çok sevindi, eşim havalara uçtu . Ama kv'ye söyleyemiyoruz. Daha doğrusu eşim bir kaç gündür erteliyor. Evlendiğimiz günden beri sürekli çocuk yapmayın gerek yok, ev alın, yazlık alın vırt zırt der. Kendi kızına geldiği zamanda (ki kızı ikinci çocuğu istiyor eşi yapmıyor). Öteki torunu sokak çocuğu gibi olmuş bakan ilgilenen yok. Buna rağmen ''Allahım kızıma ikiz evlatlar ver, Rabbim dualarımı kabul et, şu mübarek günlerde duy sesimi Yarabbim'' diye ellerini açıp dua eder yanımda. 2 yıldır tepki vermedim, mesafe koydum, muhattap olmadım, her hafta ziyaretine gittim vs. Hatta eşime bir bir içimden geçenleri söyledim idare et nolur, atayım mı satayım mı annemi dedi. Eşimle aramı iyi tuttukça daha bi hırslandı bana karşı sanki. Eşime gidip söyleyelim zaten tepki verir, çıksın artık aradan şu mevzu psikolijimi bozuyor zaten annen dedim. Telefonda mı söylesek felan dedi. Sen bilirsin benim hiç farketmez bir şey derse cevap veririm ona göre dedim.
Hahhaaa sende kendimi gördüm kardeşben babana söylerim ananlara sen söyle demiştim hakkaten kv ve görümcenin tepki ne
emin misiniz
nasıl oldu bu v.s
Üstünden bikaç saat geçti kaynana diyo ki hala şoktayım nasıl olur bu ya falan diyo suratı pembe mor karışımı ve inanılmaz morali bozuldu.. eşim en sonunda dayanamadı çantamdan sonucu aldı ve yüzlerine attı işte böyle oluyo insan hayırlı olsun der aile misiniz yoksa başka bi şey mi anlamadım ben demişti.. şimdi de 2.yi doğurtturmucam size diyo.. öküz işte ona soran var sanki biz de sabırsızlıkla 2.bebişimizi istiyoruz artıkbu arada gebeyken de o çocuk alıncak bitti bu iş boşancaksınız diye her tartışmada çıkardı ortaya.. doğum sonrası da torun aşkından ölüp bütüyodu s.rtük karı. Nasıl öldürmedim ben bu karıyı hayret
Eğer bi eltim olsaydı acaba bu üye benim eltim mi diye düşünürdüm çünkü kaynanalar tıpkısının aynısı..Çok hoşşun ya. Bakalım akşama gidicez, gelişmeleri yazarım size. Gece hastanelik felan olursa yandık.Geçen böyle bi götürdük 3-5 dil altı, iğne doktorlar bile bıktı valla. Bide diyor ki kızıma haber vermeyin sabah işe gidecek yorulmasın. Pardon da bizde çalışıyoruz heralde dedim bayılıyor numaraları gözlerini kaydırıyor felan sonra bi baktım telefondan sosyal medyalarda geziyor, oğlu kızdı kapat şu hesapları bilmem ne kocaman kadınsın dedi. Ben özgür bi kadınım diyo Amann sınanıyor muyuz nedir?
neden içine atıp sinir oluyosunki. şakaya vurup alttan alttan herşeyi söyle. kızının çocuğu olsun diye yırtınıyosun ama bize gelince çocuğumuz olmasın diye bekçi gibi bekliyosun hayırdır ne iş diyebilirsin meselaYaklaşık 2 yıllık evliyim ve hamileyim. Hamilelik haberini eşimle gidip kendi aileme söyledik. Kendi tarafımda herkes çok sevindi, eşim havalara uçtu . Ama kv'ye söyleyemiyoruz. Daha doğrusu eşim bir kaç gündür erteliyor. Evlendiğimiz günden beri sürekli çocuk yapmayın gerek yok, ev alın, yazlık alın vırt zırt der. Kendi kızına geldiği zamanda (ki kızı ikinci çocuğu istiyor eşi yapmıyor). Öteki torunu sokak çocuğu gibi olmuş bakan ilgilenen yok. Buna rağmen ''Allahım kızıma ikiz evlatlar ver, Rabbim dualarımı kabul et, şu mübarek günlerde duy sesimi Yarabbim'' diye ellerini açıp dua eder yanımda. 2 yıldır tepki vermedim, mesafe koydum, muhattap olmadım, her hafta ziyaretine gittim vs. Hatta eşime bir bir içimden geçenleri söyledim idare et nolur, atayım mı satayım mı annemi dedi. Eşimle aramı iyi tuttukça daha bi hırslandı bana karşı sanki. Eşime gidip söyleyelim zaten tepki verir, çıksın artık aradan şu mevzu psikolijimi bozuyor zaten annen dedim. Telefonda mı söylesek felan dedi. Sen bilirsin benim hiç farketmez bir şey derse cevap veririm ona göre dedim.
Ya canım hem ondan hem Allah korusun ilk üç ay düşük riski daha yüksek ya,ben ilk gebeliğimde 5 haftalık öğrendim herkeslere yaydık sevinçten,sonra 7haftalık kalbi durdu alındı.herkes aradı tek tek anlatması öyle zor oluyoki.bide her gören kaç aylık oldum diye soruyo,sende olmadı düştü deyince aşırı bi koyuyo insanaBence de söylemeyin ne olur ne olmaz en azından 3 ay
Ben de (olursa inşallah önce olması lazım tabi ki) hemen herkese söylemeyi düşünmüyorum
e yuh yani.Hahhaaa sende kendimi gördüm kardeşben babana söylerim ananlara sen söyle demiştim hakkaten kv ve görümcenin tepki ne
emin misiniz
nasıl oldu bu v.s
Üstünden bikaç saat geçti kaynana diyo ki hala şoktayım nasıl olur bu ya falan diyo suratı pembe mor karışımı ve inanılmaz morali bozuldu.. eşim en sonunda dayanamadı çantamdan sonucu aldı ve yüzlerine attı işte böyle oluyo insan hayırlı olsun der aile misiniz yoksa başka bi şey mi anlamadım ben demişti.. şimdi de 2.yi doğurtturmucam size diyo.. öküz işte ona soran var sanki biz de sabırsızlıkla 2.bebişimizi istiyoruz artıkbu arada gebeyken de o çocuk alıncak bitti bu iş boşancaksınız diye her tartışmada çıkardı ortaya.. doğum sonrası da torun aşkından ölüp bütüyodu s.rtük karı. Nasıl öldürmedim ben bu karıyı hayret
Aynen öyle insan gibi sevse neyse bi de bi sürü olay çıkarmıştı.. yok emzirip yatırıyomuşum hiç kucağına vermiyomuşum yaw 2 günlük bebek gözünü açmadan uyuyo nesini vercem bende emzirmeden emzirmeye kucağıma alıyodum zaten.. eşimi şişirip duruyodu saçma sapan laflarıyla.. ki 4 aylık gebeydim yine kaynana yüzünden kanama geçirmiştim doktor yatış vermişti imza atıp evime çıkmıştım.. bebeğin büyük ihtimal ölücek kendini hazırla dedi.kadın ne bi kere aradı ne bi yanıma geldi.. daha hastaneden eve girdik hadi balık yemeye gel diye eşimi aradılar ki babası hastaneye bizle geldi her şeyden haberi vardı.. doktor bana tuvalet dışında ayağa kalkmıycaksın dedi dalga mı geçiyon sen benle bu hafta balık yemezsen ölmezsin dedim adam kalktı gitti beni bıraktı öylece.. (her c.tesi kaynanalarda toplanılıyodu balık yemeye sanki hergün görüşmüyomuşuz gibi) p.tesi annecimle babacım alıp götürdü bakan eden yok diye 10 gün yattım öyle bi defa aranadılar da gelmediler de şerefsizler.. ölsün diye gözümün içine bakıyodun şimdi doğunca kıymete mi bindi dedim ne dese beğenirsin ben o zaman blöf yaptım dedi.. öyle çirkef.. inan ki hala elim ayağım buz kesiyo anlatırken tekrar yaşadıme yuh yani.
şimdi de utanmadan seviyor torununu öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?