Kv ve annem

Farklı şehirlerde oldukları için iyilerdi.
Uzak kalmaya devam etsinler.

Ben tam anlayamadim. Siz kv ile ayni sehirdesiniz ve kendi anneniz baska sehirde. Niye anneniz size gelmiyor? Niye kvnizin evinde kalıyorsunuz hep beraber?

Ben tam anlayamadim. Siz kv ile ayni sehirdesiniz ve kendi anneniz baska sehirde. Niye anneniz size gelmiyor? Niye kvnizin evinde kalıyorsunuz hep beraber?
Biz kv ile aynı sehirde degiliz benim memleketim uzak olduğu icin tatilde gidemedim hamileyim annem bize gelecekti kv ısrar edince erken geldi ama yine de 3. Gün benim evime gectik zaten

Annenin kv'ne yatili gitmis olmasi aslinda gereksiz kizi varken.
O gun ici misafirlik yapip sana gecseydiniz keske.

Kv tutumu hic hos degil. Farkli sorunlari mi var?

Ben olsam bayram oncesi gitmem. Esinizin gozlemi ne oldu?
Esim özellikle kahvaltıyı anneme hazırlatıp gittiği gün neden gittin falan dedi pek bi cvp vermedi kv ama esim fark etti bence kıyamam kac kez sofra topladı adam annesinin yerine

Neden gitme gereğinde bulunuyorsun anlayamafım. Dinlen evinde bayramda gider gekirsin. Anneni ezdirme o cadıya

Siz 3 unuz de farkli sehirlerde misiniz?

Senin annen ve sen kv sehrine mi gittiniz?

Benim uykum geldi sanirim niye anlayamadim ben bu konuyu ya..

Neyse.

Soruna gelince, gitme..

Önce alakali davranip sonra tersini yapmasi ilginc gercekten. Eşiniz ve siz anneniniz ustune cok mu düştünüz kiskanmiş olabilir mi acaba

cok samimilerse ev ahalisi gibi dusunup rahat olmustur belki.

Siz 3 unuz de farkli sehirlerde misiniz?

Senin annen ve sen kv sehrine mi gittiniz?

Benim uykum geldi sanirim niye anlayamadim ben bu konuyu ya..

Neyse.

Soruna gelince, gitme..
Evet 3müz farklı sehirlerdeyiz ben kvdeydim annem bana gelecekti ama o ısrar edince önce oraya geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…