Benim dısımda iyi anlastılar gercekten de cok iyilerdi farklı sehirlerde olmalarına ragmen.Fazla muhabbet tez ayrılık getirir ,o kadar miç miç olmaya ne gerek vardi ?
Benim dısımda iyi anlastılar gercekten de cok iyilerdi farklı sehirlerde olmalarına ragmen.
Zaten annem cok bozulduFarklı şehirlerde anlaşmak kolay ama bu kadar samimiyet kurulmasina ben anlam veremedim birbirlerini çok tanımıyorlar ama şimdi tanışmış oldular
Annem de saf gibi yatak yıkamaya kadar her seyine yardım etti 3-4 gün kaldık zaten alt tarafıDers olsun bi daha gitmeyin ayrilirken sagol anne cok misafirperversin masallah annemin elini sicak suda soguk suya sokturmadin de ..
Mutlaka de bunu icinde kalmasin
Neeeee yatak yikama mi ayol bu misafirlige degil hizmetcilige cagirmis pesss !Annem de saf gibi yatak yıkamaya kadar her seyine yardım etti 3-4 gün kaldık zaten alt tarafı
Evet annemlerin geldiginin ertesi gün yatak yıkadı annemi de bi güzel uğrastırdı.Neeeee yatak yikama mi ayol bu misafirlige degil hizmetcilige cagirmis pesss !
Evet annemlerin geldiginin ertesi gün yatak yıkadı annemi de bi güzel uğrastırdı.
Yook ya kp cok iidir agzı var dili yok ısrarla tartıstı adamla anneme hicbi sey demeden gitmisBirkac gunluk misafir gelince islere yardim beklerim ben sahsen ama ilk gun en azindan geldiklerinde yiyecekleri bir sey hazir our. Yoldan geliyorlar sonucta. Bir de markete suraya buraya gideceksem haber veririm. Goturebilecegim bir yerse yaninda otururum. Acaba esiye arasi cok bozuk da sacmaliyor mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?